Overleg gebruiker:Teunduynstee

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Handtekening[brontekst bewerken]

Goedemiddag Teunduynstee,

Zou je in je voorkeuren je handtekening willen aanpassen, zodat deze linkt naar je gebruikers- en overlegpagina? Bijvoorbeeld:

  • [[Gebruiker:Teunduynstee|<span style="font-variant: small-caps;">teun duynstee</span>]] ([[Overleg gebruiker:Teunduynstee|<span style="font-variant: small-caps;">overleg</span>]])
    resulteert in: teun duynstee (overleg)
  • [[Overleg gebruiker:Teunduynstee|<span style="font-variant: small-caps;">teun duynstee</span>]]
    resulteert in: teun duynstee

(Merk op dat selflinks geen link worden, maar in plaats daarvan worden weergegeven in vette letters; een link naar je overlegpagina wordt hier op je eigen overlegpagina dus geen link, maar op andere overlegpagina's wel.)

Naar aanleiding van je linkloze handtekening constateerde ik overigens dat de tekst bij het aanvinkvakje wat duidelijker kan, dus ik heb een voorstel gedaan om dit aan te passen.

Met vriendelijke groeten — Mar(c). [O] 18 mei 2020 17:48 (CEST)[reageer]

Dank voor de tip. Ik snap eigenlijk nog niet goed hoe een overleg-pagina werkt. Dat ga ik nu eens even lezen. Ik verandr nu in ieder geval mijn handtekening in: teun duynstee (overleg)
Gezien je bewerkingen in Wikipedia:De kroeg heb je de basisprincipes al door: een nieuw kopje beginnen, inspringen bij antwoorden, en een handtekening invoegen; een overlegpagina is niet veel anders. Een overlegpagina is altijd gekoppeld: elk artikel heeft een eigen overlegpagina, en elke gebruiker heeft een eigen gebruikerspagina en overlegpagina. De in het welkomstbericht genoemde Portaal:Hulp en beheer is een overzichtelijke pagina voor eerste informatie, met onder Gebruikersinstellingen wat informatie over overlegpagina's. Als je specifieke vragen hebt, stel ze gerust. Dat kan hier, of op mijn overlegpagina of op die van iemand anders, of in het algemeen op de Helpdesk of in de kroeg – die pagina's worden door veel collega's gevolgd. Met vriendelijke groeten — Mar(c). [O] 18 mei 2020 21:25 (CEST)[reageer]

Hallo Teunduynstee, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Buit. Ik vind dat dit artikel niet of nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kunt u een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook uzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - vriendelijke groet, vis →  )°///<  ← overleg 28 nov 2022 11:20 (CET)[reageer]

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Teunduynstee, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 3 dec 2022 14:42 (CET)[reageer]