Overleg gebruiker:WOLF LΔMBERT

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

WLM delta.png WLM

WLM delta.png WLM / Gebruiker / Bijdragen / Website
Deze gebruiker is niet erg actief omdat hij zich het grootste deel van de tijd op school, op een trein of buiten bewustzijn bevindt.

// Onderteken met 4 tildes // Plaats nieuwe berichten onderaan, dring alstublieft niet voor // Neem uw tijd om zelf iets te plaatsen en gebruik alstublieft geen sjabloonberichten, want daar zal ik zelfs niet op reageren en ze onmiddellijk verwijderen // Hetzelfde geldt voor automatische berichten, tenzij ik mijzelf heb geabonneerd // Tips en opbouwende kritiek zijn altijd welkom // Vandalismebestrijding is vrij, {{paweg}}- en {{afz}}-sjablonen zetten is vrij // Om een bericht aan iemand te richten anders dan mij, gebruik {{/@|(gebruikersnaam)}} // Voor smileys, gebruik {{/smiley|(smileycode)}} // BOEL! //

Alweer een vraag ;)[bewerken]

Hey Wolf, ik zit hier met een idee. Ik heb op WikiKids de geschiedenis van de overleg van de hoofdpagina gelezen, en las dat jij een design had. Misschien kan ik wel een beetje doorgaan met dat design en er wat meer kleur bij gooien, zoals ze al zeiden. Misschien zou je het een leuk idee vinden! Graag antwoord - LucasdB (overleg) 22 jul 2015 21:23 (CEST)

Ik zit nu voor nog ca. 2 weken op vakantie zonder een deftige computer maar daarna, graag! WOLF LΔMBERT WLM 23 jul 2015 01:09 (CEST)