Overleg gebruiker:Skuipers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps package editors.png
Welkom op mijn overlegpagina!

Reactie en commentaar op door mij geleverde bijdragen wordt op prijs gesteld. Antwoorden op hier gestelde vragen zal ik ook op deze pagina geven.

Gebruik bij voorkeur deze mogelijkheid om een nieuw bericht achter te laten

Click here if you want to write me or to ask a question


Van "Brexit" naar "Uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie"[brontekst bewerken]

Die hernoeming, is daar overleg aan voorafgegaan? Had ik wel verwacht, maar kon ik zo niet vinden. Groet, Apdency (overleg) 30 jan 2020 18:45 (CET)

We kiezen in de regel de meest gangbare naam, dus het lijkt mij geen verbetering. Het feit dat het morgen echt zover is, heeft wmb geen invloed op de gewenste titel van het artikel. — Zanaq (?) 30 jan 2020 18:46 (CET)
Zie ook Overleg:Uittreding_van_het_Verenigd_Koninkrijk_uit_de_Europese_Unie#Titelwijziging. Misschien het overleg maar op die plek houden? Apdency (overleg) 30 jan 2020 18:47 (CET)
Ik heb er ook naar gezocht, maar niets gevonden. Het lijkt me dat we vanaf morgen wel de formele naam kunnen hanteren. Brexit blijft natuurlijk een redirect, dus de vindbaarheid is niet in het gedrang. De nieuwe naam past ook beter in de door mij voorgestelde hernoemde Categorie:Uitbreiding van de Europese Unie - Skuipers (overleg) 30 jan 2020 18:49 (CET)
Ik stel voor de suggestie van Apdency te volgen en het overleg op een plaats te houden - Skuipers (overleg) 30 jan 2020 18:54 (CET)

Lewe[brontekst bewerken]

Beste Skuipers,

Ik zie dat je onlangs bij Jan Evert Lewe van Aduard (1745-1807) de categorie Voorman in het gewest Stad en Lande hebt toegevoegd, maar dit blijkt niet uit de tekst. Zou je zo goed willen zijn een stukje willen toevoegen wat de categorie rechtvaardigt? Ik ben benieuwd naar je bronnen en de context. Alvast bedankt!

Groet, Also sprach Friedrich! (overleg) 11 jun 2020 13:47 (CEST)

Hij was grootmeester van de vrijmetselaarsloge L'Union Provinciale. Dat lijkt mij genoeg argument voor plaatsing in de categorie.
Groeten, - Skuipers (overleg) 11 jun 2020 13:56 (CEST)

Ok, als dat bedoeld wordt met deze categorie, prima. Also sprach Friedrich! (overleg) 11 jun 2020 14:52 (CEST)

Bisschop - aartsbisschop[brontekst bewerken]

Beste Skuipers. U hebt (vorig jaar) in de categoriebomen de categorie 'bisschop' in de categorie 'aartsbisschop' geplaatst, telkens als er in een stad zowel bisschoppen als aartsbisschoppen geweest zijn, meestal omdat het bisdom ooit verheven werd tot aartsbisdom. De mededeling was 'correcte volgorde'. Ik meen dat het andersom juist was. Aartsbisschoppen zijn ook bisschoppen maar niet omgekeerd. Groet. - AGL (overleg) 7 jul 2020 14:25 (CEST)

Beste AGL. Deze discussie loopt ook op TBC. Ik stel voor dat we het overleg daar voortzetten. Groeten, - Skuipers (overleg) 7 jul 2020 14:39 (CEST)

Diakriet[brontekst bewerken]

Dag Skuipers, weet je zeker dat de diakrieten van Almási Ágnes​ er nog waren toen ze als Agnes Simon-Almasi na 1957 in Nederland woonde en in 1966 Duits staatsburger werd?

Normaal gesproken verandert een naam niet als iemand een andere nationaliteit aanneemt, dus ik neem aan dat dat bij haar ook niet het geval was. Haar meisjesnaam zal zeker niet gewijzigd zijn, want die heeft ze - na haar huwelijk met Béla Simon - niet meer gebruikt - Skuipers (overleg) 20 aug 2020 21:56 (CEST)

Proszę sprawdzić email[brontekst bewerken]

Witaj, Skuipers: Proszę sprawdzić email! Temat: "The Community Insights survey is coming!" Jeśli masz jakieś pytania, wyślij e-mail na adres surveys@wikimedia.org.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, you can read my explanation here.

MediaWiki message delivery (overleg) 25 sep 2020 18:24 (CEST)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Joost_Taverne[brontekst bewerken]

In 'Lijst van Tweede Kamerleden voor de VVD' mis ik Joost Taverne: https://nl.wikipedia.org/wiki/Joost_Taverne

Groet,

Johan

Scherp opgemerkt! Ik heb het aangepast. Groeten - Skuipers (overleg) 10 nov 2020 21:51 (CET)

Beoordelingsnominatie Walter Breuning[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Walter Breuning dat is genomineerd door Mikalagrand.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20201113#Walter Breuning en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 nov 2020 23:56 (CET)

Gerardus Boomaerts[brontekst bewerken]

Hallo Skuipers, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Gerardus Boomaerts. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - Robotje (overleg) 23 nov 2020 10:06 (CET)