Overleg gebruiker:Solud

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Solud (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen


Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Afbeeldingen war child[brontekst bewerken]

Hallo Solud. Ik zie dat je een afbeelding hebt geupload (Afbeelding:Warchild-1-.gif) op Wikipedia. Je hebt wel een licentie aangegeven maar helaas niet waar je 'm vandaan hebt gehaald. Het zou prettig zijn als je dit er even bij wilt zetten. Als je niet weet hoe dat moet: plaats een bericht op mijn overlegpagina. Als je meer wilt weten over wat er wel en niet mag op het gebied van afbeeldingen kun je kijken op Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. Dingen als logo's, screenshots van televisie-programma's e.d. die je bijvoorbeeld vindt via Google Images zijn (bijna) altijd ongeschikt voor Wikipedia omdat er auteursrecht op zit. Wellicht is het ook een idee om Wikipedia:Welkom voor nieuwelingen te lezen. Alvast bedankt! Husky (overleg) 2 feb 2006 15:32 (CET)[reageer]

Beste Solud,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Willemijn Verloop. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! MoiraMoira overleg 14 jan 2007 18:04 (CET)[reageer]