Overleg gebruiker:Take Mirrenberg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
<large>dasasads</large>

Door de rokende puinhopen van het slagveld probeer ik te overzien hoe de gemeenschap ervoor staat, en wat mijn positie is. Vanuit de loopgraven is zeven dagen lang een verbeten strijd gevoerd onder aanvoering van Jurgen Eijsink. Een populistisch offensief waarbij een moderator met een staat van dienst van 12 jaar en een half miljoen bewerkingen werd gelyncht. De verbeten agressie, het beïnvloeden van de stemming door tegenstanders op de huid te zitten bij hun stemverklaring en het ronselen van stemmen op basis van eerder stemgedrag stuit mij op een geweldige manier tegen de borst.

Vier-en-een-half jaar heb ik rustig gewerkt aan artikelen en bijgedragen aan vandalismebestrijding. Toevallig was ik dit keer getuige van het bovenstaande. Ik had er geen idéé van dat dit soort praktijken voorkwamen, en nog erger: dat die getolereerd worden op dit project. Onbegrijpelijk dat er nog geen maatregelen tegen de aanstichter zijn genomen. Ik ben door wat ik gezien heb zo aangeslagen, dat ik voorlopig niet meer zal bijdragen.

Maan Deze gebruiker is voorlopig niet actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen

Overleg graag hieronder[bewerken]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

De enquête had ik al ingevuld. Strekking van mijn feedback: zie hierboven. Take Mirrenberg (overleg) 8 dec 2018 16:50 (CET)