Overleg gebruiker:Porsche-one

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Gebruikerspagina Overlegpagina Werkkamer Gebruikersboxen Mijn kladblok


Welkom op mijn overlegpagina!
  • Heb je een vraag, opmerking of klacht? Plaats die dan hier!
  • Ik ben ook maar een mens, dus als ik een fout heb gemaakt meld het me dan gewoon, ik zal het altijd weer proberen op te lossen of te herstellen
  • Vragen die je hier stelt zal ik ook op deze pagina beantwoorden
  • Plaats een nieuwe opmerking a.u.b. onderaan, dan blijft alles overzichtelijk
  • Vergeet niet te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)
  • Oude berichten zal ik na verloop van tijd archiveren
Ik probeer mijn berichten altijd zo snel mogelijk te beantwoorden, maar het kan dat het soms wat langer duurt.The Signpost: 04 February 2013[bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 6 feb 2013 01:43 (CET)

Mathilde[bewerken]

Hi,

Leg mij eens uit waarom Mathilde niet de 7de koningin der Belgen is? Groetjes, luXiloverleg 21 jul 2013 19:29 (CEST)

  • Beste Luxil,
Nadat ik mijn commentaar had geschreven zag ik al dat ik fout zat, ik had deze reactie dus eigenlijk ook een beetje verwacht Glimlach. Bij het Nederlandse koningshuis loopt de eeuwige discussie of Maxima nu wel of niet als Koningin moet worden aangeduid en in de wikipediagemeenschap lijkt er inmiddels overeenstemming te zijn dat zij echtgenote van de koning wordt genoemd. Echter is dit bij het Belgische koningshuis niet het geval. Toch is mijn wijziging op het artikel zover ik weet wel in lijn met wat er in de andere artikelen van de Belgische koninklijke familie staat. Daar wordt de moeder in de genealogie ook bij haar eigen titel aangeduid.
Hopelijk is deze uitleg duidelijk en ik bied hierbij ook mijn excuses aan.
Met vriendelijke groet, Porsche-one overleg 21 jul 2013 20:21 (CEST)
Excuses aanvaard. Toch is uw laatste bemerking niet terecht: zie hier en hier! Groetjes, luXiloverleg 21 jul 2013 22:54 (CEST)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Porsche-one, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 07:12 (CET)

Afscheiding van één land, aansluiting bij ander land[bewerken]

Ik ben het steeds meer met jou eens, nu ik hierover nadenk. Zie Wikipedia:Overleg gewenst#Afscheiding van .C3.A9.C3.A9n land.2C aansluiting bij ander land en mijn overlegpagina. Hans Kamp (overleg) 9 apr 2014 16:24 (CEST)