Overleg gebruiker:Tonkie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Algemeen verzoek: Opmerkingen over een nieuw onderwerp graag onderaan toevoegen. Meediscussieren en/of reageren op een bestaand item op deze pagina: direct onder het relevante deel van de pagina. Op deze manier kan ik het makkelijkst en snelst reageren op de opmerkingen en zonodig mijn lering uit trekken en/of mijn voordeel mee doen. Tks.

Waar te reageren op artikelen[bewerken]

Je mag ook mailen: Als je feedback hebt mbt een artikel waar ik een bijdrage aan heb gegeven dan gelieve bij voorkeur de overlegpagina van die pagina gebruiken. Omdat ik niet alle pagina's waar ik edits op pleeg ook actief volg verdient het de aanbeveling om mij te attenderen op je reactie/opmerkingen op de Artikel Overlegpagina. Je kan dat natuurlijk hier onderaan doen, maar ik prefereer de optie "Mail deze gebruiker" uit de linker menubalk. Uiteraard kan/mag je ook reageren via mijn overlegpagina: met name als het niet betrekking heeft op een enkel onderwerp, maar ofwel van algemene aard is of als de pagina waar het betrekking op heeft genomineerd is voor speedy-deletion...

Gebruik de email deze gebruiker link[bewerken]

Als je commentaar weinig tot geen informatie bevat die van enig nut zijn voor anderen prefereer ik reacties via email link.

Waar staat mijn reactie[bewerken]

En tenslotte: In principe reageer ik op commentaar op dezelfde plek als waar ik het vind, tenzij ik de plek juist ongepast vind (inhoudelijk commentaar op een bepaalde pagina moet op de overlegpagina van dat artikel besproken worden etc):in dat geval zal ik de communicatie naar die lokatie verplaatsen en een verwijzing plaatsen op de verkeerde plek. Eventueel gebruik ik aanvullend nog een directe verwijzing via jouw overlegpagina en/of email-link.

Bedankt voor ieders medewerking, JanT 27 sep 2010 20:53 (CEST)


Als je inhoudelijk reageert op een artikel prefereer ik meestal om op de bijbehorende Overleg pagina van dat onderwerp vragen/opmerkingen te ontvangen/beantwoorden. Als je er zeker van wilt zijn dat ik dat wel zie zet dan een korte verwijzing naar betreffende overlegpagina onderaan deze overlegpagina!
De -verder inhoudsloze- link zal ik normaliter wel verwijderen, en mijn reactie plaatsen op de betreffende overlegpagina. Indien ik verdere reacties verwacht zet ik betreffende overlegpagina dan ook in mijn volglijst - een 2e verwijzing hier is dus niet nodig.

Domain Name System[bewerken]

Dag, je verwijzing hier naar en:BIND is niet volgens de regels van de nederlandse wikipedia. Laat het een rode link zijn, of vertaal een stukje van het engelse artikel, zodat het hier verder uitgebreid kan worden. Ik heb je verwijzing ondertussen even weggehaald. groet aleichem groeten 9 mei 2008 21:25 (CEST)


Spelling en zo[bewerken]

Beste Tonkie,

ik ben al een tijdje bezig om veelvoorkomende spelfouten op te sporen en te verbeteren. In eerste instantie ben ik aan de slag gegaan met willekeurige pagina's te handmatig te verbeteren door de spelling te controleren in Firefox. Dan krijgt elk onbekend woord een rode stippellijn eronder. Dat is misschien wel handig als je zelf schrijft. Met het programma AWB kun je artikelen achteraf door de spellingchecker halen. Als je dat zelf wilt doen, dan moet je misschien op WP:AWB kijken, anders misschien vragen of iemand wil poetsen op je artikelen.

Groetjes,

Guitarjpeg.jpgGroucho NL overleg 14 mei 2008 19:36 (CEST)

Tks voor je snelle reactie. Na mijn vakantie zal ik er zeker mijn voordeel mee doen! --JanT 14 mei 2008 19:45 (CEST)


Verwijderingsnominatie Javaanse jongens[bewerken]

Beste Tonkie, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Javaanse jongens. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081020 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 21 okt 2008 02:06 (CEST)

Image:Lussenburg1.JPG[bewerken]

Hallo, omdat ik niet weet hoe vaak jij op commons kijkt: commons:Commons:Deletion_requests/Image:Lussenburg1.JPG. Groeten, /Pieter Kuiper 29 okt 2008 22:48 (CET)

BIND[bewerken]

Hoi, Je verwijderde afstudeerders uit de tekst. Originele teksten refereren div keren naar graduates, dit leek mij de beste vertaling. Maar verbeter me als ik fout ben. --JanT 5 nov 2008 06:47 (CET)

Het woord afstudeerders is zeker beter dan afstudeer studenten. Groetjes. — Zanaq (?) 5 nov 2008 09:21 (CET)

Verwijderingsnominatie Theodorus Niemeyer[bewerken]

Beste Tonkie, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Theodorus Niemeyer. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081204 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 5 dec 2008 01:09 (CET)

Haven van Meppel[bewerken]

Allereest, welkom in Ierland. Waar ben je neergestreken? Ik woon zelf in county Clare.
Iemand heeft een draak van een artikel geschreven over de Haven van Meppel. Het lijkt een beetje kinderwerk met afschuwelijk taalgebruik. Aangezien jij een paar nette artikelen afgeleverd heb over o.a. de Sethehaven beschouw ik jou als een expert op dit gebied. Misschien kun je er eens naar kijken.
Met vriendelijke groet, Eddy Landzaat 30 okt 2009 23:12 (CET)

Cybernet[bewerken]

Je hebt de categorie Cybernet crimineel toegevoegd. Kun je dat niet beter wijzigen in Internet crimineel? De term cybernet is niet een term die nu beklijft. Is eerder een science fiction term. Meneer 25 nov 2009 21:31 (CET)

