Overleg gebruiker:Trijnstel/Archief 2020

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Lazy sleeping barnstar.svg Dit is een archiefpagina voor 2020 van Overleg gebruiker:Trijnstel

Sterrendag

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen. Ik wil jou bedanken voor al je bijdragen dit jaar met in het bijzonder je werkzaamheden als steward en moderator.

Tina (overleg) 31 dec 2019 00:35 (CET)

  • Lief, dank je. Dat ik dat van jou nog mag krijgen. Glimlach Trijnstel (overleg) 31 dec 2019 00:50 (CET)
    • Natuurlijk! Fijne jaarwisseling! Tina (overleg) 31 dec 2019 00:58 (CET)
    • Ik wil jou ook heel graag bedanken voor jouw inzet als steward internationaal en als collega-Wikipediaan op NL, al vele jaren lang. Elly (overleg) 31 dec 2019 12:30 (CET)
      • Leuk, Elly. Dank je wel! Ik doe het nog altijd met veel plezier en hoop nog lang mijn bijdrage te kunnen leveren aan Wikipedia. Trijnstel (overleg) 1 jan 2020 18:31 (CET)

Nakijken onderdeel helppagina

Hallo. Af en toe kom ik wel eens vragen tegen van geregistreerde gebruikers die tegen IP-blokkades aanlopen. Die verwees ik dan naar een verzoekpagina of ik contacteerde een mod via bv. IRC voor een ipblock-exempt. Het viel me dan na een tijd op dat er op nlwiki vrijwel niets over te vinden was, dus had ik een half jaar geleden een opzet van een soort helppagina geschreven (staat wel in Wikipedia-naamruimte, gezien het een gebruikersgroep is). Zo kan men het mogelijk zelf vinden of kan ik er gewoon naar verwijzen met wat uitleg. Ik had echter niet te veel over globale blokkades vermeld, aangezien ik daar zelf vrijwel amper mee in aanraking ben gekomen. Zomaar blind afgaan op de Engelse helppagina leek me evenmin een goed idee. Intussen ben ik het hier en daar weleens in discussies/vragen tegengekomen. Vandaag kwam ik op de helpdesk mogelijk een geval met een globale IP-blokkade tegen. Ik heb de helppagina dan maar wat uitgebreid op basis van o.m. de Engelse helppagina en hoe ik het me herinner. Ik heb echter amper ervaring met globale blokkades. Het lijkt me dus beter om het nog te laten controleren door een steward.

Zou je eens willen kijken of ik geen inhoudelijke fouten heb gemaakt? Zie het kopje "Globaal bitje" van Wikipedia:Uitgezonderden van IP-adresblokkades, met name de twee puntjes. Hoe je de stewards best contacteert, kan mogelijk ook anders. Andere aanpassingen mogen natuurlijk ook, indien je dat wenst. Een prettige avond verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 9 feb 2020 21:26 (CET)

@TheDragonhunter: Fijn, dank je! Ik heb een paar dingetjes aangepast. Verder is het prima. Trijnstel (overleg) 9 feb 2020 23:21 (CET)
Dank je. Wat betreft deze, dat had ik voor de duidelijkheid van Speciaal:GroepsrechtenWeergeven, mocht je je dat afvragen. Daar staat (ipblock-exempt) bij mods en uitgezonderden van IP-adresblokkades. (torunblocked) staat wel bij uitgezonderden van IP-adresblokkades, maar niet bij mods. Dat moet dan misschien ook aangepast worden.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 9 feb 2020 23:42 (CET)
Hmm, dat wist ik niet. Ik heb die bewerking ongedaan gemaakt. Trijnstel (overleg) 9 feb 2020 23:46 (CET)

Uitnodiging - doe je mee met de activiteiten rondom Internationale Vrouwendag?

7 maart 2020 - Aankondiging.jpg

In 2019 heb je een Wikipedia artikel geschreven, een foto toegevoegd aan Wikimedia Commons en/of een Wikidata item aangemaakt in het kader van het gendergap project. Binnenkort viert de wereld Internationale Vrouwendag 2020. Om hierbij stil te staan, organiseren we ook dit jaar extra activiteiten rondom het gendergap project. Doe je mee?

WikiZaterdag in Utrecht

Er is een speciale WikiZaterdag in Utrecht op 7 maart waar je samen met andere Wikimedianen kunt werken aan het vergroten van kennis over vrouwen en vrouw gerelateerde onderwerpen. Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Online meedoen

Maar je kunt natuurlijk ook vanaf een andere locatie online aan de slag. Kijk voor inspiratie eens rond bij de te schrijven artikelen, of bijvoorbeeld bij de uit te breiden artikelen. Onder iedereen die in de periode van 1 tot en met 8 maart een bijdrage doet voor gendergap en dit laat weten op de resultatenpagina, verloten we 1 x 4 toegangskaarten voor het Rijksmuseum.

Meer weten of gelijk inschrijven voor de bijeenkomst in Utrecht? Ga dan naar de projectpagina.

