Overleg gebruiker:Sonuwe

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Mededeling Deze gebruiker heeft met spijt in het hart besloten om Wikipedia vaarwel te zeggen. Na het schrijven van ruim 3000 artikels over een periode van 13,5 jaar is het tijd om afscheid te nemen op een hoogtepunt. In april 2018 won ik namelijk de hoofdprijs van de Astroschrijfweek en volgde eveneens de toelating van het artikel Zonhoven tot Wikipedia:Etalage, een artikel waarvoor ik jaren geleden de basisfundering heb geschreven. Het is bijzonder jammer dat sommigen mijn bijdragen nooit naar waarde hebben weten te schatten en een aantal personen is mij zelfs liever kwijt dan rijk. Zij staan als hongerige wolven te wachten om blokkeringen te kunnen opleggen voor niemendalletjes. Sonuwe () 14 mei 2018 15:02 (CEST)

Dank voor uw werk.[bewerken]

Geachte Heer,

Vriendelijk dank voor uw omvangrijk werk, de inzet en de aanhoudende inspanningen. Erg jammer dat U Wikipedia verlaten heeft.

Aanvaard mijn beste wensen voor een genoeglijke en vreugdevolle toekomst.

Met hoogachting.

IDD5000 (overleg) 6 aug 2018 21:16 (CEST)

Lijst van onroerend erfgoed in Zonhoven[bewerken]

Hoi Sonuwe, ik zie dat je niet meer actief bent, maar ik stel toch maar even de vraag. Er is op de overlegpagina van het artikel Lijst van onroerend erfgoed in Zonhoven een vraag gesteld over een huisnummer die mogelijk niet klopt. Ik zie dat de titel van de foto die bij dat object staat ook dat huisnummer heeft. En die foto is volgens mij door jou gemaakt en daarom de vraag of je hier even naar kan kijken en kan reageren op deze vraag. Groet, MatthijsWiki (overleg) 10 aug 2018 09:54 (CEST)