Ik vond het wel mooi klinken, maar als je het wil wijzigen: mijn zegen heb je. Maar als je van mening bent dat Cybernet niet kan dan zou ik niet direct voor het gebruik van het woord beklijven kiezen - maar da's persoonlijk natuurlijk. JanT 25 nov 2009 21:59 (CET)

Jasper Bloemendal[bewerken]

Hallo Tonkie, ik heb je artikel Jasper Bloemendal ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Agora 6 jun 2010 18:30 (CEST)

Hoi Agora, Ik heb er geen problemen mee met de verwijder-nominatie. Ik ben van mening dat hij -mede gezien de berichtgeving rond gevangenissen in Peru- nu wel E-waarde heeft (of anders tenminste zijn stichting), maar ik wist inderdaad te weinig E-waardigs over hem te melden, maar had de hoop dat andere het zouden oppikken. Wellicht dat er nog Wikianen zijn die zich geroepen voelen om het lemma zodanig aan te passen dat het binnen de guidelines valt, en anders gewoon jammer. Cheers, JanT 7 jun 2010 00:25 (CEST)

Dublin Airport[bewerken]

Beste Tonkie,

Zou u op het artikel Dublin Airport de links naar: Birmingham, Brest en Exeter naar de goede plaats laten linken? Ik heb al een tiental links aangepast maar deze drie kon ik niet met 100% zekerheid aanpassen.

Mvg, Bas 7 jun 2010 18:24 (CEST)

Verwijderingsnominatie Sovereign Harbour[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Sovereign Harbour dat is genomineerd door Hsf-toshiba. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100613 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 14 jun 2010 02:06 (CEST)

Trans Europa Ferries[bewerken]

Beste Tonkie, er viel me plotseling iets op. De titel Trans Europa Ferries was fout. Zie en:Transeuropa Ferries en transeuropaferries.com. Ik heb de titel daarom gewijzigd in Transeuropa Ferries. Vriendelijke groet, --ErikvanB 5 aug 2010 03:56 (CEST)

Hoi Erik. Ik had bewust gekozen voor Trans Europa Ferries, maar twijfelde sterk. Ik was/ben van mening dat de schrijfwijze op de EN wiki fout was maar kon op dat moment geen uitsluitsel vinden. De gebruikte af/verkorting is TEF, wat suggereert dat er 3 woorden zijn - en was voornemens om dit nog uit te zoeken, maar daar ben ik (nog) niet aan toegekomen. Ik zal kijken of ik echt uitsluitsel kan vinden maar tot dan laten we het op Transeuropa Ferries houden. JanT 5 aug 2010 21:01 (CEST)
Alleen op de zijkant van de schepen en het schoorsteen-logo wordt gebruik gemaakt van Trans Europa Ferries, maar verder is het inderdaad Transeuropa Ferries en moederbedrijf Transeuropa Shipping Lines. Dus de doorgevoerde wijziging in stand houden. Zal ook checken hoe het met de links-naar staat. JanT
Bedankt voor deze informatie. Ik lees het nu pas, doordat ik zo veel moet bijhouden dat dit me was ontgaan. Vriendelijk dank, --ErikvanB 9 aug 2010 16:14 (CEST)

Switches/schakelaars[bewerken]

Hallo Tonkie. HHahn heeft nog gereageerd op onze discussie over "switches". Misschien wil je het lezen. Dat kan hier. Vr.gr., --ErikvanB 9 aug 2010 16:14 (CEST)

Tks, I'll check it out. Heb het nog niet gelezen, maar als het een taalpuristische discussie wordt haak ik vriendelijk af. Ik ben werkzaam als Professional Support Engineer voor een softwarebedrijfje uit Redmond (Washington state) en als ik -en mijn collega's- ergens een pesthekel aan hebben is het klanten die een Nederlandstalige (of voor de Nordic landen hun eigen versies van Windows) operating system hebben. Vertalingen zijn krom, algemeen ingeburgerde termen worden heel vreemd vertaald en als het een probleem is van de ernstigste catagorie (Severity A: server down of business down) dan kunnen we die cases NIET doorsturen naar de USA, wat resulteert in een teleurgestelde klant.

Als je bedijf afhankelijk is van de IT infrastructuur ALTIJD kiezen voor de Engelstalige versies van het operating systeem - zeker voor de centrale servers; een werkstation kan desnoods in het Nederlands en uiteraard kan je de applicaties als Office wel in de lokale versie aanschaffen; maar maak nimmer de fout om het OS in de lokale taal te kiezen. Duitsers en Fransen weten wellicht niet beter, todat een keer het hele bedrijf plat ligt door een IT probleem, de techneuten graag de hele nacht willen doorwerken om het op te lossen, maar de support engineer van Microsoft gaat lekker naar huis en de volgende ochtend kunnen we weer verder. En als ze een Engelstalig OS hadden gehad dan was de case doorgestuurd naar de USA en vanuit daar desnoods naar India: 24 uurs support. En idem denk ik persoonlijk over algemen technische IT termen een router is een router en geen verkeers-begeleider of -regelaar, een switch is een switch en geen schakelaar. Maar nogmaal: dat is mijn persoonlijke opvatting na een loopbaan van 24 jaar in de informatie-technologie.... JanT 9 aug 2010 20:57 (CEST)

