Overleg gebruiker:Remkoow

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom[brontekst bewerken]

Hallo Remkoow, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.061.810 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--MoehMan 29 dec 2006 14:37 (CET)

Verwijderingsnominatie Attina[brontekst bewerken]

Beste Remkoow, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Attina. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070917 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 18 sep 2007 02:07 (CEST)

Verwijderingsnominatie Huttendorp[brontekst bewerken]

Beste Remkoow, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Huttendorp. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080616 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 17 jun 2008 02:13 (CEST)

Python (Efteling)[brontekst bewerken]

Je voegt na ieder Trivia item op Python (Efteling) een lege regel toe. Dit is niet nodig en ook niet gebruikelijk. Bij deze het verzoek om voortaan de lege regels weg te laten bij het aanpassen van puntsgewijze trivia. Mbch331 (Overleg) 22 aug 2014 12:55 (CEST)

Lijst van attracties in Disneyland Park (Parijs)[brontekst bewerken]

Hallo Remkoow,
Dank voor je bijdrage op de pagina Lijst van attracties in Disneyland Park (Parijs). Echter heb ik het ongedaan gemaakt, omdat in mijn ogen de lijst bedoeld is om een zo kort en bondig overzicht te geven van de attracties in het park en hun status (in aanbouw, geopend, gesloten of afgebroken). Wanneer we lange regels en zinnen toe gaan voegen wordt het onoverzichtelijk, vind ik. Feiten zoals 'vervangen door' staat in het desbetreffende artikel benoemd.
Tot ziens, MW007 (overleg) 24 mrt 2015 12:44 (CET)