Overleg gebruiker:TOM

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Berichtinformatie
Ik antwoord op de plaats waar de vraag wordt gesteld.
Gelieve een nieuw bericht onderaan de pagina toe te voegen.
Archiveringsinformatie
Berichten worden regelmatig gearchiveerd (op datum eerste en laatste bericht)

om de pagina overzichtelijk te houden.

Vista-file-manager.png
Archief 1 | 21 juni 2006 - 10 oktober 2007
Vista-file-manager.png
Archief 2 | 15 oktober 2007 - 8 augustus 2008
Vista-file-manager.png
Archief 3 | 8 september 2008 - 29 oktober 2008

Fredric Bastet[bron bewerken]

Beste Tom,

Ik zag dat jij de datum van overlijden van Frederic Bastet hebt terugveranderd van 30 juni naar 29 juni 2008. Ik moet je daarop corrigeren. Er is na zijn overlijden al direct een bericht uitgegaan met foutieve datum Bastet is op maandagmorgen 30 juni om 10.15 uur overleden, Ca 5 minuten voordat ik zijn flat inkwam . Met vriendelijke groet, Patrick M.A. Buch

Ok, daar was ik niet van op de hoogte. Bedankt voor je reactie, met name je laatste zin is erg interessant. Groet, Tom 30 okt 2008 22:22 (CET)

Ola Toivonen[bron bewerken]

Ik heb de bron toegevoegd ;) Rubietje88 30 okt 2008 20:20 (CET)

Dank daarvoor. Al die anoniemen die hun favoriete club ertussen plaatsen, ik heb geen zin om het allemaal te controleren. Suces verder! Groet, Tom 30 okt 2008 22:22 (CET)

Wijziging onderwerp SW[bron bewerken]

Aan alle deelnemers aan de Schrijfwedstrijd,

Een van de onderwerpen in de SW luidde Basiliek van San Sebastian. Inmiddels heeft Evil Berry ons erop gewezen dat het onderwerp al een lemma heeft: Basilica Minore de San Sebastian. Dat artikel is nog kort, en neemt daarom de plaats in van het genomineerde “rode”. Onze excuses!

Verder wil ik jullie erop voorbereiden dat de onderwerpenlijst nu iets anders is vormgegeven. Een van de deelnemende teams voorzag grote kans op bwc’s doordat de onderwerpen in tabelvorm werden gepresenteerd, en verzocht om een aparte kopje voor ieder onderwerp. Die kopjes zijn er nu, en hopelijk wordt daardoor het bwc-risico kleiner. Bessel Dekker 1 nov 2008 16:54 (CET)

Controlelijst vandalisme[bron bewerken]

Hallo Tom. Ik zag (naar aanleiding van een berichtje van Mr. Blue Sky) dat de anoniemen van 8 november nog niet allemaal waren gedaan. Bij deze bewerking heb jij de dag als afgerond verwijderd: [1] . Dus waarschijnlijk ben je vergeten te kijken of ze allemaal gedaan waren. Ik heb inmiddels een aantal delen, die door Capaccio waren gedaan, teruggezet en ook een berichtje op zijn OP gezet. M.v.g. ¿Richardkw¿ 10 nov 2008 10:02 (CET)

Ik snap het, Capaccio heeft de delen afgevinkt, terwijl ze nog niet gedaan waren. Dan hebben we allebei even niet opgelet inderdaad. Bedankt voor je reactie! Groet, Tom 10 nov 2008 10:08 (CET)

Verwijderingsnominatie Station Roermond Noord[bron bewerken]

Beste TOM, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Station Roermond Noord. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081107 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 12 nov 2008 03:35 (CET)

SW[bron bewerken]

Aan alle deelnemers aan de schrijfwedstrijd

Beste collega's,

Het is 15 november, en de inschrijving op onderwerpen voor de SW is gesloten. Jullie, de acht overgebleven teams, hebben je van je meest consequente kant laten zien, en zijn zonder aantoonbare aarzeling gebleven bij de aanvankelijk gekozen onderwerpen.

Vandaag houden wij, de juryleden, delibereerdag, maar onze beraadslagingen konden kort zijn. Alle inschrijvingen zijn correct bevonden. We hebben ze op de projectpagina bijeengeplaatst, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de collega's in petto hebben.