Interessant betoog. Je zou hierover eens met HHahn moeten discussiëren, en ik hoop dat hij dit ook leest. Of zet voor hem een linkje naar hier op mijn OP. --ErikvanB 9 aug 2010 22:56 (CEST)
@Erik-Tks voor de reactie. Vanwege het begin van de Ramadan zal ik de komende periode wat minder actief zijn op Wiki: overdag ben ik niet te genieten wegens het vasten en na zonsondergang hoop ik te eten en te roken :-) En uiteraard moet ik overdag ook nog gewoon werken.Mn eerste Ramadan was midden in de winter - vond het toen wel meevallen allemaal en erg verlichtend voor de geest werken. Maar in de zomermaanden duurt de dag wel erg lang. Staat tegenover dat als je het volhoudt met minimaal 'soijbelen' je wel enorm trots op jezelf bent. Je moet het imho ook niet doen voor een ander,en zelfs niet exclusief voor de Almachtige, maar vooral ook voor jezelf om tot zelfbezinning te komen. (I know: very offtopic).Maar al met al is het niet de periode om in discussie te gaan met anderen: door ernstig nicotine en voedselgebrek heb ik erg weinig geduld en mogelijk een kort lontje. Dus welllicht dat ik af en toe 's avonds laat nog langskom en reageer maar over het algemeen zal het stil zijn de komende maand. CU - JanT 11 aug 2010 00:29 (CEST)
Dankjewel, JanT. Ik wens je een prettige Ramadan. Doe je best, hè? Vriendelijke groet, --ErikvanB 11 aug 2010 15:26 (CEST)
Tks Erik, door (tijdelijke) gezondheidsproblemen heb ik van de arts helaas een vasten-verbod gekregen, maar probeer er zo dicht mogelijk bij te blijven: minimaal en sober eten overdag, alleen water overdag en niet roken- en tegen dat laatste had de arts geen enkel bezwaar; stelde voor dat ik ook na zonsondergang niet zou roken :-) JanT 17 aug 2010 19:40 (CEST)

Categorie[bewerken]

Je voegde zojuist een categorie toe op Aer Lingus, maar die categorie bestaat helemaal niet (en er zou voorlopig wellicht nog maar 1 artikel in staan). Mijn ervaring vertelt me dat deze categorie op weerstand kan rekenen, en beter iets als Lijst van bedrijven aan de Irish Stock Exchange zou kunnen heten. Voordeel van een lijst: hierin passen rode links en blauwe links. EdoOverleg 18 sep 2010 00:03 (CEST)


Hoi, Ik neem aan dat je doelt op Genoteerd op de Irish Stock Exchange : Als je 10 minuten wacht dan zal je zien dat dit aantal redelijk groeit. Als je een catagorie start is het altijd leeg bij de start - geef iemand een paar minuten de tijd om zaken in te richten. Over het algemeen is er bij elke beurs een catagorie 'genoteerd aan' dus het zou vreemd zijn als die bij de Ierse beurs zou ontrbreken. Zie bijvoorbeeld Categorie:Genoteerd aan Euronext of nog duidelijker: Categorie:Bedrijven naar beursmaatschappij met een algeheel overzicht. Ik zie dus niet direct waar jouw ervaring mbt weerstand direct vandaan komt: het is een breed aanvaarde catagorie en ik zie persoonlijk niet de voordelen van jouw lijst: die moet je dan zelf gaan bijhouden terwijl je met een catagorie een directe link hebt: wijzigt het lemma dan is de catagorie ook direct aangepast. Ik ben het wel met je eens dat je naast een catagorie OOK een lijst kan publiceren met een volledig overzicht van alle genoteerde bedrijven, je kan toevoegen onder welke index ze vallen etc. Dan kunnen ook de bedrijven die wel een listing hebben maar geen eigen NL artikel vermeld worden, maar het heeft wel de nadelen van een handmatig bij te houden lijst; vaak worden deze alleen bijgewerkt door de oorspronkelijke auteur:als die er geen trek meer in heeft dan veroudert de lijst snel en kan foutieve data bevatten. De techniek van catagorie voorkomt dat juist en is bedoeld om de nadelen van dergelijke handmatige lijsten te voorkomen.
Maar het gebeurt regelmatig dat beiden naast elkaar bestaan. Kijk bijvoorbeeld naar de (snel)wegen in Marokko of de luchthavens in Marokko: ook hier geldt dat een catagorie een algemeen aanvaard systeem is om een overzicht te krijgen van de vliegvelden met een eigen pagina en daarnaast is er een overzichtspagina met alle luchthavens. Maar in de Marokkaanse lijst heb ik wel een stel onvolkomenheden moeten weghalen nadat de benamingen van de luchthavens als artikel gewijzigd waren (om meer eenheid in de benamingen te hebben), en de catagorie-pagina's namen dat uiteraard direct over - maar de handmatige lijst stond vol met rode links terwijl er wel artikelen over die luchthavens waren. Ik ben het dus oneens met je stelling dat je beter een handmatige lijst kan maken - hooguit kan je een handmatige lijst NAAST het gebruik van catagorie gebruiken - zeker als lang niet alle onderwerpen op de lijst al een eigen pagina hebben. JanT 18 sep 2010 00:23 (CEST)
Als er meerdere, vergelijkbare categorieen bestaan, en je weet er een paar (>4) artikelen in te zetten, dan zal dat inderdaad een hoop schelen. In dat geval succes ermee! EdoOverleg 18 sep 2010 00:13 (CEST)

Verwijderingsnominatie Deutscher Commercial Internet Exchange[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Deutscher Commercial Internet Exchange dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100924 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 25 sep 2010 02:06 (CEST)

@Erik: Tegen verwijderen, zie: Verwijderlijst Deel 3. JanT 27 sep 2010 20:38 (CEST)
Bedankt voor je email. Ik heb op de verwijderlijst een aanvulling geschreven. Groet, --ErikvanB 29 sep 2010 06:17 (CEST)
Kijk ook even op de Verwijderlijst Deel 1 van vandaag, bij het lemma "Internet exchange". --ErikvanB 29 sep 2010 06:46 (CEST)

Verwijderlijst / Verbeterverzoeken[bewerken]

Een pennetje voor een uitstekend betoog

Een discussie onder Wikianen (en met name gevoerd door de die-hards) stond initieel op deze OP omdat ik niet wist of er wel een behoefte zou bestaan aan een dergelijke discussie.

