Overleg gebruiker:Richardkiwi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Metallica logo.png


Under construction graphic.gifWelkom op mijn overlegpagina.

  • Nieuw overleg graag onderin plaatsen en ondertekenen.
  • Ongewenst overleg (of andere tekst) kan verwijderd worden zonder antwoord
  • Wilt u schelden, klik dan eerst nog eens op 'toon bewerking ter controle' voor u zeker bent. Gevloek wordt zo spoedig mogelijk verwijderd en beantwoord met een blokkadeverzoek. Kies daarom zorgvuldig uw woorden.
  • Overleg alleen in Nederlands, uitzonderingen daargelaten voor mensen die echt geen Nederlands kunnen schrijven. User talk, in English if you can't write in dutch..
  • E-mail alleen in uitzonderlijke gevallen. Als ik de noodzaak niet zie, dan mail ik niet terug. Indien ik het noodzakelijk acht, publiceer ik een e-mail.
  • Overleg dat niet over Wikipedia gaat kan direct verwijderd worden, of bij kwade wil tegen u gebruikt worden.
  • Verder: Welkom op mijn Overlegpagina..

Vroeger[bewerken]

Een heeeeele tijd geleden heb je deze edit gedaan en nu komt er vandaag deze edit langs. Ik heb het eens uitgezocht en mijn conclusie is: ik heb geen flauw idee. De bronnen spreken elkaar nogal tegen en ik heb geen verstand van worstelen. Ik kan dus ook niet inschatten welke bronnen serieus te nemen zijn en welke minder sterk zijn. Ik weet wel dat zijn favoriete slang Damien heette en dat was zeker weten een Birmese python. Maar misschien werd ook wel eens een Boa constrictor gebruikt? Groet -B kimmel (overleg) 21 okt 2015 19:49 (CEST)

Dat is lang geleden, toen zat ik net op Wikipedia Glimlach. Volgens de commentatoren toen was het een Boa Constrictor, in Nederland tegenwoordig Afgodslang genoemd. Roberts treedt al jaren niet meer op met die slang, dat was in de jaren '90. Ik zal even op de Engelstalige sites kijken en wat andere sites. Ik volg het worstelen tegenwoordig weer, sinds een jaar of 6, via YouTube, maar ik ga eerst even GTST kijken en koffie drinken, enz. Een uur of 10 (of later) zal ik het antwoord geven. Ik ga nog steeds uit van de Boa Constrictor. Hij (het) heette wel Damiën. De finisher (waarmee hij de wedstrijd 'won') van Jake the Snake heette de DDT, persoonlijk door Roberts Damiën's Dinner Time genoemd. - Richard KiWi Overleg 21 okt 2015 20:11 (CEST)
De slangen varieerden. Door de vele shows, niet alleen de grote televisieshows, was het soms een andere slang. Hij gebruikte een keer de Python reticulatus of een andere python of de hierboven genoemde Boa Constrictor. De slang die jij noemt zou heel goed kunnen dat die ook gebruikt is. / Echt een hele specifieke bron heb ik niet, maar ik maak dat op uit diverse teksten. Zo zie je maar met dat worstelen, dat de meeste mensen dachten dat het zijn eigen slang was, die altijd dezelfde was. Dit was dus beslist niet zo. Op het lemma van Roberts heb ik het al gewijzigd, maar wellicht had je de informatie elders voor nodig? Groet, - Richard KiWi Overleg 21 okt 2015 22:34 (CEST)
p.s. pas de tekst gerust aan hoor. wat betreft worstelen ben ik geneigd meer als fan te schrijven dan als al wat langer meedraaidende Wikipediaan ;)

Stadhouderskade 86[bewerken]

De link naar de Sarphatistraat is bedoeld voor een toekomstig artikel over het gebouw, niet voor de Akademie. Ik heb die link elders in het artikel geplaatst.Ceescamel (overleg) 5 nov 2015 16:24 (CET)

Ok, ik had op Commons met die straat gewerkt en het leek me niet waarschijnlijk dat er een apart lemma op Wikipedia zou komen. Maar als jij denkt van wel, dan respecteer ik de plaatsing van die link. M.v.g. - Richard KiWi Overleg 5 nov 2015 16:26 (CET)
Ik weet het wel zeker Glimlach: Sarphatistraat 470.Ceescamel (overleg) 6 nov 2015 16:48 (CET)
Aan ene Ceescamel had ik niet gedacht Glimlach - Richard KiWi Overleg 6 nov 2015 18:15 (CET)

Graf zonder naam[bewerken]

Beste gebruiker Richardkiwi, Ik ben sinds gisteravond en deze avond begonnen met Graf zonder naam wikipedia naar aanleiding van dat nieuwe televisieprogramma. Nu ik daar mee bezig was merkte ik op, dat iemand anders jij ook bezig was. Het was voor mij misschien prettig geweest als je heel even een paar uurtjes had gewacht zodat het er goed uitzag. groet Woerd25 PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Dit artikel is door een IP-adres aangemaakt en verder gebeurde er niets. Nu ben je ingelogd en zeg je dat het prettig was geweest om even te wachten. Misschien doe je er goed aan de handleiding (het welkomstsjabloon) deels door te lezen. Ik zal deze op je overlegpagina plaatsen. - Richard KiWi Overleg 30 nov 2015 23:43 (CET) p.s. ik zie dat iemand weer een punt wil maken en het artikel genomineerd heeft. niets van aantrekken hoor.