Overleg gebruiker:Rico22

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Hallo Rico22, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.917.948 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. U kunt hier uw opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 28 feb 2008 21:37 (CET)

Koninginnedag[bewerken]

Beste Ricardo91,

Je bijdrage over die anonieme vriend is niet echt op zijn plaats in het algemene artikel over Koninginnedag. Die kan beter, en dan MET bronvermelding (!) op het artikel Aanslag tijdens Koninginnedag 2009. Vriendelijke groet, Spraakverwarring 3 mei 2009 11:40 (CEST)

Hernoeming account[bewerken]

G'day, eerder vandaag wijzigde je de naam van je gebruikersaccount. Aangezien je bijdragen nog worden toegeslagen onder je oude naam is dat niet toegestaan. Als je voortaan wil bijdragen onder de naam Rico22 kun je op de volgende pagina een verzoek plaatsen: Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account. Groet, ♠ Troefkaart 29 okt 2009 17:19 (CET)

Beste Ricardo,
Ik heb de pagina Gebruiker:Ric022 zojuist weer teruggenoemd en verwijderd. Als u onder die naam wilt bewerken moet u even op de hierboven door Troefkaart gelinkte pagina kijken.
Mvg, Bas 29 okt 2009 17:28 (CET)
Hoi, het werkt echt niet zoals je het doet. Lees de uitleg die troefkaart en basvb je gaven. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 29 okt 2009 22:29 (CET)

Inloggen[bewerken]

Hey Rico, verzoekje. Zou je even in willen loggen wanneer je aan je gebruikerspagina sleutelt. Het is voor anderen dan namelijk in een oogopslag te zien dat jij het zelf bent en er niet iemand anders eventueel rotzooit op je pagina. Groet Toth (overleg) 4 jun 2014 14:04 (CEST)

Bedankt voor je bericht. Het ging even mis. Rico22 (overleg) 4 jun 2014 14:06 (CEST)
Geen probleem Toth (overleg) 4 jun 2014 19:18 (CEST)

Pico Turquino[bewerken]

Hallo, Rico22. Er staan wat onduidelijkheden in dit artikel, ik heb daarom twee bronverzoeken geplaatst. Het gaat om de volgende passages: "De eerste bronnen van bezoeken aan de top dateren uit 1519 en omschrijven het als een merkwaardige verschijning" De lezer vraagt zich af: Welke bronnen en wát was nu een merkwaardige verschijning? De tweede zin: "Er wordt aangenomen dat de naam van de inheemse woorden turey en quino komt." vraagt de lezer zich af, wélke bronnen? Zou je dat in het het artikel nog iets kunnen verduidelijken? MVG, Rode raaf (overleg) 28 nov 2017 17:35 (CET)

Bedankt voor je alertheid Rode raaf. Ik begrijp helemaal waar je op stuurt, ik ga ermee aan de slag. Rico22 (overleg) 28 nov 2017 22:49 (CEST)