Nu blijkt dat mensen reageren heb ik een aparte pagina gemaakt in mijn eigen naamruimte: Tonkie/Verbeterverzoeken

Iedereen is welkom om de discussie daar voort te zetten. Thanks alvast voor eenieders inzichten, JanT 2 okt 2010 21:07 (CEST)

Een pennetje voor een uitstekend betoog  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 🕘  6 oktober 2010 23:55

Verwijderingsnominatie Internet exchange[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Internet exchange dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100929 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 30 sep 2010 02:02 (CEST)

  • Was een misverstand. De nominatie is doorgestreept. --ErikvanB 30 sep 2010 05:53 (CEST)
    • discussion closed - wiu is vv door wiu2 en vervolgens weggehaald JanT 30 sep 2010 06:24 (CEST)
  • Moi Jan T, ik heb de laatste versie in jouw gebruikersruimte geplaatst. Peter b 14 okt 2010 22:55 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. A7: Agadir-Marrakesh snelweg[bewerken]

BOT-bijdrage deleted. Verwijdernominatie van artikel wat ik was begonnen zelf geplaatst omdat artikel is samengevoegd met A7 (Marokko) wegens oplevering van verlenging Marrakesh-Agadir. JanT 10 okt 2010 16:33 (CEST)

Wiu2 (meebezig)[bewerken]

Beste Tonkie,

Ik zie dat er een aantal artikelen met {{wiu2}} die door jou zijn geplaatst inmiddels een vrij lange tijd niet bewerkt zijn. Zou je deze pagina's kunnen afmaken (in hoeverre dat nog niet gebeurd is) en de {{wiu2}} van de pagina's afhalen als je klaar bent? Het betreft de volgende artikelen:

Alvast bedankt, met vriendelijke groeten, LolSimon -?- 18 okt 2010 00:14 (CEST)

@LolSimon -?-. Ha - tks voor de update, was de eerste twee volstrekt vergeten, en voor Allied was ik ff te druk met andere zaken. Zal ze ff checken en zonodig ofwel de wiu2 weghalen of nog liever lemma's aanvullen. Tks again. JanT 18 okt 2010 21:01 (CEST)
Alle WIU2's verwijderd en artikelen meer of minder aangepast. JanT 18 okt 2010 21:44 (CEST)

Distributed File System (Microsoft)[bewerken]

Ik heb dit lemma maar even van het meebezig-sjabloon voorzien. Het stikt namelijk nog van de spel- en typefouten. De titel had ook al een spelfout. Zonder het sjabloon was er waarschijnlijk een lulliger sjabloon op gekomen. Groet, Eddy Landzaat 19 okt 2010 03:24 (CEST)

@Eddy - zie mijn opmerking(en) op de overlagina DFS (MS) - wegens aankomende vakantie (Wiki en echt) zal ik niet in staat zijn om zelf op korte termijn de boel aan te vullen of te verbeteren. JanT 28 okt 2010 03:53 (CEST)

Verwijderingsnominatie SONET[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om SONET dat is genomineerd door Mathonius. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101206 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 7 dec 2010 01:11 (CET)

Coach[bewerken]

Hallo Tonkie,

Je hebt na een week een meerderheid aan steun ontvangen en bent vanaf heden dus coach. Op Wikipedia:Coachingsprogramma/Aandachtspunten staan de aanwijzingen voor als je coach bent geworden, onder andere hoe je jezelf in de lijst met coaches zet. Bedankt dat je de taak van coach op je wilt nemen.

Mvg, Bas 18 dec 2010 13:21 (CET)

Vragen[bewerken]

Hallo Tonkie, Zoals je wellicht gemerkt heb kijk ik niet zo heel erg vaak in mijn mailbox, waar je enige tijd geleden een mailtje naar had toegestuurd via de wiki. Ik hou bij voorkeur de zaken die bij de wiki horen ook bij de wiki zelf in plaats verspreid. Wat betreft het onderwerp uit het mailtje, zo te zien zijn de beide artikelen nu samengevoegd, waarbij een van hen verwijderd is. De weg-nominatie is een optie, maar wat ook had gekund is gebruik maken van Wikipedia:Samenvoegen en daartoe actie ondernemen en een moderator vragen de geschiedenis van beide samen te voegen. Mocht je in de toekomst vragen hebben, je bent dan van harte welkom op mijn overlegpagina, mijn email is een veel trager middel bij mij. Groetjes & fijne dagen - Romaine 31 dec 2010 18:38 (CET)

@Romaine - Een beetje late reactie; door onvoorziene omstandigheden kon ik een tijdje niet Wikien. Ik neem aan dat je doelt op mijn vragen mbt het verwijderen van het verlengde stuk van de Casablanca-Marrakech-Agadir snelweg. Ik had later de optie Samenvoegen ook gezien maar begreep dat dat meer een verzoek was om dat te gaan doen dan het aangeven dat dat al gebeurd was,maar wellicht begreep ik dat verkeerd. Maar maakt niet uit: het is nu in orde. BTW: Jij ook beste wensen voor 2011.JanT (overleg) 16 jan 2011 17:14 (CET)

Nomineerdiscussie[bewerken]

Beste Jan, op Overleg Wikipedia:Te verwijderen pagina's loopt een discussie die jou mogelijk interesseert. Het gaat onder meer over de wijze waarop lemmata voor verwijdering worden genomineerd. Ik heb daar opgemerkt dat op Gebruiker:Tonkie/Verbeterverzoeken een soortgelijk overleg werd gevoerd. Met vriendelijke groet, Mathonius 20 jan 2011 11:51 (CET)

@Mathonius. Wegens persoonlijke omstandigheden (niets ernstig of zo) was ik de afgelopen weken heel weinig op de NL Wiki (of enige andere taal). Maar bedankt. De discussie op mijn page is op zich gesloten, maar indien het er niet al staat zal ik zeker een link naar deze discussie zetten. Nogmaals tks voor de opmerkzaamheid; kan me niet direct herinneren dat je direct betrokken was bij de discussie, maar des te leuker dat andere het toch volgden, al was het goed 'verstopt' in de persoonlijke namespace. JanT (overleg) 17 feb 2011 00:12 (CET)

