Overleg gebruiker:SA mtm

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo SA mtm, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.871 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Groeten, CyeZ (overleg cn:何思汉) 12 sep 2005 11:15 (CEST)[reageer]

Vlamboogoven[brontekst bewerken]

Hoi. Ik heb wat redirects aangelegd naar Vlamboogoven, zie Speciaal:VerwijzingenNaarHier/Vlamboogoven. Groetjes. — Zanaq (?) 26 okt 2007 14:36 (CEST)

interval treksterkte[brontekst bewerken]

Je hebt gelijk dat we voor de verschillende materialen best een interval van de mogelijke materiaalconstanten zouden geven (treksterkte, E, v, ..). Heb jij een passende bron voor die cijfers? MADe 27 okt 2007 10:58 (CEST)[reageer]

Categorisering en beginnetje[brontekst bewerken]

Hallo Sa mtm.

Ik zou je willen vragen om de artikelen die je maakt onder te verdelen in een categorie. Dat kan door onderaan het artikel de tekst [[categorie: ...]] in te voeren (waarbij je ... vervangt door de categorienaam. Als je geen geschikte categorie kan vinden, plaats dan de tekst {{nocat}}.

Tevens heb je de artikelen Extractieve metallurgie en ertsveredeling aangemerkt als beginnetje. Maar artikelen die al dermate uitgebreid zijn, zijn geen beginnetje meer. Een beginnetje is een artikel van slechts drie of vier zinnen met maar een minimaal aantal feiten over het onderwerp. In de artikelen had je de complete inhoud van het sjabloon "beginnetje" geplakt, maar om een artikel dit sjabloon te geven hoef je enkel de tekst {{beg}} in te voeren.

Mvg. **Man!agO** 29 okt 2007 12:57 (CET)[reageer]

Bedankt voor de tips. SA_MTM 29 okt 2007 13:24 (CET)[reageer]
Ik zou daar nog aan toe willen voegen, dat als je een artikel als beginnetje aanmerkt, dat je dan ook even denkt om ook deze in een categorie in te delen (ik weet het, het is allemaal niet zo makkelijk...). Kijk voor een voorbeeld eens op Wikipedia:Beginnetje. Hier staan alle mogelijke beginnetjes-categoriën. Probeer het zoveel mogelijk zelf te doen, anders moeten anderen achter jouw aan om het te doen. Er is ook een script beschikbaar om eea gemakkelijker via één muisklik voor elkaar te krijgen. Kijk eens op mijn gebruikerspagina, of kom eens langs op mijn overlegpagina als je daar vragen over hebt. M.vr.gr. brimz 29 okt 2007 16:39 (CET)[reageer]