Nog even de precieze tijdstippen. Over ruim acht uur kun je aan het werk: dan is het immers 16 november. We hadden nog wel een onduidelijkheid laten bestaan over het tijdstip van sluiting, dat wel op de dag, maar niet op de minuut nauwkeurig was vastgesteld. Juist bij de finish kon het er wel eens op aankomen, en daarom hebben we nu het fatale moment vastgeled op 14 december om 23.59 uur. Doorslaggevend zijn de tijdstippen zoals die in de bewerkingsgeschiedenis verschijnen.

Tussentijdse mededelingen van de jury verschijnen op Wikipedia:Schrijfwedstrijd. Daarvoor komt een apart kopje. Willen jullie je eventuele op- en aanmerkingen op de bijbehorende OP plaatsen?

Het huidige bericht komt natuurlijk op jullie eigen OP's, want we maken graag van de kans gebruik om jullie nogmaals heel veel plezier en succes toe te wensen.

Vriendelijke groet, Bessel Dekker 15 nov 2008 15:52 (CET)

Tussenrapport[bron bewerken]

Beste deelnemers,

Toen de schrijfwedstrijd werd gepland, namen wij (de jury) ons voor dat wij iedere zondagavond tussentijdse beoordelingen gingen geven. Misschien is "beoordeling" een wat hoogdravend woord, en aan cijfers denken we al helemaal niet. Wel hebben we een eerste indruk geformuleerd, die het totale wedstrijdproces betreft. Ons tussenrapport betreft dus nog niet de individuele artikelen. Je kunt het vinden op de SW-pagina. Vriendelijke groet, Bessel Dekker 23 nov 2008 23:19 (CET)

Succes met de Schrijfwedstrijd[bron bewerken]

De Schrijfwedstijd nadert zijn ontknoping. De jury wenst je succes met de laatste loodjes.

Met vriendelijke groet, - Art Unbound 9 dec 2008 01:57 (CET)

Bedankt[bron bewerken]

Ik had overigens geen idee hoe ik de fout gemaakt had. Peter b 18 jan 2009 14:03 (CET)

Ik vond het ook wel komisch eerlijk gezegd. Tom 18 jan 2009 14:04 (CET)

Beleg v Delfzijl[bron bewerken]

Hoi TOM! Je vraag/opmerking is behandeld op Overleg gebruiker:Friedricheins --Friedrich! 27 jan 2009 22:56 (CET)

Filmster[bron bewerken]

Barnstar film 2.svg

Hallo Tom

Het viel me op dat je blijkbaar nog nooit een ster hebt ontvangen voor al je werk rondom het filmproject en de kwaliteitsschaal voor filmartikelen. Bij deze krijg je daarom van mij de filmster. Je mag hem zelf een plekje geven op je gebruikerspagina. **Man!agO** 14 feb 2009 19:15 (CET)

Bedankt, Maniago! Ik ben blij dat ook jij een actieve deelnemer van het project bent! Tom 15 feb 2009 00:55 (CET)

Jan Leijendekker[bron bewerken]

Hallo, ik zag je verbetering van de anonieme wijziging in het stuk over Bob Spaak, nu had ik ook nog nooit van Jan Leijendekker gehoord, maar via Google kwam ik op de site van Beeld en Geluid en nu blijkt hij wel degelijk destijds in de redactie van Sport in Beeld gezeten te hebben. Weer wat geleerd. Dus heb ik zijn naam ook meteen maar teruggezet. Vr.gr. --Maarten1963 18 feb 2009 21:38 (CET)

Dat wist ik ook niet. Eerlijk gezegd ben ik na de eerste pagina op Google al opgehouden met zoeken, al die schoenen...! Weer wat geleerd inderdaad. Groet, Tom 18 feb 2009 22:13 (CET)

Spoorlijnen[bron bewerken]

Beste Tom, bedankt voor je leuke reactie. Ik ben zeker van plan om ook het stuk over de spoorlijn Venlo - Maastricht aan te pakken. Helaas heb ik de laatste tijd wat minder tijd voor Wikipedia, maar het traject staat zo'n beetje bovenaan de lijst van trajecten die ik nog wil beschrijven.

Groeten, Martijn.