Hoi Tonkie, ik heb een vraag gesteld in het taalcafé wat betrekking heeft op een artikel van je hand, paternosterkast. Zie Wikipedia:Taalcafé#Lektriever en paternosterkast. Misschien weet je het antwoord of wil je meepraten? Met vriendelijke groet, Davin (overleg) 13 mei 2011 19:41 (CEST)

FOBA[bewerken]

Hallo, ter informatie: Je naam wordt hier: Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110529 genoemd. Vr. groet, --JanB (overleg) 30 mei 2011 11:37 (CEST)

Zie voor een verder overleg ook even overlegpagina van Koosg. --JanB (overleg) 30 mei 2011 17:03 (CEST)
Zie mijn op voor mijn reactie; met riende;ijke groet --Koosg (overleg) 5 jun 2011 12:45 (CEST)

Gestair[bewerken]

Beste Tonkie, je hebt een wiu2-sjabloon bij dit artikel gezet, waarin staat dat je er op 27 april mee doorgaat. Er is sindsdien niet veel meer gebeurd... kijk je er nog eens naar? Met vriendelijke groet, Glatisant (overleg) 3 jun 2011 00:48 (CEST)

@Glatisant - Artikel Gestair zei me niets, maat het is inderdaad van mij. Ik was vergeten m op volgen te zetten en/of ik was hem volledig vergeten. Zal proberen dit weekend er wat aan te doen. Thanks voor de waarschuwing.

Ligt ongeveer...[bewerken]

Tonkie, kun je die derde zin hier misschien eens af maken? Glimlach Muijz (overleg) 24 jul 2011 00:25 (CEST)

done JanT (overleg) 2 aug 2011 03:42 (CEST)

Overleg Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Wikix (IV)[bewerken]

Hallo Tonkie, ik heb je bijdragen op Overleg Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Wikix (IV) verwijderd. Overleg over zaken is welkom, maar daar voldeden de verwijderde bijdragen naar mijn mening niet aan. Dank voor je begrip in deze. Chris(CE) (overleg) 2 aug 2011 00:30 (CEST)

Ook geen enkel gevoel voor humor: maar ja, het was ook geen inhoudelijke bijdrage - maar ik word echt heel ziek, zwak en misselijk van dat gezever van Wikix - moets me even uitleven. JanT (overleg) 2 aug 2011 00:32 (CEST)
Tonkie|JanT, wanneer jij bijdragen plaatst om je uit te leven weet ik wat ik moet doen. --Lidewij (overleg) 2 aug 2011 02:28 (CEST) Was al door Wutsje gedaan. --Lidewij (overleg) 2 aug 2011 02:40 (CEST)


Yep: heb dan ook geen enkel bezwaar tegen het wissen - mijn excuses.. JanT (overleg) 2 aug 2011 03:23 (CEST)

Encore encore! We want more, we want more, we want more ...... briljant! Wae®thtm©2011 | overleg 2 aug 2011 09:29 (CEST)

Henk de Vree[bewerken]

Hallo Tonkie, ik heb je artikel Henk de Vree ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Zie de lijst zelf voor specifieke toelichting. mcg Agora (overleg) 4 aug 2011 18:09 (CEST)

@Agora: Normaliter schrijf ik geen artikelen over levende personen, had een andere -relatief onbekende- politicus als uitgangspunt genomen dus zodoende. Neemt niet weg dat ik zelf ook verre van tevreden ben met het huidige artikel maar lukte me op dat moment niet om het naar tevredenheid op te stellen, dus besloot ik tot publicatie zodat andere Wikianen zich ermee kunnen bemoeien om zo tot een beter artikel te komen. Tkx, JanT (overleg) 4 aug 2011 19:36 (CEST)

Nador zendstation[bewerken]

Mijn excuses, beste Tonkie, ik heb dit artikel toch maar even genomineerd omdat ik het ongewoon vond en twijfelde over de relevantie. Een heel fijn weekend hopelijk! Hartelijke groeten, --ErikvanB (overleg) 6 aug 2011 02:03 (CEST)

Hi Erik, allereerst jij ook een goed weekend. Het ontgaat me waarom het niet E zou zijn: is een belangrijke zendmast, en sinds afgelopen mei weer de hoogste zendmast. JanT (overleg) 6 aug 2011 04:44 (CEST)

Bijdrage van jou.[bewerken]

Beste Tonkie,

Ik werd via een bijdrage op mijn OP gewezen op een bijdrage over jou. Ik voelde mij genoodzaakt om jou hiervan te verwittigen. Nadat ik jouw bijdrage heb gelezen, wil ik je ook zeggen, dat ik niet helemaal blij ben met de woordkeuzes die jij hebt gebruikt. Sterker nog, je zou er eigenlijk een blokkade voor moeten krijgen. Alvorens ik die aanvraag, wil ik je wel een kans geven, om een reaktie te geven en wellicht ook je woordkeuzes te nuanceren, cq te editen. Ik ben echter van mening dat niet alleen ik, de getroffen persoon, die zou moeten aanvragen, mocht een ander dat constateren, dan is die persoon ook gemachtigd om het aan te vragen. Ik zal een aantal van je uitspraken hierheen kopiëren, waar ik niet blij mee ben. Het zijn niet alleen maar uitspraken, waar je mij in een kwaad daglicht zet, maar ook gewoon vragen.

In de eerste alinea geef je wel aan, dat het jouw specifieke mening is. Het gaat dan over het stukje IMHO (maar dat is dus echt MIJN mening) draaft Haladinh welleens door en is erg snel met zijn nominatie en ook verschil ik regelmatig met hem van meing over de noodzaak tot verwijdering: Haladinh heeft volgens mij het standpunt dat alles verijdert moet worden tenzij het keihard aan te tonen is dat een lemma E is terwijl ik meestal vind dat een lemma het voordeel van de twijfel moet hebben tenzij het overduidelijk NIET-E is.

