Overleg gebruiker:StroompjeZeewier

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo StroompjeZeewier, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.003.698 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Infobox voetballer[brontekst bewerken]

Ha StroompjeZeewier, wilt u sjabloon:Infobox voetballer uitgelijnd en in z'n geheel gebruiken. Zoals u het nu compact gebruikt is het lastiger te bewerken en zijn fouten sneller gemaakt. - Agora (overleg) 29 mrt 2016 19:03 (CEST)

Hoe kan ik dit aanpassen? Ik gebruik de visuele tekstbewerker en zie nergens een optie staan. StroompjeZeewier (overleg) 29 mrt 2016 21:45 (CEST)

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[brontekst bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)

Lijst van voetbalinterlands Curaçao - Panama[brontekst bewerken]

Ha StroompjeZeewier, zie ook Overleg_gebruiker:Ikkenickdanniet#Lijst_van_voetbalinterlands_Cura.C3.A7ao_-_Nicaragua voor 'oude' interlands van 'Curaçao'. Dat is niet handig om die in de lijsten van het huidige land op te nemen. mvg Agora (overleg) 5 jun 2016 17:24 (CEST)

Ik zag dat u het lemma hierna had leeggehaald. Ik heb het omgebouwd naar Lijst van voetbalinterlands Nederlandse Antillen - Panama, daarvoor was het prima geschikt. Zie ook en:Territory of Curaçao national football team bij de Engelstalige collega's. Agora (overleg) 6 jun 2016 10:51 (CEST)
Dit geldt dan toch ook voor de pagina's over wedstrijden van Curaçao voor 1958 tegen Colombia, Denemarken, Venezuela en Nederland? Deze zouden dan ook veranderd moeten worden naar Nederlandse Antillen tegen ... – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door StroompjeZeewier (overleg · bijdragen)
Als het gaat om wedstrijden van Curacao voor 2010 dan klopt dat, zie WP:Samenvoegen. mvg - Agora (overleg) 9 jun 2016 11:52 (CEST)
Dan zal ik deze, als niemand mij voor is, deze z.s.m. aanpassen naar Nederlandse Antillen

Infobox voetballer[brontekst bewerken]

Ha StroompjeZeewier, wilt u bij gebruik van dit sjabloon het graag uitgelijnd laten zoals het origineel ook is. Een lemma als Blake Horton valt zo nauwelijks meer fatsoenlijk te bewerken. Zie ook [hier als voorbeeld. mvg - Agora (overleg) 3 okt 2016 11:53 (CEST)

Ik gebruik enkel de visuele editor omdat ik van de wikipediacodering vrij weinig snap, maar met de visuele editor krijg ik dit niet uitgelijnd.

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[brontekst bewerken]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[brontekst bewerken]

Kik Pierie[brontekst bewerken]

Beste StroompjeZeewier. Ik twijfelde al eerder aan de relevantie, maar twee wedstrijden deden mij twijfelen. Gezien je laatste bewerkingen, heeft deze slechts 16-jarige voetballer nog niet in de competitie gespeeld en is dan NE (niet encyclopedisch). Heb het artikel op de "te beoordelen lijst" gezet. Ik ben geen kenner, echter kwam ik dit al eerder tegen tijdens de IP-controle. Het sjabloon graag laten staan. Uiteraard kun je wel je mening geven op de betreffende pagina. Zie daarvoor de link in het sjabloon boven het artikel. Met vriendelijke groet, - Richardkiwi - Overleg 22 mei 2017 01:02 (CEST)


Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Beoordelingsnominatie Anderson López[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Anderson López dat is genomineerd door JurriaanH. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181002 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 3 okt 2018 02:01 (CEST)

Emre Bal[brontekst bewerken]

Dag Stroompje Zeewier,

Dit artikel heb ik op de beoordelingslijst gezet in verband met de mogelijk tekort schietende relevantie. mvg, Koos van den beukel (overleg) 15 okt 2018 09:52 (CEST)

Beoordelingsnominatie Emre Bal[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Emre Bal dat is genomineerd door Koos van den beukel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181015 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 16 okt 2018 02:01 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:58 (CEST)

George Cox[brontekst bewerken]

Goedemorgen, dit artikel heb ik op de TBP-lijst gezet omdat er mogelijk nog een sprake is van E-waarde. mvg., BonteKraai (overleg) 7 sep 2019 11:40 (CEST)

Beoordelingsnominatie George Cox[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om George Cox dat is genomineerd door BonteKraai.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190907#George Cox en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 8 sep 2019 00:56 (CEST)

Wikipedia:Wikiproject/Voetbal[brontekst bewerken]

Hey StroompjeZeewier Ik heb het voetbalproject nieuw leven ingeblazen en vroeg me af of je ook interesse had om eraan mee te werken. Je kan altijd een kijkje nemen op Wikipedia:Wikiproject/Voetbal. Met vriendelijke groeten Themanwithnowifi (overleg) 9 sep 2019 15:13 (CEST).

Hallo Themanwithnowifi.

Ik heb zelf nog een enorme lijst aan oud-spelers uit de Eredivisie (en uit de Eerste divisie, maar daar is uit het verleden minder van bekend) die ik nog wil toevoegen aan Wikipedia, die kan ik wel toevoegen aan de lijst Wikipedia:Wikiproject/Voetbal/Lijst van voetballers, en van daaruit deze toevoegen op Wikipedia. StroompjeZeewier (overleg) 18 sep 2019 14:38 (CEST).

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:06 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:57 (CEST)

Daan Ibrahim[brontekst bewerken]

Dag StroompjeZeewier, zou jij dit eens kunnen bekijken? Er staat helaas geen bron bij de bewering over het amateurschap, waardoor ik het zelf niet zomaar met zekerheid kan zeggen. Mvg, Encycloon (overleg) 11 mrt 2020 22:40 (CET)

Bron toegevoegd. Mvg StroompjeZeewier (overleg) 12 mrt 12:25 (CET)
Dank! Encycloon (overleg) 12 mrt 2020 12:25 (CET)