Graag tot ziens! namens de gendergap werkgroep Denise Jansen - Wikimedia Nederland (overleg)

Notificatie van de Arbitragecommissie

Geachte Trijnstel,
De Arbitragecommissie heeft de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Deblokkade DutchTina, waarin uw naam genoemd is, aangenomen.
De Arbitragecommissie, 17 mrt 2020 07:45 (CET)

Notificatie van de Arbitragecommissie(2)

Geachte Trijnstel,

De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan naar aanleiding van de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Deblokkade DutchTina waarin ook uw naam genoemd is.

De Arbitragecommissie, 17 mrt 2020 15:43 (CET)

De Communicatiepluim voor jou!

Wikipedia - Communicatiepluim2018 01.png

Hallo Trijnstel,

Wat leuk dat je hebt deelgenomen aan de cursus Effectief Online Samenwerken: daarvoor mag ik aan jou deze communicatiepluim uitreiken. Ik hoop dat je het interessant vond!

Vriendelijke groet, Ciell 30 mrt 2020 19:24 (CEST)

Hoi Ciell. Dank je wel. Ik vond het zeker interessant. Hopelijk zien andere mensen dit bericht ook en gaan ze vervolgens de cursus volgen, want het kost misschien wat tijd en moeite maar het is het naar mijn mening waard. Met vriendelijke groet, Trijnstel (overleg) 30 mrt 2020 20:15 (CEST)

Beoordelingsnominatie Alan V.

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Alan V. dat is genomineerd door Ldhank.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20200424#Alan V. en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 25 apr 2020 00:56 (CEST)

Vertaling artikel Adolphe Engers

Hoi Trijnstel,

Ik heb voor mijn stage het artikeltje over acteur Adolphe Engers vertaald. Ik vind het wel een summier stukje, eerder een beginnetje. Ik denk dat er inhoudelijk veel meer van te maken is. Bovendien staat er volgens mij een fout in de Duitse brontekst. Daar wordt gesproken over een tournee door India, maar ik vermoed dat dit een Indische tournee moet zijn (Nederlands-Indië lijkt me een veel logischere bestemming voor een Nederlandse acteur). Op https://theaterencyclopedie.nl/wiki/Adolphe_Engers wordt ook gerept over een Indische tournee. Deze site en https://www.joodsmonument.nl/nl/page/359392/dolf-adolphe-engers geven ook veel andere en uitgebreidere info over hem dan de Duitse brontekst. Met vriendelijke groet,VertaalNicolai (overleg) 10 mei 2020 13:28 (CEST)

@VertaalNicolai: Dat klopt. Ik heb ook nooit beweerd dat het Duitstalige artikel volledig was. Knipoog Voel je vrij het opzetje verder aan te vullen. Dan kijk ik er later nog even naar. Met vriendelijke groet, Trijnstel (overleg) 23 mei 2020 22:24 (CEST)

Please unblock 2607:fb90::/32.

Hello. This IP address range got blocked again for three months. This block is causing too much of a collateral damage. Would you or another steward unblock this IP address range. I'll appreciate it! 178.90.144.45 23 mei 2020 22:00 (CEST)

This IP range has been repeatedly abused by multiple LTAs. It is not going to be unblocked. Tks4Fish (overleg) 23 mei 2020 22:33 (CEST)
@Tks4Fish: I think I should consider a steward extending the block so that this IP address range won't be blocked again for three months. Either six months or one year is appropriate for me. According to recent global block history, This IP address range has been repeatedly blocked for three months since last year. 178.90.144.45 23 mei 2020 22:58 (CEST)

Pluim met lof!

Veer Witlof en wortel
Alsjeblieft, speciaal voor jou een pluim met lof!

Je weet wel waarom. Knipoog MVG, Arch (Overleg) 11 sep 2020 13:58 (CEST)

Lief, dank je wel. Glimlach Trijnstel (overleg) 15 sep 2020 17:53 (CEST)

Morgan Ciprès

Dag Trijnstel. Wil je even kijken, want ik kom er niet meer uit. Heb dit momenteel teruggedraaid. Prettige wikantie. ErikvanB (overleg) 5 sep 2020 19:04 (CEST)

@ErikvanB: Beetje laat, maar Uitgevoerd Uitgevoerd. Trijnstel (overleg) 21 sep 2020 12:52 (CEST)
"Toppie!" Dankjewel. ErikvanB (overleg) 21 sep 2020 12:55 (CEST)

Controleer uw e-mail

Hallo, Trijnstel/Archief 2020: Controleer uw e-mail! Onderwerp: "The Community Insights survey is coming!" Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar surveys@wikimedia.org.

(Please check your email! Subject: "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Samuel (WMF) (overleg) 24 sep 2020 15:52 (CEST)

https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Artoer_Dmitrijev&oldid=prev&diff=57247907

Buiten dat deze streepjes volgens de Taalunie een spelfout is, mist er ook twee maal het woordje keer in de zin. Edoderoo (overleg) 3 okt 2020 15:22 (CEST)

Huh? Nee hoor, volgens mij niet. "...en heeft twee zonen, één (keer?) met XX en één (keer?) met XX." Volgens mij klopt dat niet. Ik lees er in: "... en heeft twee zonen, één (zoon) met XX en één (zoon) met XX." En dat streepjes niet mogen, daar weet ik niets van. Ik gebruik het soms om te benadrukken dat het er echt maar één is, en niet 'een', als je snapt wat ik bedoel. Trijnstel (overleg) 3 okt 2020 15:25 (CEST)