Ik wil hierin twee passages benadrukken :

  • draaft Haladinh welleens door


  • Haladinh heeft volgens mij het standpunt dat alles verijdert moet worden tenzij het keihard aan te tonen is dat een lemma E is


Zoals je kan zien, heb ik er twee uitgehaald en een apart kleurtje gegeven. Rood vind ik erger dan geel, dan begrijp je ook, waarom twee kleuren. Om met de rode te beginnen: Hoezo draaf ik wel eens door? Ik zou daar graag wat voorbeelden van willen zien. Voor wat betreft de tweede, maar dat heeft eigenlijk betrekking op allebei: Ik vind het jammer, dat je je eigen mening zo neerzet, alsof het (je eigen) waarheid betreft. Wat ik je op zich wel kwalijk neem, is dat je dit op deze manier verkondigt, zonder dat je op mijn OP daarvan op de hoogte bracht. Nooit heb je mij er op aangesproken, nooit heb je mij om opheldering gevraagd over mijn nominaties. Sterker nog, ik zou graag willen weten, welke artikelen snel heb genomineerd ter verwijdering. Ik nomineer niet (meer) zo veel artikelen ter verwijdering, maar ben wel zeer kritisch op artikelen op wikipedia. We hebben 1.932.177 artikelen. Ik ben meer voor de kwaliteit, als voor de kwantiteit. Dit kan niet altijd opgaan, maar voor veel artikelen gaat dat wel op.

Wat ik je het meeste kwalijk neem, is de vierde alinea. En dat is dan ook precies de alinea, waarvoor je geblokkeerd moet worden. De vierde alinea luidt: Maar in voornoemde gevallen van nominaties om de lemmas over hotels te wissen kan ik me redelijk vinden in de standpunten van H. het enkele feit dat een hotel onderdeel uitmaakt van een keten en dat er over die keten een lemma is en dat er zelfs een categorie is voor hotels van die keten maken het daarmee nog niet E.

  • Maar in voornoemde gevallen van nominaties om de lemmas over hotels te wissen kan ik me redelijk vinden in de standpunten van H.


Hoewel dit onschuldig lijkt, heb ik hier zeer veel moeite mee. Je zegt namelijk: de standpunten van H. Je schildert me hier af alsof ik een crimineel ben. Hier in Nederland hebben we de gewoonte om van criminelen de achternaam af te korten tot alleen de eerste letter. En daarom vind ik het zeer opmerkelijk dat je dit zo neerschetst. Ik vind dit eigenlijk laster. Klinkt overdreven? Nee, naar mijn mening niet. Ik ga er van uit, dat dit niet je bedoeling is geweest, en wil je daarom ook vragen, om deze bewoording te nuanceren, al is het maar om mijn voluit te zetten. Als je niet weet hoe je het moet spellen : Halandinh, hendrik anton leo anton nico dirk izaak nico hendrik. Staat voor Nederlandse heuvel.

De rest van je betoog gaat niet over mijn persoon, dus daar ga ik niet op in. Wat ik hierna ga doen:

  1. Ik plaats een link naar deze bijdrage op de OP van betrokken personen in deze kwestie. Dat zijn in deze gebruiker:GinoKolle en Gebruiker:Capaccio.
  2. Ik wacht rustig af, op wat jij gaat doen. Een (symbolische) blokkadeverzoek kan nog altijd, maar ik wil je eerst de gelegenheid geven om het een en ander recht te zetten. Ik zou wel eens willen weten, waarom je vindt dat ik doordraaf. Ik zou ook wel eens willen weten, hoe het komt dat je standpunt is, dat ik vind dat alles verwijderd moet worden, tenzij het E is.

Mocht je vragen hierover hebben, dan hoor ik dat graag. Halandinh (overleg) 7 aug 2011 13:18 (CEST)

