Overleg gebruiker:PeSHIr

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Voor informatie over mij kun je op Gebruiker:peSHIr kijken. Vrijwel alle oude interactie met/over mij(n bewerkingen op Wikipedia) heb ik verwijderd, aangezien ik nooit echt meer iets substantieels wijzig. De ongeschreven regels, bureaucratie en politieke spelletjes maakte het gewoon enkele jaren geleden al totaal niet leuk meer. Ik zoek regelmatig wel eens wat op, en daar laat ik het bij. Jarno | Overleg

tlhIngan Hol[brontekst bewerken]

Een van mijn interesses is altijd tlhIngan Hol geweest. Omdat mijn gebruikersnaam op Wikipedia eigenlijk tlhIngan Hol is, heb ik wat informatie toegevoegd, waaronder een artikel over het Klingon Language Institute waarvoor ik de Nederlandse vertaling van de introductiepagina op hun website heb verzorgd toen ik nog actief lid van de KLI was. - Jarno | Overleg

Hoi Jarno, ik heb je vraag beantwoord op mijn overlegpagina. Q'plah! eVe Roept u maar! 20 dec 2006 12:39 (CET)[reageer]

Dag peSHIr! Misschien ken je me nog van de mailing list van de KLI, als BG Quvar. Ik heb gezien dat jij de artikel over de Klingon Language Institute gemaakt hebt, en ook een beetje duits kent. Ik woon al sinds jaren in duitsland dus ben ik niet zo expert wat de nederlands taal betreft. Ik heb dezelfde artikel in het duits geschreven, misschien heb je wel zin, om de nederlandse verder te schrijven door je informatie te halen uit de duitse artikel.

En als je ook nog een beetje Klingon kent, dan wil je misschien ook iets schrijven op de nieuwe Klingon Wikipedia, die nu bij wikia ligt: Klingon Encyclopedia. Qapla' -- Lieven 24 jan 2007 09:33 (CET)

Da's een tijd geleden[brontekst bewerken]

Hoi! Welkom terug :-) - eVe Roept u maar! 20 dec 2007 16:04 (CET)[reageer]

Thanks. De lol van het intensiever bijdragen aan en actief zijn op Wikipedia was er een beetje vanaf. Nu zoek ik gewoon net als iedereen regelmatig iets op, en pas ik eens iets aan als ik iets tegen het lijf loop waar ik wat mee kan en het zo uit komt.