Overleg gebruiker:Richardkiwi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


(Archief 19 (2016))Welkom op de overlegpagina van Richardkiwi

Goedemorgen. Anawhata.jpg

Welcome to Kiwi beach!


Nieuw overleg graag onderin plaatsen en ondertekenen.
Reageren op bestaand overleg via 'bewerken' bovenin. Nieuw overleg via de 'knop' (link).
(Wiki)mail alleen in uitzonderlijke gevallen. Als ik de noodzaak niet zie, dan mail ik niet terug. Indien ik het noodzakelijk acht, publiceer ik een mail.
Overleg dat niet over Wikipedia gaat kan direct verwijderd worden, of bij kwade wil tegen u gebruikt worden.
Heb je een fictieve gebruikersnaam, een gebruikersnaam met een achternaam (bijvoorbeeld G.Janssens) of werk je per IP-adres, gebruik dan niet mijn voornaam, maar mijn hele gebruikersnaam. Overleg kan verwijderd en/of genegeerd worden om die reden.
Voor iedereen (ook nieuwelingen) is van toepassing: Geen arrogante teksten richting mij en ten allen tijde ondertekenen met de ondertekenknop in de editor of met 4 tildes: ( ~~~~ ) Ik behoud altijd het recht om bewerkingen aan deze pagina ("overleg") die niet aan bovenstaande voldoen, zonder opgaaf van reden te verwijderen!

;Uiteraard welkom op mijn overlegpagina.

Ook geen bemoeienissen met mijn stemgedrag, niet via overleg en ook niet 'pingen'.
Niet vloeken, een geschreven vloek kan men ook verwijderen. Vloekgedrag dat men laat staan, leidt altijd tot een blokverzoek..
Voor vragen over vandalismebestrijding (eigenlijk IP-controle) kun je hier terecht!
Voor vragen over Wikimedia:Commons, kun je hiet tot zekere hoogte terecht..


Steek onder water

Fijn dat je op die ene dag in het jaar naar WP:LND/D hebt gekeken, dat ik twee hele weekenddagen alle links heb weggewerkt. Nu heb ik er expres, om mijn humeur niet al te veel te doen lijden, een hele week niets meer aan gedaan, dus ligt er nu weer voor twee weekenddagen aan werk. Je opmerking dat het probleem wel meevalt valt dus heel erg tegen, in de praktijk is het honderd mandagen werk per jaar, dat eigenlijk niemand uitvoert, maar waar iedereen wel een grote brutale smoel tegen mij over opzet. Vandaar mijn lange tenen. Edoderoo (overleg) 9 dec 2018 11:39 (CET)

Tja, zoiets lees ik ook weleens over de IP-controle. Nu doe ik het (tijdelijk?) niet meer, maar heb er duizenden en duizenden uren aan besteed. Op dit moment valt het mee met de dp-links, misschien was dat passender geweest, maar goed, er wordt zoveel gezegd. Als jij dat een steek onder water vindt, dan is dat maar zo, dat maak ik zo vaak mee op allerlei gebieden hier. PS ik heb soms ook lange tenen, maar normaal gesproken kan ik heel redelijk zijn, redelijker dan de meest aardige gebruikers hier. Jammer dat gebruikers dat deel maar weinig naar boven halen, komt vast door de verrotte sfeer hier Glimlach. - Richard kiwi Overleg 9 dec 2018 13:05 (CET) PS ik heb de statistieken van zowel de IP-controle als de DP-links bijgehouden. Met die laatste ben ik een tijd geleden gestopt. Toen zag ik wel degelijk dat er vele links waren (waren dus). Ik vergelijk het steeds met die IP-controle ("vandalismebestrijding"), dat komt altijd op het bord van dezelfde gebruikers, niet alleen maar via de lijst. Hoewel ik er nu niet aan meedoe, is de achterstand niet groter dan toen ik nog wel meedeed. (dat is vaak zo) Maar goed, genoeg gebabbeld voor nu..
Zijn er uberhaupt nog statistieken van ip-edits? Ik doe daar al jaren niet meer aan mee, vooral omdat ik voor alle andere dingen al tijd tekort kom. Maar je hebt gelijk, dat is ook zo'n project waar je snel commentaar op krijgt van mensen die soms maar elke dag 10 minuten on-wiki zijn, maar wel precies weten hoe een ander het dan moet doen. Of louter op overlegpagina's actief zijn, omdat ze dat belangrijker vinden dan de encyclopedie. Edoderoo (overleg) 9 dec 2018 14:35 (CET)
@Edoderoo: - Die statistieken hou ik al 3 jaar en 3 maanden bij, ongeveer 900+ updates handmatig, dat deed eerst een bot. Er is nog wel een bot die alleen het aantal laat zien, maar de statistieken werken al jaren niet meer. Ik neem dat aantal dan over (als die telling naar mijn mening ongeveer klopt, anders tel ik het handmatig na) en daaronder stonden dan de dp-links. De laatste keer werkte iemand anders het bij (de dp-links), dat was in januari dit jaar. Zie: hier Je kan het daar handmatig nog steeds bijwerken als je dat belangrijk vindt, dan lezen anderen het ook.. (wie weet helpt het, haha) - Richardkiwi 10 dec 2018 13:17 (CET)