@Halandinh: hoewel ik op korte termijn ook op deze pagina zal reageren op bovenstaande heb ik je via de optie 'Deze gebruiker e-mailen' een berichtje gestuurd waarin ik een eerste reactie geef op je bezwaren. Zonder verder nu op de genoemde punten inhoudelijk in te gaan wil ik -ten behoeve van de andere lezers- wel duidelijk maken dat ik helemaal niets persoonlijk tegen Halandinh heb en dat ik ook op geen enkele manier een negatieve suggestie probeerde te wekken door gebruik te maken van H.: de afkorting was enkel bedoeld als afkorting. Daar komt dan nog bij dat ik tegenwoordig in een land woon waar in de pers helemaal nooit gebruik wordt gemaakt van de eerste letter van een achternaam om criminelen aan te duiden: als in Ierland een artikel in de krant komt dat iemand aangehouden is voor een misdrijf en/of wanneer iemand voor de rechter is verschenen dan wordt de volledige voor en achternaam gebruikt, meestal in combinatie met de straat en plaats waar betreffende persoon woont. Het gebruiken van "voornaam + eerste letter achternaam" wekt bij mij niet (meerr) de associatie op dat je het dan over een crimineel zou hebben.
Dus: op termijn zal ik hier inhoudelijk reageren op Haladinhs problemen met mijn verwijzingen naar hem zoals gebruikt in reacties naar andere mensen. Maar als iemand zich daardoor onheus bejegend voelt mijn excuses daarvoor: ik heb helemaal niets tegenover Halandinh als persoon, ik ben het hooguit niet altijd met hem eens (en regelmatig ook weer wel). JanT (overleg) 7 aug 2011 17:52 (CEST)
Ik wil je er op wijzen, dat het e-mailadres waarmee ik dit account heb geregistreerd, niet kan uitlezen, omdat ik dat e-mailadres niet meer gebruik. Goed, zoals ik al zei, ik ging er vanuit, dat je het niet expres hebt gedaan, en dat bevestig je ook. Al vind ik het nog steeds jammer, dat je het nog niet hebt aangepast op het desbetreffende overleg van collega Overleg gebruiker:GinoKolle. Ik woon wel in een land, waarbij het gewoon is, dat de naam van een crimineel afgekort wordt. Ik weet dat je het zo niet bedoelt, maar misschien latere lezers wel. Als je zo vriendelijk zou willen zijn? Dan is voor mij de kous af. Halandinh (overleg) 7 aug 2011 21:48 (CEST)
@Halandinh: omdat ik in het verleden al een paar keer meegemaakt had dat mensen hun berichten die ik via de 'Deze gebruiker e-mailen' link nooit ontvingen (omdat ze, als dan niet expres, een inactief mailadres gebruikten) maak ik meestal op een opmerking op een overlegpagina dat ik een mailtje gestuurd heb (en ook andersom: als ik een reactie gepost heb op een OP van een bepaald onderwerp of een 3e persoon waarbij ik het belangrijk vind dat dat bericht overkomt stuur ik vaak een mailtje en/of zet een korte verwijzing op de OP van betreffende persoon. Omdat ik zelf op het moment van schrijven niet inschatte dat jij een groot belang had op de opmerkingen die ik maakte maakte ik in dit geval geen melding op jouw OP dat ik een verwijzing naar je maakte op een andere OP: ik denk dat je meer gewicht toekende aan mijn opmerkingen jegens jou dan dat ik zelf ooit bedoeld had.
Over het gebruik van afkortingen: zoals gezegd IK legde die associatie beslist niet meer, maar aangezien de meeste mensen op de Nederlandstalige Wiki in Nederland en Belgie wonen zal ik er in het vervolg rekening mee houden: zoals al gezegd - er zat geen enkele opzet achter (als ik je volledige voor+achternaam genoemd had, de straat waar je woont en dan liefst een foto van je ouders plaatsten DAN heb je echt reden tot zorg.... Hier in Ierland hebben ze echt nog nooit van privacy gehoord en het principe dat je onschuldig bent totdat ..... is ook volstrekt nieuw voor de mensen hier)
Ik heb mijn opmerkinge/bijdrage op de OP van GinoKolle wat aangepast en hoop daarmee aan je bezwaren tegemoet te zijn gekomen. Mocht ik nog wat gemist hebben (op die OP of elkders) laat dat dan gerust ff weten; zoals gezegd: er zitten geen kwade bedoelingen achter.
En tenslotte: is het niet mogelijk om je email-adres te wijzigen via Voorkeuren van je profiel? Als je geen mail wilt ontvangen kan je beter het 'vinkje' E-mail van andere gebruikers toestaan weghalen: dan is het duidelijk dat je geen email wenst: voorkomt verwarringen. Ik gebruik tegenwoordig zelf een speciale alias voor Wiki-mail (en hetzelfde principe volg ik voor Facebook mail: ook daar gebruik ik een speciale alias) JanT (overleg) 7 aug 2011 22:22 (CEST)
Voor mij is de kous nu af, zoals verwacht, was het niet kwaad bedoeld. Ik dank je daarvoor verdere reaktie en uitleg is wat mij betreft niet nodig, ik denk dat je mij goed begrepen hebt. Een blokkadeverzoek doe ik niet, was ik ook niet echt van plan, tenzij je me willens en wetens had beledigd door mijn naam af te korten tot H. Echter, ik vind een blokkadeverzoek een teken van zwakte, voordat je in overleg gaat met de dader. Zoals ik had verwacht en gehoopt, zijn we er samen uitgekomen. En dat dat op wiki ook gebeurt, mag ook wel eens gemeld worden. De sfeer op wiki heeft al veel te lijden. Voor vragen, je weet me te vinden. Halandinh (overleg) 7 aug 2011 22:33 (CEST)
Cheers, discussie closed ?!?. Prettig weekend verder nog (al is er weinig meer van over) JanT (overleg) 7 aug 2011 22:34 (CEST)

Nador zendstation / Zendstation Nador[bewerken]

Beste Tonkie, ik heb je email beantwoord. Inmiddels heb ik het artikel echter al ingetrokken na wat verbeteringen in de tekst. Een kleine toelichting staat op de verwijderlijst. Excuses voor het ongemak! Vriendelijke groet, --ErikvanB (overleg) 8 aug 2011 05:49 (CEST)

@Erik. Ik heb de sort van dit artikel voor wat betreft de categorie Radio en TV Toren gewijzigd naar Nador zendstation, dit omdat het standaard zou sorteren naar zendstation en de categorie dit al min of meer impliceert EN de lokatie (Nador dus) is in dit geval het significante deel.
Voor de andere catagorieen zoals Bouwwerk in Marokko heb ik de sort zo gelaten, daar is de term zendstation wel weer significant. JanT (overleg) 9 aug 2011 21:57 (CEST)
Ja, je hebt gelijk dat het logisch is om te sorteren onder Nador. Bedankt voor je melding en mailtje hierover. Succes met alles! Mvg, --ErikvanB (overleg) 11 aug 2011 03:02 (CEST)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste Tonkie, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, Kvdrijst (overleg) 31 dec 2011 19:55 (CET)

Reactie op coaching request[bewerken]

Hallo K,

De allerbeste wensen voor 2012 en ik hoop dat je net zo'n enthousiaste Wikiaan/Wikipediaan/Wikifiel zal worden als vele anderen in deze wereld. Hoewel ik niet tot de echte fanatieke Wikianen behoor en me beperkt tot onderwerpen waar ik redelijk wat van weet ben ik van mening dat ik nieuwelingen goed op weg kan helpen om goede lemmas te schrijven en/of goede bijdragen kan leveren op bestaande artikelen.

Hoewel ik verder geen geheimen of zo heb denk ik dat het wel zo efficient is om veel van het 'achtergrond-overleg' via email te plegen: dus mail me gerust rechtstreeks op wiki -at- tonkens.net

Als je naar mijn bijdrage-lijst zou kijken zie je dat ik niet extreem actief ben: voornaamste reden is dat ik actiever ben op de Engelstalige Wiki (Recente Engelstalige bijdragen + eerdere Engelstalige bijdragen) - maar ook zit ik vrij beperkt in mijn tijd. Ik heb een volledige baan en naast de volle normale werkweek hebben we ook bij toerbeurt 'on call' diensten waarbij je dus na werktijd nog gebeld kan worden.