Leuk om te horen, ik wacht af! Groet, Tom 21 feb 2009 11:52 (CET)

Etalagenominatie verlengen[bron bewerken]

Hoi Tom,
Bij de etalegenominaties heb ik een verzoek tot verlenging van het stemmen gedaan voor het artikel Hubert Minnebo. Nu zie ik vaak dat jij uiteindelijk de artikelen in de etalage zet, vandaar dat ik m'n vraag aan jou stel: heb ik het procedureel zo juist gedaan? Of moet ik (nog) wat anders doen? Davin 22 feb 2009 20:48 (CET)

De richtlijnen spreken elkaar wat dat betreft nogal tegen - of ik begrijp ze verkeerd. Ik begrijp uit de voorbeelden namelijk dat uitsluitend een verlenging aangevraagd mag worden als als er één positieve stem meer is dan er tegenstemmen zijn. Bij het eerste voorbeeld staat namelijk dat het artikel afgewezen wordt: het artikel Hubert Minnebo zou dus niet in aanmerking komen voor een verlenging (8 voor, 9 tegen, oftewel één tegenstem meer dan voor). De richtlijn die jij echter citeert op de aanmeldingspagina doet vermoeden dat een verlenging, ongeacht hoeveel voor- of tegenstemmen er zijn, altijd aangevraagd mag worden.
Het is dat ik een dergelije situatie nog nooit duidelijk ben tegengekomen, maar een aanpassing van de richtlijnen zou dus wel wenselijk zijn om ook toekomstige nominaties soepel te laten verlopen. Ik heb er zeker geen problemen mee als je om een verlenging vraagt en heb er vertrouwen in dat aan de kritieken van veel stemmers tegemoet gekomen is, waardoor ook zij voor zullen stemmen. Ik wacht je reactie even af zodat we stappen kunnen ondernemen om de richtlijnen aan te passen. Groet, Tom 22 feb 2009 22:59 (CET)
Aanvulling Davin, ik heb nog geen reactie van je ontvangen, maar dat is op zich niet zo erg. Ik ben in ieder geval tot donderdag a.s. niet aanwezig, wat betekent dat je de verlenging zelf even moet regelen. Doe het maar, dan zie je vanzelf wat de reacties van anderen zijn. Succes ermee! Groet, Tom 23 feb 2009 11:30 (CET)
Oké bedankt. Doe ik. Davin 23 feb 2009 19:24 (CET)

Eindbedrag Wie is..de mol[bron bewerken]

Hallo TOM, zou je even naar mijn redenatie op overleg gebruiker:MaartenSmit willen kijken? Groet, Pompidom 5 mrt 2009 21:38 (CET)

Oeps, je hebt natuurlijk gelijk. Ik plaats even een voetnoot voor de duidelijkheid. Een dergelijke wijziging zal zich anders de komende week blijven herhalen. Groet, Tom 5 mrt 2009 22:13 (CET)

Titanic[bron bewerken]

Beste Tom, ik weet niet goed hoe ik referenties op moet nemen. Ik heb dus maar de link toegevoegd. Mijn andere bewerkingen gaan over de Nederlanders en Belgen aan boord van de Titanic, die informatie komt uit het boek van Edward P. de Groot (1998). Ik wil nog een keer andere informatie toevoegen als ik tijd heb. Daviron

Daviron, bedankt voor je reactie. Overleg wordt, zoals je ziet, gevoerd op de overlegpagina. Om het overleg centraal te houden is het raadzaam om te antwoorden op de plaats waar de reactie wordt geplaatst, in dit geval op jouw overlegpagina (maar we kunnen in principe hier nu verder gaan). Maar goed, in het begin is het even wennen, zo ook met de referenties. Hopelijk zie je hoe ik het gedaan heb en kun je ze in het vervolg zelf plaatsen. Vraag het anders gerust! Succes! groet, Tom 2 mei 2009 00:35 (CEST)

Film[bron bewerken]

Hallo Tom! Ik heb mij zojuist aangemeld op het filmproject. Ik heb een beetje de overlegpagina's doorgekeken en de discussie over het sjabloon viel me gelijk op. Ik had daar even een vraagje over: Geldt het kwaliteitsoordeel nou om een verhaal te beoordelen op zijn beschrijving of geldt het gewoon om een artikel te beoordelen op zijn geheel? Anders zou ik daarin wel willen helpen. M.v.g. «BKannen» 4 mei 2009 00:41 (CEST)

