Overleg gebruiker:Tomodovodoo

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Tomodovodoo, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.969.698 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Arlestiana op Lijst van Griekse goden[bewerken]

Hallo Tomodovodoo. Je voegde Arlestiana toe aan de Lijst van Griekse goden, maar ik kan helemaal niets over haar vinden (Google wil me doorverwijzen naar L'arlesiana, maar dat is een opera) en de wikilink is ook rood, wat betekent dat er geen artikel over haar bestaat. Ook het artikel over Kronos noemt haar niet als een van zijn kinderen. Helaas is de Lijst van Griekse goden geregeld het mikpunt van vandalisme, dus er is speciale aandacht voor bewerkingen, maar je eerdere bewerkingen (zoals de toevoeging van Typhon) waren zinvol, dus ik grijp niet direct in, maar wil je wel even vragen waar je de informatie over Arlestiana vandaan hebt. Hartelijk dank en met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 17 dec 2017 16:30 (CET)

Als verklaring, ik had laatst een paar verschillende boeken gelezen over van alles van Griekse en Egyptische goden, daarin heeft de schrijver blijkbaar nogal fantasie met 'realiteit' gemixed. Zo ben ik ook op Typhon's informatie gekomen en die even nagekeken ter bevestiging. Ik dacht dat het een redelijk betrouwbare bron was. Ik wist dus niet helemaal of het klopte maar Typhon stond al op de wiki maar Arlestiana nog niet. Die heb ik om die reden toegevoegd. Ik was van plan om nog wat extra informatie toe te voegen aan de Egyptische goden lijst, maar ik weet nu niet of die informatie klopt. Tomodovodoo (overleg) 19 dec 2017 15:32 (CET)

Ik snap het. Gezien je twijfel over de bron lijkt het me terecht dat je de info weer hebt verwijderd. Bedankt voor het overleg. Met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 20 dec 2017 13:49 (CET)

Blokverzoek[bewerken]

Beste Tomodovodoo,

Dank je voor je inspanning vandalisme op Wikipedia te bestrijden.

Ik zag je blokverzoek op Overleg gebruiker:95.97.34.242, omdat ik die opverlegpagina ooit begonnen ben en als gevolg daarvan nog op mijn volglijst heb staan, maar de kans dat een andere mod daar zo'n verzoek ziet is gering. De geschikte pagina voor zulke verzoeken is Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/IPBlok. Er zijn andere verzoekpagina's voor andere verzoeken, zie daarvoor Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren.

Ik heb je verzoek daarheen verplaatst en afgehandeld; tot mijn spijt moet ik melden niet met het door jou gewenste resultaat. Zie voor de regels de uitleg bovenaan Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/IPBlok.

Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 20 apr 2018 09:29 (CEST)

Beachvolleybal Appingedam[bewerken]

Hallo Tomodovodoo, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Beachvolleybal Appingedam. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - Agora (overleg) 22 jun 2018 13:42 (CEST)

Dit snap ik compleet, hierom heb ik een beginners tag gemaakt, en ik wou vandaag verdergaan met het artikel door interviews van RTV noord, artikelen uit lokale kranten enzovoort te halen. Helaas is niks op het internet (nog) te halen ovet dit toernooi. Ik ben de zoon van de organisator, hiervandaan is de huidige info.
Met alle respect, maar probeer iets aan juiste spelling en grammatica te doen. Hierboven heb je al minstens zeven fouten in twee zinnen staan, maar de kwaliteit van het artikel over Beachvolleybal te Appingedam is helemaal om te janken. (En dan hebben we het nog niet eens over de inhoud!) Verder zou ik je willen raden eens het gebruikersportaal in te duiken om uit te vlooien aan wat voor eisen een wikipedia-artikel moet voldoen. Succes! --Also sprach Friedrich! (overleg) 22 jun 2018 22:22 (CEST)