Dus normaliter ben ik hoofdzakelijk bereikbaar na werktijd + reistijd - dus reken op 1730 Dublin + 1 uur tram (vanaf hier naar hier) = 1830 Dublin = 1930 Nederlandse tijd :-) (Maar als we direct contact hebben via email zal ik je ook een alternatief adres geven waarop je me voor dringende zaken kan berienen.....)

Cheers,

Jan
signed: JanT (overleg) 2 jan 2012 01:45 (CET)


Jesse Remmers, Mohammed Rasnabe, Passage (liquidatieproces) en Barbecuemoorden[bewerken]

Hallo Tonkie, ik heb een artikel dat je aangemaakt hebt ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!

zie de lijst zelf voor opmerkingen per lemma. mvg Agora (overleg) 20 mrt 2012 08:13 (CET)

Startgewicht[bewerken]

Hej Tonkie,

ik zag dat je er bij Boeing 747 al achtergekomen was dat links toevoegen op de parameternamen van een infobox niet werkt. In Airbus 380 had je hem (ongetwijfeld per ongeluk) laten staan. Daar heb ik hem nu eveneens verwijderd. Ik heb hem echter wel toegevoegd aan {{infobox vliegtuig}}.

Richard 20 mrt 2012 14:05 (CET)

Andere projecten[bewerken]

Hallo Tonkie, Op nl-wiki is het niet de bedoeling om in een artikel te linken naar andere projecten. We trachten een Nederlandstalige encyclopedie te maken, geen gemengdtalige. Groetjes - Romaine 29 apr 2012 04:43 (CEST)

Bericht voor coaches[bewerken]

Beste coach,

Je ontvangt dit bericht, omdat je momenteel een coach bent en volgens de overzichtslijst actief bent als coach. Alle coaches ontvangen hetzelfde bericht; als het bericht niet op u betrekking heeft, neem deze stroopwafels en ga rustig door met waar u mee bezig was.

Constatering

Het valt me de laatste maanden op, dat er slecht op coachingsverzoeken wordt gereageerd, en dat algemene en persoonlijke verzoeken voor coaching in sommige gevallen een aantal weken op een overlegpagina blijven staan. Ik moet zeer regelmatig de speciale categorie uit persoonlijk coachingsverzoeken halen nadat ze zijn afgehandeld/compleet zijn verlaten en ik heb het idee dat coaching niet door iedereen consequent wordt gelogt en wordt aangeduid met het sjabloon.

De volgende sectie kan incidentele telfouten bevatten. Zelfs met telfouten, zou het bericht over moeten komen.

We hebben momenteel 30 actieve coaches volgens het schema. Volgens de logs hebben we 36 coaches die ooit gecoacht hebben. Hiervan zijn nu 16 coaches 'op pauze'. Dit betekent dat 10 van de actieve coaches (33%), nog nooit iemand gecoacht heeft.

Ik heb ooit een scriptje gemaakt, dat het aantal openstaande algemene en persoonlijke verzoeken bovenin het scherm, naast je gebruikersnaam, weergeeft. Van de actieve coaches heb ik dit script bij 4 mensen kunnen terugvinden.

Wat te doen

Als je momenteel geen mensen wil of kan coachen, om welke reden dan ook, bewerk de coachingspagina en verberg jezelf door "Pauze = " te vervangen door "Pauze = ja". Je kunt op een later tijdstip jezelf weer tevoorschijn toveren als je weer mensen kan en wil coachen.

Voor zij die de 'teller', het ding dat aangeeft hoeveel openstaande verzoeken er zijn, nog niet heeft toegevoegd aan hun omgeving, bekijk Wikipedia:Coachingsprogramma/Aandachtspunten#Teller_altijd_zichtbaar eens.

Diezelfde pagina vertelt je wat je moet doen als je een coachingsverzoek aanneemt. Vergeet niet om een persoon in het archief te zetten wanneer de coaching is afgelopen.

Als laatste: Wees niet bang om de conversatie bij een persoonlijk coachingsverzoek voor te zetten op de overlegpagina van de gebruiker die mogelijk gecoacht gaat worden. Een nieuwe gebruiker weet niet persé de weg terug naar jouw overlegpagina, zeker omdat ze er via een knopje heen geleid worden. Ze krijgen daarnaast geen gele balk bovenin beeld als je reageert en mochten ze die optie aan hebben staan, dan krijgen ze een email wanneer je reageert op hun overlegpagina. De kans op succes is veel groter op die wijze.

Slotnoot

Er is momenteel een gebruiker die al bijna 3 weken op een coach wacht. Als je tijd hebt, overweeg eens deze gebruiker te coachen.

Ik post dit bericht ook op Wikipedia:Coachingsprogramma/Overlegpagina. Discussie kan daar plaatsvinden. Sum?urai8? 14 apr 2013 19:35 (CEST)

Dell Networking[bewerken]

Hallo Tonkie, ik heb je artikel Dell Networking ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Het artikel staat vol spelfouten en is zo goed als onleesbaar daardoor en door het veelvuldig gebruik van vakjargon dat niet wordt uitgelegd in het artikel. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! MichielDMN 🐘 (overleg) 23 apr 2013 20:08 (CEST)

Beoordelingsnominatie Vergelijking DNS-server-software[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Vergelijking DNS-server-software dat is genomineerd door Magere Hein. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150210 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 11 feb 2015 01:03 (CET)

Beoordelingsnominatie Producten van Juniper Networks[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Producten van Juniper Networks dat is genomineerd door Wikiwerner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160507 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 8 mei 2016 02:02 (CEST)

Beoordelingsnominatie DroidIn[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om DroidIn dat is genomineerd door Smile4ever. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180305 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 6 mrt 2018 01:03 (CET)