Overleg gebruiker:Pesch-konopka

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Pesch-konopka, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.745 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Torenmolen[brontekst bewerken]

Hallo,

kunt u even kijken of de beschrijving op het artikel Torenmolen juist is? Op uw artikel Torenmolen Gronsveld schrijft u "Torenmolens horen thuis in de familie van de bovenkruiers daar de kap onafhankelijk kan draaien van de romp". Op het artikel 'Torenmolen' wordt hier niks over vermeld en staat een foto van een molen waarvan de kap niet onafhankelijk kan draaien.

Groet,

Tukka 5 jun 2007 18:40 (CEST)[reageer]

Hallo,

Ik heb op uw verzoek het artikel Torenmolen bekeken en aangepast door te verwijzen naar het artikel Bovenkruier. Hier wordt de techniek van de Torenmolen te Zeddam iets beter uit de doeken gedaan. Ook de kap van de molen te Zeddam kan onafhankelijk van de romp draaien om het wiekenkruis in de wind te zetten. Al zou je dat niet zeggen van de foto. Ik heb ook een link toegevoegd waar een tekening van deze speciale binnenkrui techniek van deze molen staat. Deze techniek was ook in de Torenmolen te Gronsveld aanwezig, maar is hier eruit gesloopt.

Groeten, Pesch-konopka 6 jun 2007 09:49 (CEST)[reageer]

Hi Pesch-konopka,
Mooie bijdrage, zowel qua tekst als foto's. Ik heb het formaat van de galleries iets vergroot, zodat de afbeeldingen beter tot hun recht komen. Twee puntjes: de infobox kan maximaal drie afbeeldingen bevatten; de vierde afbeelding was dus niet meer te zien (heb ik verplaatst). Verder heb je de nieuwe foto's op Wiki Commons in vrij algemene categorieën ondergebracht, zoals 'Monuments' en 'Former convents'. Het is echter de bedoeling dat je de meest specifieke categorieën kiest, in dit geval voor alle foto's de categorie 'Klooster Hoogcruts', en verder, afhankelijk van het onderwerp, 'Canons houses', 'Chapels in Eijsden-Margraten', 'Churches built in 1785', enz. De paragraaf 'Park en begraafplaats' (ik heb de lidwoorden uit de paragraaftitels gehaald) kan nog wel wat mooie afbeeldingen gebruiken, dus als je nog eens in de buurt bent.. Groet, kleon3 (overleg) 22 jan 2015 14:14 (CET)[reageer]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[brontekst bewerken]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[brontekst bewerken]