Overleg gebruiker:Souffleur

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Souffleur, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.059.350 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Kameraad Pjotr 25 apr 2007 17:56 (CEST)

Verwijderingsnominatie Aldo van den Nieuwelaar[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Aldo van den Nieuwelaar dat is genomineerd door J.A.R. Huygebaert. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100926 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 27 sep 2010 02:05 (CEST)

Zoals ik ook op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100926 schreef is de verwijderingsnominatie waarschijnlijk het gevolg van de door mij, bij vergissing fout vermelde datum van overlijden. De fout werd inmiddels door anderen verbeterd. Met mijn excuses en dank. Souffleur 27 sep 2010 18:18 (CEST)

Weesperplein[bron bewerken]

Beste Souffleur,

Bij het bekijken van het lemma over het Weesperplein in Amsterdam, schrok ik nogal van de tekst die je daar hebt toegevoegd. "Een echt plein is het niet meer sinds het verdwijnen van Weesperpoortstation en de verbreding van de voorheen smalle Weesperstraat. Het is feitelijk gewoon een kruising van twee straten." Die tekst heb ik daar verwijderd, met uitgebreide toelichting op de bijbehorende overlegpagina.

Ik moet wel zeggen dat ik het in dit geval echt moeilijk vond om me aan de Wikpedia-rchtlijn "AGF" te houden.

Bij deze verzoek ik je om geen dingen meer op Wikipedia te zetten, waarvan je weet dat ze niet kloppen.

Paulbe (overleg) 31 dec 2016 01:21 (CET)

Beoordelingsnominatie Filmtheater Kriterion[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Filmtheater Kriterion dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180112 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 jan 2018 01:04 (CET)