Beste Dethwatch, geweldig dat je mee wil helpen! Het overleg dateert alweer van bijna 2 maanden geleden en zelf moet ik toegeven dat ik er weinig werk van heb gemaakt, maar je hebt me op ideeën gebracht! In principe geldt het kwaliteitsoordeel (zie ook deze link) voor het gehele artikel, maar zoals je hebt kunnen lezen gebruiken we het voorlopig uitsluitend voor de verhaalbeschrijving. We willen af van louter navertellen en de filmbeschrijving meer inhoud geven. Meng je gerust in de discussie, wellicht komt deze dan weer tot leven. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust! Groet, Tom 4 mei 2009 00:52 (CEST)
Ik denk zelf dat er te weinig animo is om zo'n groot project uit te voeren. Ik denk dat je het beter kan laten zoals het nu is. Het is echt onbegonnen werk. En tevens hebben bijna alle Wikipedia's een compleet verhaal bij een filmartikel. De kwaliteitsschaal is denk ik alleen bedoeld om een compleet artikel te beoordelen. M.v.g. «BKannen» 4 mei 2009 01:14 (CEST)
Ik ben bang dat je gelijk hebt. Succes met je bezigheden! Groet, Tom 4 mei 2009 10:22 (CEST)
Kan ik nu wel gewoon de kwaliteitsschaal toepassen op artikels om die te beoordelen? Niet om het verhaal te beoordelen maar om het artikel in zijn geheel. M.v.g. «BKannen» 4 mei 2009 12:00 (CEST)
Jazeker, graag zelfs! Zoals je ziet, wachten ook nog heel wat beginnetjes op uitbreiding, dus er is werk genoeg. Tom 4 mei 2009 12:02 (CEST)

Verwijderingsnominatie Rabat (korting)[bron bewerken]

Beste TOM, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Rabat (korting). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090525 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 26 mei 2009 02:07 (CEST)

Wikiproject Verenigde Staten[bron bewerken]

Wikiproject Verenigde Staten

Flag of the United States.svg

Dit project zoekt weer naar nieuwe deelnemers! In het verleden heb jij ook meegeholpen aan het project, zou je een reactie willen geven op deze overlegpagina? Met vriendelijke groet, Crazyphunk 27 mei 2009 19:20 (CEST)

Bizar[bron bewerken]

Hoi Tom, ik las op de Op van het filmproject jouw mededeling over de ontwikkelingen rond het Sjabloon:Filmproject. Een bizarre geschiedenis. Dit kon denk ik welhaast ongemerkt gebeuren doordat zowel het filmproject als de sjablonenverwijderlijst door weinigen intensief wordt gevolgd. Ik begrijp goed dat je de gordijnen hebt dichtgetrokken. Gebruik je tijd goed, bijvoorbeeld door een goede film te bekijken. In de serie "bizarre verhalen" kan ik je Black Cat, White Cat aanraden. Intussen vermoed ik dat de verwijdernominatie wel aanvechtbaar is. Ik heb stille hoop dat er nog een mouw aan te passen is. Groet, Hettie 15 jun 2009 22:06 (CEST)

Je hebt gelijk, niemand kijkt die verwijderlijsten na, vele categorieën en sjablonen worden ongezien verwijderd. Het is dat ik alle pagina's die ik aanmaak automatisch volg, anders was het mij ook niet opgevallen. Hopelijk wordt het nog wat met dat terugplaatsverzoek. Ik zie in ieder geval in jou een waardig opvolger van mijn taken en heb vertrouwen dat je een en ander in goede banen zult leiden. Wie weet tot ziens (redelijk artikel trouwens, Black Cat, White Cat: als ik hem gezien heb zal ik hem wellicht nog uitbreiden ;)). Groet, Tom 20 jun 2009 20:11 (CEST)
Een waardig opvolger? Ik vrees dat het maar behelpen wordt met mij want ik heb geen idee hoe dat sjabloon nu precies verbonden was met categorieën en zo. Het sjabloon is in elk geval weer terug nu, en ik zal proberen het aan te passen zodanig dat het de algemene goedkeuring kan wegdragen. Daarna moet het zijn plaats in het project weer gaan innemen, maar ik vrees dat er meer is verwijderd dan alleen dit sjabloon en ik weet niet hoe die hele infrastructuur er uit zag. Wat denk je Tom... zou ik tegen die tijd jouw hulp weer kunnen inroepen? Hettie 20 jun 2009 22:02 (CEST)
Natuurlijk mag je mijn hulp inroepen! Maar het moge duidelijk zijn dat ik het voorlopig even rustig aan doe. Ik hoor het tegen die tijd wel. Groet, Tom 21 jun 2009 16:19 (CEST)

Ster voor buitengewone diensten[bron bewerken]

Beste Tom, ik zag net op je gebruikerspagina dat je vanwege de vreemde ontwikkelingen omtrent het filmproject hebt besloten Wikipedia voor onbepaalde tijd te verlaten. Graag wil ik je toch nog deze ster opspelden.

