Overleg gebruiker:SWillems

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo SWillems, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Dqfn13 (overleg) 30 aug 2017 20:40 (CEST)[reageer]

Verwijdering Jong Uden[brontekst bewerken]

Hallo SWillems,

Omdat het artikel dat jij over Jong Uden aan het schrijven was niet neutraal geschreven is, heb ik het verwijderd. Wikipedia is een onafhankelijke en objectieve encyclopedie. Teksten in de artikelen horen dan ook neutraal geschreven te worden. De teksten over Jong Uden leken neutraal, maar de toon was alles behalve dat. Het artikel las alsof het vanuit de partij geschreven werd. Voor meer informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst?". Als je daarna nog vragen hebt: stel ze dan hieronder, dan zal ik ze hier proberen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 30 aug 2017 20:40 (CEST)[reageer]

Hallo Dqfn13, Jammer dat het artikel verwijderd is. Ik ben het met u eens dat sommige stukken misschien nog niet helemaal aan de eisen voldeden, maar er was wel degelijk een deel dat objectief en puur feitelijk was. Maar misschien kunt u wat feedback geven op de stukken? Het was nog niet veel, maar we waren zeker van plan om dat nog uit te breiden. We willen het graag opnieuw proberen. Alvast bedankt, groeten SWillems.

Hallo SWillems,
Ik kan het artikel terugplaatsen in uw eigen kladblokpagina, dan kunt u daar in alle rust aan het artikel werken. U kunt dan via deze pagina om terugplaatsing vragen. In de tussentijd kunt u uiteraard hier en op de helpdesk om tips vragen. Denk er wel aan dat alles verifeerbaar dient te zijn. Bij voorkeur zijn de bronnen die u gebruikt ook onafhankelijk van de partij. Het plaatsen van bronnen is overigns niet verplicht. Ik ben vandaag voor het overgrote deel niet online, dus ik kan vanavond of morgenmiddag pas weer antwoord geven. Dqfn13 (overleg) 3 sep 2017 12:55 (CEST)[reageer]