Overleg gebruiker:Richardkiwi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


(Archief 19 (2016))Under construction graphic.gifWelkom op mijn overlegpagina.


  • Nieuw overleg graag onderin plaatsen en ondertekenen.
  • E-mail alleen in uitzonderlijke gevallen. Als ik de noodzaak niet zie, dan mail ik niet terug. Indien ik het noodzakelijk acht, publiceer ik een e-mail.
  • Overleg dat niet over Wikipedia gaat kan direct verwijderd worden, of bij kwade wil tegen u gebruikt worden.
  • Verder: Heb je een fictieve gebruikersnaam of werk je per IP-adres, gebruik dan niet mijn voornaam, maar mijn hele gebruikersnaam. Overleg kan verwijderd en/of genegeerd worden om die reden.
  • Uiteraard welkom op mijn overlegpagina.

Hallo Richardkiwi, bedankt voor je support met mijn verwijs 'worsteling'. Groet Srpt – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Scrpt (overleg · bijdragen) 3 jan. 2017

Graag gedaan hoor. p.s. je kunt het overleg het beste op dezelfde plek houden en ondertekenen kan met (zie de standaardtekst)> PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.. :-) Groet, - Richard KiWi Overleg 3 jan 2017 14:41 (CET)

Op het nippertje[bewerken]

Zie De kus (Amsterdam), waarvoor dank.Ceescamel (overleg) 17 jan 2017 13:02 (CET)

Nu snap ik er niets meer van, ik heb het onlangs nog gezien, het is ietwat verplaatst, maar de berichtgeving is van 7 januari jl. en ik heb het in december nog gezien. - Richard KiWi Overleg 17 jan 2017 13:05 (CET)
Zonde inderdaad Ceescamel. Dit stond nog op mijn 'te fotograferen'-lijstje, maar kon het niet vinden, tot ik in november 2016 het zag staan bij de Amsterdamse Poort. Ik kon de foto's door het weer niet helder nemen, maar in klein formaat zijn ze heel duidelijk :-) Wellicht wordt het herplaatst..- Richard KiWi Overleg 17 jan 2017 13:16 (CET)

Volgens Het Parool van 14 jan is het nu echt weg, de kunstenaar moest toezien hoe het gesloopt, sorry weggehaald, werd.Ceescamel (overleg) 17 jan 2017 13:18 (CET)

Identiteitskaart BES[bewerken]

Hej naamgenoot! Aangaande deze wijziging: normaal gesproken zou je gelijk hebben, maar die 10 had hij er in eerste instantie zelf van gemaakt. De wet schrijft de geldigheidsduur aangegeven op de kaart, welke niet meer dan vijf jaren mag bedragen [...]. Richard 6 feb 2017 16:20 (CET)

Ha naamgenoot, er staat nog steeds hetzelfde, dus was mijn wijziging toch goed? - Richard KiWi Overleg 6 feb 2017 16:49 (CET)
Nee, dat was een domme fout van mij ;) Er staat inmiddels weer 'vijf'. Richard 6 feb 2017 17:02 (CET)
Ok :-) - Richard KiWi Overleg 6 feb 2017 17:05 (CET)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[bewerken]