Overleg gebruiker:Robertster

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Robertster, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.058.724 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 7 feb 2013 23:40 (CET)

Project Post-Apocalyptic[bron bewerken]

Misschien wordt het tijd om even een post-apocalyptisch projectje te beginnen. Ik zag je de categorie "Past-apocalyptische film" aanmaken en zocht een lijst van post-apocalyptische films, maar die was er nog niet. Ik heb ze bijgevolg snel even aangemaakt. We zouden twee vliegen in één klap kunnen slaan: Wanneer je bij een film de categorie Post-apocalyptisch plakt, kun je ze dan ook even in die lijst plaatsen? Met vriendelijke groet, GreenDay2 9 aug 2014 21:22 (CEST)

Indien je zou willen meedoen, rest ons ook nog de vraag over hoe we de lijst weergeven. Wat lijkt jou het beste: op subgenre, jaartal, alfabetisch, ...? Mvg, GreenDay2 9 aug 2014 21:24 (CEST)

Nieuw sjabloon[bron bewerken]

Ik heb zojuist een nieuw sjabloon aangemaakt dat op artikelen een uniforme link plaatst naar een pagina over een film op Box Office Mojo. Het desbetreffende sjabloon is terug te vinden onder de naam Sjabloon:Link Box Office Mojo.
Is het mogelijk om in de toekomst dit sjabloon te gebruiken en niet meer gebruik te maken van een zelfgeschreven link, dit om de uniformiteit te bewaren zoals bij de andere links. Een link naar een pagina op Box Office Mojo over personen heb ik echter nog niet aangemaakt. Dinosaur918 (overleg) 21 aug 2014 22:45 (CEST)

Filmster[bron bewerken]

Voor de vele goede filmartikelen. KroySquare.jpgDirkVE overleg 31 jan 2015 09:02 (CET)

Geen ster op de "Hollywood Walk of Fame" maar wel een welverdiende "filmster" op de "Wikipedia Wall of Fame" voor de vele bijdragen over filmgerelateerde onderwerpen. Er zijn maar een handvol gebruikers die zich hiermee bezig houden en daarom zijn deze bijdragen heel belangrijk. KroySquare.jpgDirkVE overleg 31 jan 2015 09:02 (CET)

Nog bedankt voor dit compliment. Mijn bijdragen ontstaan meestal als ik iets opeens weet wat encyclopedie noemenswaardig is. Ik ben onder meer een filmmuziek liefhebber, en daarom zijn mijn bewerkingen vaak over onderwerpen die daar grotendeels mee te maken hebben. Robertsteroverleg 31 jan 2015 14:44(CET)

Oscar voor beste originele muziek[bron bewerken]

Beste Robertster,

Mag ik je eerst van harte feliciteren omdat het je voor de zoveelste keer is gelukt om een goed artikel over films te schrijven. Ik heb echter nog één verbeterpuntje: toen je hier de films die de prijzen hadden gewonnen toevoegde, bleken er vaak meerdere films met dezelfde naam te zijn, of een musical met dezelfde naam, enz. enz. Hierdoor linkten vele van deze links naar zogeheten doorverwijspagina's. Aan het uitzoeken van de goede links wordt op Wikipedia veel tijd besteed (die zonder deze links ergens anders aan besteed zou kunnen worden). Zou je er in het vervolg voor willen zorgen dat de links direct naar de juiste film or whatever linken? Dit kost links naar doorverwijspagina's-reparateurs namelijk veel tijd. Succes gewenst met verbeteren en dat er nog veel meer filmartikelen mogen komen!

Met vriendelijke groeten,

Wwian1 (overleg) 22 apr 2015 19:28 (CEST)

Despicable Me (franchise)[bron bewerken]

Ik had nu pas tijd om je franchise-artikel een beetje te verbeteren (niet zo veel nodig). Hopelijk vind je de veranderingen wat. Het is leuk om te zien dat er nog anderen ten minste franchise-artikel maken. Glimlach Als je interesse hebt om meer mediafranchises te maken, kan je het altijd vragen. Ik heb meer dan genoeg werk. Knipoog Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 1 okt 2015 02:35 (CEST)

Bedankt voor de verbetering aan dit artikel. Sommige artikelen zijn nooit af of kunnen nog meer informatie gebruiken zoals bij dit artikel. Er zijn inderdaad nog genoeg franchise-artikelen nog niet gemaakt. Ik wil wel meer artikelen maken over dit genre, maar ik heb op dit moment niet zoveel tijd. Misschien in de toekomst. Met vriendelijke groet, Robertsteroverleg 3 okt 2015 21:24 {CEST)
Zeker. De komende jaren worden de grote cross-over franchisen wel wat. Glimlach Marvel cinematic Universe is goed, maar DC extented universe en Universal monsters cinematic universe gaat nog wel wat voorbereidend werk aan vooraf.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 5 okt 2015 01:55 (CEST)

Wikiproject: Film[bron bewerken]

Beste Robertster, op aangeven van The Dragonhunter willen we graag het filmproject terug nieuw leven inblazen, ook al omdat er vastgesteld is dat er maandelijks heel wat filmgerelateerde artikelen hier verschijnen. Kandidaten om deel te nemen aan dit project kunnen hun naam hier vermelden. Op de overlegpagina worden jullie uitgenodigd om deel te nemen aan de discussie en coördinatie van een aantal richtlijnen rond het project en nieuwe ideeën en suggesties zijn altijd welkom. Mvg KroySquare.jpgDirkVE overleg 17 feb 2016 09:25 (CET)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bron bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

