Overleg gebruiker:WOLF LΔMBERT

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

WLM delta.png WLM

WLM delta.png WLM / Gebruiker / Bijdragen / Website
Deze gebruiker is niet erg actief omdat deze zich het grootste deel van de tijd op school, op een trein of buiten bewustzijn bevindt.

// Onderteken met 4 tildes (~~~~) // Plaats nieuwe berichten onderaan, dring alstublieft niet voor // Neem uw tijd om zelf iets te plaatsen en gebruik alstublieft geen sjabloonberichten, want daar zal ik zelfs niet op reageren en ze onmiddellijk verwijderen // Hetzelfde geldt voor automatische berichten, tenzij ik mijzelf heb geabonneerd // Tips en opbouwende kritiek zijn altijd welkom // Vandalismebestrijding is vrij, linkonderhoud is vrij, {{paweg}}- en {{afz}}-sjablonen plaatsen is vrij // Om een bericht aan iemand te richten anders dan mij, gebruik {{/@|(gebruikersnaam)}} // BOEL! //

Schrijfwedstrijd 2016[bewerken]

Beste WOLF LΔMBERT,

In het verleden ben jij volgens de wiki-boekhouding jurylid geweest van een schrijfwedstrijd op wikipedia.

Nu is Ciell bezig een nieuwe schrijfwedstrijd te organiseren en daarvoor hebben wij juryleden nodig. Zou jij bereid zijn, hieraan mee te werken? Zie voor meer informatie: Wikipedia:Schrijfwedstrijd

Vriendelijke groeten,

Carol (overleg) 7 jul 2016 16:05 (CEST)

Ik heb het momenteel te druk om hieraan mee te werken, excuses. Succes verder! WOLF LΔMBERT WLM 14 jul 2016 19:25 (CEST)

Foutieve HTML[bewerken]

De MediaWiki software begint nu ook al te klagen over foutieve HTML. En op jouw GP heb je ook foutieve HTML staan: <div style="height:15px;" /> kan niet. Aangezien een div een container is, ben je die verplicht te sluiten met een aparte tag dus: <div style="height:15px;"></div>. Kan je dit aanpassen? Aangezien ik niet zomaar aan andermans GP's mag komen. Mbch331 (Overleg) 16 jul 2016 10:26 (CEST)

Eigenlijk had je dit van mij gerust zelf mogen doen, maar in orde, ik zal het aanpassen. WOLF LΔMBERT WLM 16 jul 2016 12:47 (CEST)
Opgelost Opgelost WOLF LΔMBERT WLM 16 jul 2016 12:50 (CEST)
Op deze pagina schijnt ook nog een foutje te staan, als ik Categorie:Pages using invalid self-closed HTML tags mag geloven..... -RenéV (overleg) 16 jul 2016 19:56 (CEST)
Die pagina is niet meer bruikbaar en dus heb ik hem leeggemaakt, maar de inhoud bestond praktisch enkel uit sjablonen (dus moeten er invalide tags in sjablonen binnen mijn naamruimte staan), en die staan niet in die categorie. Kan ik ergens een lijst met sjablonen met zelfsluitende tags vinden, of zouden die daarin moeten staan? WOLF LΔMBERT WLM 16 jul 2016 20:59 (CEST)