Overleg gebruiker:WOLF LΔMBERT

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

WLM delta.png WLM

WLM delta.png WLM / Gebruiker / Bijdragen / Website
Deze gebruiker is niet erg actief omdat hij zich het grootste deel van de tijd op school, op een trein of buiten bewustzijn bevindt.

// Onderteken met 4 tildes // Plaats nieuwe berichten onderaan, dring alstublieft niet voor // Neem uw tijd om zelf iets te plaatsen en gebruik alstublieft geen sjabloonberichten, want daar zal ik zelfs niet op reageren en ze onmiddellijk verwijderen // Hetzelfde geldt voor automatische berichten, tenzij ik mijzelf heb geabonneerd // Tips en opbouwende kritiek zijn altijd welkom // Vandalismebestrijding is vrij, {{paweg}}- en {{afz}}-sjablonen zetten is vrij // Om een bericht aan iemand te richten anders dan mij, gebruik {{/@|(gebruikersnaam)}} // Voor smileys, gebruik {{/smiley|(smileycode)}} // BOEL! //

Tech News: 2015-16[bewerken]

13 apr 2015 18:40 (CEST)

Vraag[bewerken]

Hey Wolf, als ik hulp wil met het creëren van afbeeldingen als bijvoorbeeld deze, kun je mij daar dan bij helpen? Volgens mij ben je wel thuis in photoshop/beeldvorming. Groet, JurriaanH (overleg) 29 mrt 2015 19:43 (CEST)

Ik ben geen expert, maar zou het wel kunnen, ja. WOLF LΔMBERT WLM 29 mrt 2015 19:55 (CEST)
Ik hang aan je lippen! ;-) JurriaanH (overleg) 14 apr 2015 20:56 (CEST)
Wel op basis hiervan zou ik de namen in de svg wel kunnen vervangen, is dat de bedoeling? WOLF LΔMBERT WLM 14 apr 2015 20:59 (CEST)
Ik zou graag zelf een dergelijk figuur kunnen maken met een opstelling – uiteraard met andere namen en kleuren, en wellicht ook andere posities van die namen en T-shirts. Kun je dat en kun je dat, belangrijker nog, uitleggen, denk je? JurriaanH (overleg) 14 apr 2015 21:14 (CEST)
Ik ga eens kijken. Geen expert op dit vlak, maar ik kan de svg in een tekstverwerker openen en de namen vervangen, kleuren moeten dus ook wel lukken geloof ik. WOLF LΔMBERT WLM 14 apr 2015 21:35 (CEST)