Overleg gebruiker:Takk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op mijn overlegpagina. Wil je a.u.b. even rekening houden met het volgende alvorens hier te schrijven? Ik zal steeds trachten zo snel mogelijk te antwoorden.

  • Plaats je commentaar onderaan deze pagina, niet bovenaan.
  • Onderteken je commentaar altijd met vier tildes (~~~~).
  • Zet in je commentaar altijd over welk artikel het gaat, bij voorkeur gelinkt tussen 2 vierkante haken ([[artikelnaam]]), zodat het snel duidelijk is waar het over gaat.
  • Hier gestelde vragen worden ook hier beantwoord. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld (tijdelijk) in je volglijst stoppen om snel te zien of er antwoord is.
  • Grote discussies worden best opengesteld voor alle gebruikers, en worden daarom best gevoerd op de overlegpagina van het desbetreffende artikel.

Reminder: Community Insights Survey[bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:58 (CEST)

Opmerking over verwijderen WIU sjbloon op Wiktoria Gabor[bewerken]

Bij een plaatsen van een artikel op de lijst van te beoordelen pagina's komt er een sjabloon op het betreffende artikel, dat wordt na 14 dagen verwijderd door de afhandelend moderator tijdens beoordeling/afhandeling óf de nominator, als deze akkoord is met de aanpassingen.

"Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden. NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is."

Door eigenhandig binnen 24 uur het wiu sjabloon te verwijderen voel ik me gepasseerd. Vooral omdat ik namelijk nooit te beroerd ben om zelf mijn nominaties door te halen indien de inhoud voldoende bijgewerkt. Er werd niet aan mij of op de lijst gevraagd of ik het daarmee eens was. Niet overbodig om te benadrukken, dat ben ik niet.

Ik kwam er toevallig vandaag pas achter daardoor, nogmaals, deze handelswijze wekt op mij geen plezierige indruk. Ik heb overwogen de karige bronloze inhoud opnieuw een WIU moeten voorzien, omdat het artikel mogelijk niet voldoet aan richtlijn WP:BLP "Vanwege één gebeurtenis in het nieuws". Zo ver wil ik niet gaan. Ik hoop dat het de volgende keer wel collegialer kan door zo'n actie te overleggen, of vragen of ik akkoord ben. MVG, Arch (Overleg) 8 dec 2019 10:44 (CET)

Beste Arch, mijn excuses, ik had het sjabloon inderdaad moeten laten staan. Ik hou er in de toekomst rekening mee. Takk (overleg) 9 dec 2019 09:05 (CET)