Overleg gebruiker:Team Selecteq Schaatsteam

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Warning icon.png Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen en kan daarom niet meer gebruikt worden op Wikipedia. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u meerdere bewerkingen over een langere periode heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens; verwarringscheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia"; namen die verwarring met bekende personen opleveren en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Naamwijziging + welkom[bewerken]

Beste gebruiker,

Welkom op Wikipedia. Ik zag dat u een artikel had geschreven over het Selecteq Schaatsteam. Ik heb deze tekst die u had aangemaakt in uw gebruikerspagina verplaatst naar de hoofdruimte. Gebruikerspagina's zijn niet bedoelt om artikelen in te schrijven, maar eerder iets over uzelf persoonlijk. Daarnaast heb ik uw gebruikerspagina voorgelegd als directe verwijdering zodat deze weer leeg komt te staan. In het vervolg kunt u het beste een artikel dat u wilt schrijven direct in een hoofdnaamruimte plaatsen in plaats van in uw gebruikersruimte. Bij de hoofdnaamruimtes kunnen andere mensen namelijk informatie vinden over het door u geschreven onderwerp via onder andere google en via de interne zoekmachine van Wikipedia. Bij gebruikersruimtes kan dat namelijk vaak niet.

Mochten er nog vragen zijn kunt u die gerust stellen aan mij of aan de helpdesk.

M.v.g. Michael 1988 (overleg) 19 nov 2013 22:52 (CET)

Even iets preciezer: De gebruikerspagina is bedoeld voor informatie over de gebruiker die relevant is voor het werk op Wikipedia. Voorbeelden zijn er te over bij gebruikers die al langer geregistreerd zijn. Een artikel schrijven op een gebruikerspagina heet "onjuist gebruik van een gebruikerspagina". Er wordt met name sterk op gelet dat gebruikers op hun GP geen reclame maken voor bedrijven en organisaties. Er is echter niets maar dan ook helemaal niets op tegen om een artikel aan te maken in de eigen naamruimte, bijvoorbeeld op het kladblok of op een speciaal daarvoor aangemaakte subpagina van de gebruikerspagina. Met name als je nog weinig ervaring hebt met het schrijven van artikelen, of als je nog in de researchfase bent en wel aan de tekst wilt werken maar deze nog niet geschikt vindt voor plaatsing in de hoofdnaamruimte, is het een goed idee om er in de eigen naamruimte aan te werken. Het verkleint de kans op voortijdige kritiek en beoordelingsnominaties. Het verkleint ook de kans op deskundige bijdragen van andere gebruikers maar de praktijk leert dat de kritiek vaak een veel groter probleem is, vooral als het kritiek is op een stuk dat naar de smaak van de aanmaker nog niet "af" is. Gebruik dus, als je een nieuwe gebruikersnaam hebt, rustig je eigen naamruimte als proeftuin voor artikelen.  Wikiklaas  overleg  20 nov 2013 11:58 (CET)