Overleg gebruiker:Richardkiwi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Artillery Rockharz 2015 05.jpg

Welkom op de overlegpagina van Richardkiwi


  • Vragen die hier gesteld worden, worden hier ook beantwoord.
  • Overleg graag ondertekenen (ondertekenknop of ~~~~ ).
  • Ongewenst en/of ongepast overleg kan verwijderd worden, zonder antwoord.
  • Overleg e.d. dat niet over iets op de Nederlandstalige Wikipedia gaat, graag plaatsen waar het wel hoort. (of het wordt direct verwijderd)
  • Voordat je/u overleg plaatst; klik eerst nog eens op 'toon bewerking ter controle'.
  • Indien je een geheel fictieve gebruikersnaam hebt (zonder voornaam), dan graag mijn hele gebruikersnaam gebruiken en niet alleen mijn voornaam.

Mooie lettertype[brontekst bewerken]

Ik heb gebruik gemaakt van jouw manier om je gebruikersnaam boven je gebruikerspagina te plaatsen als je dat goed vind want ik vond dat een mooie manier. Verder wil ik je bedanken voor je vele bijdragen ondanks dat enkele gebruikers iets tegen je hebben. Nog veel plezier. Themanwithnowifi (overleg) 2 jun 2020 20:44 (CEST)

Dat is aardig van je! Ik heb dat ook weer van iemand 'geleend' hoor, hihi. Ja ik heb hier best veel gedaan, van vandalismebestrijding, lijsten met beelden en monumenten (ook de foto's). Toen ik zag 'er is een bericht' dacht ik 'wat nu weer' (dat krijg je met al die negativiteit hier, maar het was een positief bericht). Zo zie je maar hoe het hier soms gaat. Echt leuk dat je reageert. Jij ook bedankt en veel plezier! Groet, - Richardkiwi - Overleg 2 jun 2020 21:42 (CEST)

Ned-star-flag.png(14-7-2007 - 14-7-2020)NLvlag.png,Lidewij (overleg) 15 jul 2020 13:28 (CEST)

Thanks a lot! - Richardkiwi - Overleg 15 jul 2020 13:33 (CEST)