Overleg gebruiker:D'Arch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Rode raaf)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Rode Raaf.svg

Hendrik Versmissen[bewerken]

Beste, ik ben directeur van het Stedelijk Museum Hoogstraten. Het Stedelijk Museum is rechthebbende van deze foto en wenst deze vrij te geven. Kan u de foto opnieuw plaatsen? Piet Van Deun – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 91.183.51.18 (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Hallo Piet, de foto is nog niet verwijderd, alleen van het artikel. U kunt even een email via OTRS zenden of de foto's op de website vrijgeven, zie Wikipedia:OTRS/Mijn eigen afbeelding voor verdere instructies. Alvast bedankt voor de moeite, MVG Arch (Overleg) 23 apr 2019 15:50 (CEST)

Logo's[bewerken]

Gewaardeerde collega, wil jij eens kijken naar de logo's van Lyrixio op Commons? Hij voegt logo's toe, maar ik twijfel over eigen werk of vrijgave voor gebruik. Volgens mij weet jij meer over dit soort zaken. Alvast dank, Verdel (overleg) 12 apr 2019 20:20 (CEST)

Hoi Verdel, goed gezien! Twee afbeeldingen zijn zeker van het internet geplukt waarop copyright berust, die heb ik inmiddels aangemeld als copyright overtreding. De rest is twijfelachtig, die zouden vanwege de eenvoud buiten schot kunnen blijven. In dat geval hoort er evengoed wél keurig een bronvermelding en auteur bij. Het is in elk geval onder de aandacht gebracht, ik ga er vanuit de de afhandelend moderator(en) de overige uploads even bekijkt. Ik zal het nog even volgen in elk geval. Het was namelijk niet de eerste keer dat er vanaf dat account materiaal waarop copyright berust werd geüpload. Graag gedaan, MVG Arch (Overleg) 12 apr 2019 21:08 (CEST)
Dank je wel! Ik zal het onthouden voor eventuele toekomstige gevallen. Verdel (overleg) 13 apr 2019 15:12 (CEST)

Onderwater Sportvereniging de Aquanauten[bewerken]

Goedenavond,

Ik heb getracht om in het artikel een correcte weergave te geven van wat de vereniging is en doet.

Kunt u aangeven wat u ziet als reclame/werving/promotie? Dan zorg ik ervoor dat het neutraal gepresenteerd zal worden. Ik vermoed de opsomming van de diverse opleidingen? Die hebben wij ook terug gezien op andere pagina's (Nederlandse Onderwater Sportbond) en dachten dat dit daarom toegestaan zou zijn. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jongag1 (overleg · bijdragen)

Hallo Jongag1, ik ben niet diegene die uw artikel nomineerde, wel diegene die u heeft ingelicht + herplaatsing van sjabloon. Op uw overlegpagina staan bij het bericht enkele linken die u op weg kunnen helpen. Daarnaast kan ik u aanbevelen om Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel, WP:Zelfpromotie te raadplegen: Het schrijven van een artikel over jezelf of je eigen bedrijf valt sterk af te raden, al kennen weinigen je beter dan jezelf. Meestal kun je zelf moeilijk beoordelen of de vermelding van jouw persoon of bedrijf voldoende encyclopedisch relevant is. Als die relevantie er inderdaad is, zal vroeg of laat iemand anders wel een artikel over je schrijven. Het is beter om dat rustig af te wachten, dan om de storm van kritiek tegemoet te gaan, die je staat te wachten als je daadwerkelijk een artikel over jezelf of je bedrijf probeert te schrijven en te handhaven. Zelfpromotie (of het vermoeden daarvan) kan een legitieme reden zijn dat een andere bijdrager een artikel nomineert voor verwijdering. Ik vrees dat dit de voornaamste reden is waarom uw artikel genomineerd werd. Het ligt er dik bovenop dat u te betrokken bent met het onderwerp. Het is altijd aan te raden om inhoud om secundaire bronnen te baseren, niet op basis van eigen bevindingen, zie daarvoor tenslotte Wikipedia:Geen origineel onderzoek. Ik wil u ook nog even wijzen op de gebruikte afbeeldingen, zie daarvoor: Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. Ik wil u veel succes wensen. Arch (Overleg) 17 apr 2019 23:18 (CEST)

Vorschenborg[bewerken]

Beste D'Arch: jij hebt gewerkt aan het nieuwe artikel Vorschenborg. Ik heb mijn twijfels over de correctheid en relevantie van de inhoud hiervan. Kijk je even op de overlegpagina van dat artikel. Bedankt. Johanraymond (overleg) 19 apr 2019 20:45 (CEST)

Aldaar gereageerd, graag gedaan. Arch (Overleg) 19 apr 2019 22:38 (CEST)

11+ jaar DrJos[bewerken]

Graag aan lijst toevoegen: zie onderaan zijn OPKlaas `Z4␟` V:  24 apr 2019 12:52 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd en bedankt alweer Glimlach MVG, Arch (Overleg) 24 apr 2019 13:00 (CEST)
Tikfoutje (2x DrJos zonder |) in de link waardoor hij rood is geworden. Klaas `Z4␟` V:  24 apr 2019 18:45 (CEST)