Overleg gebruiker:VibhasKS

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo VibhasKS, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.109.094 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hoi, ik heb op mijn eigen overlegpagina gereageerd. - Richardkiwi - Overleg 30 sep 2012 16:21 (CEST)Reageren[reageer]
Hoi, ik ook :-) PWester (overleg) 26 okt 2012 17:18 (CEST)Reageren[reageer]

Sharada[brontekst bewerken]

Als moedertaalspreker van het Kasjmiri kunt u misschien een lemma starten over het Sharada-schrift? Dat zou volgens mij zeer interessant zijn omdat we hier te weinig weten over de talen in India. - Gentenaar (overleg) 25 nov 2012 11:52 (CET)Reageren[reageer]

Hoi! Sorry voor de laat antwoord, ik zal een artikel over het Sharada-schrift maken. Vandaag het Sharada-schrift is niet gebruikt, slechts voor oude hindoe gebeden. §§VibhasKSoverleg 9 dec 2012 19:56 (CET)Reageren[reageer]