The Prince of Egypt (album)[bron bewerken]

Hallo Robertster, kan je dit Met uitzonderd van "Humanity", even verduidelijken? Thanks. :-) Lotje (overleg) 29 apr 2019 14:01 (CEST)

Ik heb bij elk nummer zover bekend informatie toegevoegd + bron, hopelijk hiermee verdoende geïnformeerd. Robertsteroverleg 29 apr 2019 23:03 (CEST)

Beoordelingsnominatie Godzilla: King of the Monsters[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Godzilla: King of the Monsters dat is genomineerd door Troefkaart.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190719#Godzilla: King of the Monsters en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 20 jul 2019 00:56 (CEST)

Box Office Mojo[bron bewerken]

Beste Roberster, ik zit met een probleempje, en aangezien ik u vaker bij artikelen van films langs zie komen, dacht ik dat u mij misschien kan helpen. Bij het artikel Maleficent: Mistress of Evil heb ik een bron van Box Office Mojo toegevoegd voor de opbrengst van de film, zoals ik dat gewoonlijk doe. Echter sinds kort heeft Box Office Mojo hun site veranderd: vroeger stond de ID van een film (deze gebruik je om in de bron toe te voegen zodat die naar de juiste site ga) in de url van de site. Echter op de nieuwe site niet meer, ik kan de juiste ID voor de link nu niet meer vinden waardoor die Box Office Mojo - bronnen die we standaard voor de opbrengst gebruiken bij nieuwe films niet werken. Hopelijk kan je me helpen. Groet RuedNL2 (overleg) 1 nov 2019 16:03 (CET)

Met de nieuwe site is inderdaad ook het adres vernieuwd. Meestal worden de films op het nieuwe adres weergeven als: https://www.boxofficemojo.com/release/rl........../ met op de puntjes, cijfers die de titel van de film weergeven. Bij Maleficent: Mistress of Evil is dat dus: https://www.boxofficemojo.com/release/rl939755009/. Overigens moet wellicht, indien nodig het Sjabloon:Link Box Office Mojo ook worden aangepast. Met vriendelijke groet, Robertsteroverleg 2 nov 2019 22:54 (CET)
Ik heb inmiddels door te googlen het juiste ID gevonden, ik had hiervoor idd de cijfers ingevuld die de titel van de film weergeven zoals je hierboven benoemd. Echter deze gaf toen een error. Ieder geval bedankt voor het meedenken! Groet RuedNL2 (overleg) 2 nov 2019 23:27 (CET)

Kebu[bron bewerken]

Hi Robertster, je stuurde me een bedankje voor het aanmaken van een artikel over Kebu. Dank je wel voor het bedankje. Lach Gezien je bedankje denk ik dat je graag naar Kebu mag luisteren? Ik nodig je van harte uit om het artikel uit te breiden. Samen vinden we vast meer goede bronnen om tekst op te baseren. maarten|overleg 8 dec 2019 23:15 (CET)

Het is inderdaad een artiest waar ik naar luistert en die hier op Wikipedia een plekje heeft gekregen. Robertsteroverleg 8 dec 2019 23:28 (CET)

Frozen[bron bewerken]

Dank voor het aanmaken van de pagina's over Frozen-personages, ziet er netjes uit! Groet, Verdel (overleg) 30 dec 2019 21:08 (CET)

Beoordelingsnominatie Home (2015)[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Home (2015) dat is genomineerd door ErikvanB.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20200906#Home (2015) en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 7 sep 2020 00:56 (CEST)

Nominatie ingetrokken. Dankjewel. Groet, ErikvanB (overleg) 7 sep 2020 01:02 (CEST)

Talitha Bateman[bron bewerken]

Hoi,
Struikelde over Talitha Bateman. Persoonlijk vind ik de tekst van dit lemma voor een groot deel overbodig. Het is duidelijk een hardwerkende jongedame, maar de lopende tekst voegt weinig toe aan wat vervolgens in de tabellen aan gegevens wordt geboden. Bovendien bevat de tekst onder "Levensloop" ook een grote overlap met de inleidende alinea. Deze opmerkingen zelf aanbrengen geeft echter een behoorlijke reductie van het lemma, en dat doe ik liever niet zonder de oorspronkelijke auteur op de hoogte te stellen. Kun je er nog eens naar kijken?T.vanschaik (overleg) 20 okt 2020 08:04 (CEST)

Bedankt voor de feedback. Groet Robertsteroverleg 22 okt 2020 23:07 (CEST)

De Slag om de Schelde (film)[bron bewerken]

Dag Robertster, ik versta enkele dingen niet in het artikel De Slag om de Schelde (film), misschien kan jij mij helpen?

  1. In het artikel staat dat de première gepland stond op 17 december, de infobox zegt 14 december?
  2. De première stond gepland op 17 december 2020, waarna de film wordt uitgezonden door de EO (...): wordt de film na de première rechtstreeks uitgezonden op de tv-kanalen van EO? Xetion40 (overleg) 29 dec 2020 22:58 (CET)
Ik heb bij het artikel de première omschrijving aangepast met bron. 14 december 2020 was dus in feiten de première in Vlissingen. Wanneer de film landelijk wordt uitgebracht en op tv komt, hangt af van de lockdown ontwikkelingen voor komende tijd. Robertsteroverleg 29 dec 2020 23:51 (CET)
Bedankt voor de uitleg! Xetion40 (overleg) 5 jan 2021 00:33 (CET)