Overleg gebruiker:PieterSerrien

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Als historicus en auteur probeer ik mijn bijdrage te doen. Meer info: www.pieterserrien.be

Ciné Rex[brontekst bewerken]

Noemt deze cinema nu 'Ciné Rex' of 'Cinema Rex'? De bronnen zijn wat tegenstrijdig onderaan het artikel maar jij kent er vast meer van! Livenws (overleg) 6 okt 2017 09:06 (CEST)

De officiële benaming was Cinema Rex. Ik was net aan het bekijken hoe je dit veranderd. PieterSerrien (overleg) 6 okt 2017 09:15 (CEST)
Bovenaan onder 'meer', en daarna 'hernoemen'. Omdat er al een andere Cinema Rex is in Nederland, kan je het best hernoemen naar: Cinema Rex (Antwerpen). Livenws (overleg) 6 okt 2017 09:51 (CEST)
Ik heb het nu reeds zelf hernoemd :) Livenws (overleg) 6 okt 2017 09:55 (CEST)
Dank! Rex was een populaire naam voor bioscopen. Zo was er ook een in Iran, die ook afgebrand is met heel veel doden. PieterSerrien (overleg) 6 okt 2017 10:32 (CEST)

Beoordelingsnominatie artikel[brontekst bewerken]

Hallo PieterSerrien, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Louis Boeckmans. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Dqfn13 (overleg) 7 apr 2020 09:46 (CEST)