Overleg gebruiker:Randaarde

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Randaarde, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.847 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

groeten,
vis →  )°///<  ← overleg 25 dec 2016 22:36 (CET)[reageer]

Toyota Matrix[brontekst bewerken]

Hoi Randaarde, DE artikelen Toyota Matrix EN Toyota Corolla E12-E13 dat je gestart bent liggen er wat onafgemaakt bij en er staat een "nubezig" sjabloon op. Ben je hier nog mee bezig? vr groet Saschaporsche (overleg) 3 jun 2020 09:44 (CEST)[reageer]

HalloSaschaporsche!
Leuk dat je de bovenstaande artikelen hebt gelezen. De meebezig-sjablonen haal ik z.s.m. weg. De artikelen zijn nog niet volledig inderdaad. Ik nodig eenieder uit om het aan te vullen met hun kennis. De lege onderkopjes kunnen wellicht op een andere manier worden vormgegeven. Ze zijn tot op heden leeg of onvolledig omdat ik (nog) niet heb achterhaald wat exact de modellen en uitvoeringen verschillend maakt. Ik vraag je ze niet te verwijderen. Ik zal ze binnenkort anders vormgegeven om de leesbaarheid te verbeteren.
Hoi Randaarde, misschien ben je druk/ben je het vergeten, maar beide artikelen liggen er nog steeds -vrij onafgemaakt- bij. Ik hoop dat je binnenkort tijd hebt om je werk af te maken. vr groet Saschaporsche (overleg) 24 sep 2020 19:46 (CEST)[reageer]

Controleer uw e-mail[brontekst bewerken]

Hallo, Randaarde: Controleer uw e-mail! Onderwerp: "The Community Insights survey is coming!" Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar surveys@wikimedia.org.

(Please check your email! Subject: "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Samuel (WMF) (overleg) 24 sep 2020 15:59 (CEST)[reageer]

Proszę sprawdzić email[brontekst bewerken]

Witaj, Randaarde: Proszę sprawdzić email! Temat: "The Community Insights survey is coming!" Jeśli masz jakieś pytania, wyślij e-mail na adres surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (overleg) 25 sep 2020 18:24 (CEST)[reageer]