Ik hoop dat je toch nog er over wilt nadenken om terug te komen. Met vriendelijke en dankbare groet, Crazyphunk 15 jun 2009 23:30 (CEST)

Heel erg bedankt CrazyPhunk. Ik heb met veel plezier meegewerkt, maar voorlopig hoeft het voor mij even niet meer. In ieder geval heb ik goede herinneringen aan onze samenwerking: ik denk bijvoorbeeld aan het artikel Titanic, waarvoor jij een aantal vertaalde afbeeldingen verzorgde. Succes met je bezigheden, en wie weet tot ziens! Groet, Tom 20 jun 2009 20:11 (CEST)

vergeten[bron bewerken]

Bedankt, ik wist dat ik wat vergeten was! :P groet Druifkes 7 jul 2009 23:54 (CEST)

Het zijn ook behoorlijk wat handelingen die verricht moeten worden, dus graag gedaan! Tom 7 jul 2009 23:55 (CEST)

Verwijderingsnominatie Simone van Dusseldorp[bron bewerken]

Beste TOM, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Simone van Dusseldorp. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090807 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 8 aug 2009 02:05 (CEST)

Verwijderingsnominatie Lijst van afleveringen van Prison Break[bron bewerken]

Beste TOM, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van afleveringen van Prison Break. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090808 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 9 aug 2009 02:01 (CEST)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Margreet_Blanken.jpg[bron bewerken]

Beste TOM, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Margreet_Blanken.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090810 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 11 aug 2009 03:15 (CEST)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Nico de Vries.jpg[bron bewerken]

Beste TOM, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Nico de Vries.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090901 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 2 sep 2009 03:02 (CEST)

Verwijderingsnominatie Neuromancer (film)[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Neuromancer (film) dat is genomineerd door LeeGer. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100315 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 16 mrt 2010 01:04 (CET)

Verwijderingsnominatie Albert Heijn (supermarkt)[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Albert Heijn (supermarkt) dat is genomineerd door Blueknight. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101016 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 17 okt 2010 02:05 (CEST)

Verwijderingsnominatie Michiel Rampaart[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Michiel Rampaart dat is genomineerd door Tjibbe I. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101219 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 20 dec 2010 01:01 (CET)

Wikiproject film[bron bewerken]

Hallo TOM, je naam staat op de deelnemerslijst van het Wikiproject film. Omdat je al lange tijd niet actief bent op Wikipedia, en ik de lijst wilde actualiseren, heb ik je naam van de lijst gehaald. Mocht je dit lezen en toch weer actief mee willen werken, dan kun je uiteraard je naam gewoon weer toevoegen. Er zijn niet veel mensen meer actief op het project dus alle hulp is zeer welkom! Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 22 jan 2011 02:22 (CET)

Beoordelingsnominatie Attractiepark Toverland[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Attractiepark Toverland dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130209 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 10 feb 2013 01:08 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bron bewerken]

Hallo TOM, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine (overleg) 18 jan 2014 07:23 (CET)

Beoordelingsnominatie Telesur (telecombedrijf)[bron bewerken]

Beste TOM, je artikel Telesur (telecombedrijf) is op de beoordelingslijst geplaatst, omdat het sinds een forse uitbreiding niet meer de kwaliteit heeft die het had. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 17 jun 2014 05:23 (CEST)

Global account[bron bewerken]

Hi TOM! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (overleg) 19 jan 2015 00:09 (CET)

Beoordelingsnominatie Wikipedia:Onbeantwoord overleg[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wikipedia:Onbeantwoord overleg dat is genomineerd door Martix. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160820 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 21 aug 2016 02:02 (CEST)

Beoordelingsnominatie Kleuterhof[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Kleuterhof dat is genomineerd door Thieu1972.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190324#Kleuterhof en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 mrt 2019 23:57 (CET)

Picknickmand[bron bewerken]

Hallo TOM, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Picknickmand. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het artikel is niet bepaald tijdloos geschreven en oogt - naar de huidige maatstaven - een beetje als gebabbel. Beweringen worden niet met bronnen onderbouwd Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Thieu1972 (overleg) 13 jun 2019 22:23 (CEST)

Beoordelingsnominatie Maura Renardel de Lavalette[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Maura Renardel de Lavalette dat is genomineerd door HM Wilburt.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190828#Maura Renardel de Lavalette en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 29 aug 2019 00:56 (CEST)

Beoordelingsnominatie Kruidenboter[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Kruidenboter dat is genomineerd door Maartenschrijft.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20200516#Kruidenboter en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 17 mei 2020 00:57 (CEST)