Overleg gebruiker:Michiel1972

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Beoordelingsnominatie Koperen Kees (Huissen)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Koperen Kees (Huissen) dat is genomineerd door Paul Brussel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170112 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 jan 2017 01:01 (CET)

Botartikelen over kleine bestuurlijke eenheden in Indonesië - 3[bewerken]

Beste Michiel1972, op 2 januari heb ik hier opnieuw problemen rond de door jou aangemaakte botartikelen over de kleinste bestuurlijke eenheden van Indonesië aangekaart. Dit bericht is na een week gearchiveerd, zonder dat je een reactie hebt gegeven. In mei vorig jaar had ik ook al eens aangekaart dat er fouten in de artikelen zitten. Als je ze niet met je bot gaat aanpassen, dan zal ik er voor pleiten om ze allemaal botmatig te laten verwijderen. Groet, De Geo (overleg) 13 jan 2017 11:11 (CET)

Arenapark, geen enkele bron, dus N.E.[bewerken]

Beste Michiel1972, Bij het bekijken van het artikel Arenapark kwamen bij mij twee vragen op over dit lemma.

Daarover ging ik toen iets schrijven op de bijbehorende overlegpagina. Maar, toen ik even verder zocht om de problemen duidelijk te krijgen, zag ik dat de toestand erger is. Alhoewel het een relatief oud artikel is, uit 2007, is er geen bron. Er wordt wel een externe link gegeven, dat is niet ideaal als vervanging van een bron, maar kan soms zinvol zijn. Hier betreft het echter een dode link, dat is in ieder geval niet een bron. Bij zelf zoeken op de interbuizen naar "Arenapark" gecombineerd met "Hilversum", kom ik als enige als betrouwbaar in aanmerking komende link een webpagina van de gemeente Hvs tegen die ook weer dood loopt ...

Zolang er geen bronnen zijn dat dit een relevant bedrijventerrein is, hoort dit niet als afzonderlijk lemma op Wikipedia thuis. Mvg , Paulbe (overleg) 16 jan 2017 01:43 (CET)

Beoordelingsnominatie Hectometerpaal[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Hectometerpaal dat is genomineerd door EvilFreD. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170116 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 17 jan 2017 01:03 (CET)