Overleg gebruiker:Takk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op mijn overlegpagina. Wil je a.u.b. even rekening houden met het volgende alvorens hier te schrijven? Ik zal steeds trachten zo snel mogelijk te antwoorden.

  • Plaats je commentaar onderaan deze pagina, niet bovenaan.
  • Onderteken je commentaar altijd met vier tildes (~~~~).
  • Zet in je commentaar altijd over welk artikel het gaat, bij voorkeur gelinkt tussen 2 vierkante haken ([[artikelnaam]]), zodat het snel duidelijk is waar het over gaat.
  • Hier gestelde vragen worden ook hier beantwoord. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld (tijdelijk) in je volglijst stoppen om snel te zien of er antwoord is.
  • Grote discussies worden best opengesteld voor alle gebruikers, en worden daarom best gevoerd op de overlegpagina van het desbetreffende artikel.

Macedonië[bewerken]

Beste Takk, recent heb ik gezien dat jij op de pagina's van de Songfestivals (t/m 2018, aan de jaren waarin (VJR) Macedonië meedeed) de links van Macedonië hebt gewijzigd naar Noord-Macedonië, wat natuurlijk na de naamswijziging correct is, dus daarvoor dank. Echter heb ik zo mijn twijfels bij de gebruikte vlag, zoals bij het sjabloon Sjabloon:MK-1992-esf. Als ik op de afbeelding van die vlag klik zie ik dat dit de vlag is gebruikt tussen 1992 en 1995, wat dus betekent dat deze vlag niet gebruikt is in de jaren dat VJR Macedonië meedeed aan het Songfestival. Ik vraag me dus af waarom je bij het aanmaken van dit sjabloon deze vlag hebt gebruikt. Met vriendelijke groet Vosao (overleg) 21 feb 2019 23:47 (CET)

Dag Vosao, bedankt om me hierop te wijzen. In de bewerkingsgeschiedenis van het sjabloon zal je evenwel merken dat een Hanhil de naam en de vlag heeft gewijzigd. Ik heb hem daarover aangesproken op zijn overlegpagina. In tussentijd heb ik de vlag alvast terug gewijzigd. Vriendelijke groeten, Takk (overleg) 23 feb 2019 16:14 (CET)
Ah, je was er zelf al achteraan gegaan. Mijn excuses voor het niet checken van de overlegpagina. Prima opgelost. Met vriendelijke groet, Vosao (overleg) 25 feb 2019 13:45 (CET)

Informatie of fancruft[bewerken]

Hoi Takk,

Bij deze bewerking kwalificeer je de informatie die jij aan de pagina onttrekt als nutteloze fancruft. De opvattingen over wat fancruft is, lopen nog wel eens uiteen. De opvattingen over wat nuttig is ook. Heb jij ergens overleg gevoerd over deze ingreep? Zo ja, dan nodig ik je uit om daarnaar te verwijzen, hieronder én bij volgende bewerkingen in deze reeks. Zo nee, dan wil ik je vragen om eerst dat overleg te zoeken, voordat er een reeks terugdraaiingen gaat komen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 22 mrt 2019 16:15 (CET)

Dag RonnieV,
De informatie die ik verwijderd heb, was tegenstrijdig, verwarrend en vaak zelfs foutief. Ze bracht totaal geen meerwaarde. Neem nu bijvoorbeeld het Frans voetbalelftal. Hier werd bij elk toernooi een ellenlange lijst gemaakt met alle tegenstanders die het Frankrijk tegenkwam in zowel de kwalificaties als in het hoofdtoernooi. Werd er tegen gewonnen? Werd er tegen verloren? We weten het niet. Dus dit heeft echt geen meerwaarde. Bovendien geven de links in de tabel naar de kwalificatiegroep en het hoofdtoernooi telkens mooi aan welke prestaties het land leverde. Al deze lijstjes werden aangemaakt door Gebruiker:Mil1966. Als je naar zijn overlegpagina gaat, merk je dat hij meerdere keren werd aangesproken op deze toevoegingen. Hij reageerde evenwel nooit. Vorig jaar heb ik de lijstjes reeds verwijderd bij het Belgisch en het Nederlands voetbalelftal. Deze verwijderingen werden nooit teruggedraaid, en ik kreeg zelfs positieve reacties over mijn actie. Ik meen dan ook dat ik deze aanpassingen rechtmatig heb aangebracht. Vriendelijke groeten, Takk (overleg) 23 mrt 2019 14:22 (CET)

Songfestival[bewerken]

Beste Takk, weet je dat Nederland in 1980 het songfestival organiseerde, omdat Israël daartoe geen gelegenheid had? Bob.v.R (overleg) 31 mei 2019 14:10 (CEST)

Beste Bob, wist je dat Nederland in 1960 het songfestival NIET organiseerde, ook al had het land het jaar voordien de winst gepakt? Takk (overleg) 31 mei 2019 14:52 (CEST)
Beste Takk, nee, daar was ik mij niet van bewust, dank je voor deze toelichting. Bob.v.R (overleg) 31 mei 2019 16:15 (CEST)