Overleg gebruiker:Wieske

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Wieske, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.857 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--Warddr 29 dec 2006 12:56 (CET)[reageer]

Ineas logo.gif[brontekst bewerken]

Hallo Wieske. Ik zie dat je een logo hebt geupload (Image:Ineas logo.gif). Helaas kunnen we op de Nederlandse Wikipedia geen logo's gebruiken omdat die onder het auteursrecht vallen. Als je zelf de auteur bent van het logo kan je 'm eventueel vrijgeven door bij de afbeelding {{ewmulti}} te zetten, de afbeelding mag dan worden verspreid, bewerkt en commercieël gebruikt. Als je meer wilt weten over wat er wel en niet mag op het gebied van afbeeldingen kun je kijken op Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. Afbeeldingen die je op het internet 'vindt', bijvoorbeeld bij Google Images, zijn sowieso (bijna) altijd ongeschikt voor Wikipedia. Als je nog een vraag hebt kun je die stellen op mijn overlegpagina. Groet, Husky (overleg) 29 dec 2006 14:22 (CET)[reageer]

Hallo Wieske. Ik heb een reactie op je vraag op mijn overlegpagina gezet. Husky (overleg) 29 dec 2006 15:21 (CET)[reageer]

Hallo Wieske Ik zag dat je mijn bwerkingen aan dit artikel weer hebt teruggedraaid. Ik heb op mijn beurt jouw bewerking weer teruggedraaid. Een korte toelichting:

  • Het concept van Ineas is dat het gebaseerd is op één Europa, zonder binnengrenzen Dit behoeft toelichting. Wat is bijvoorbeeld het essentiële verschil hierin met Eureko? Zoals jij het omschrijft is het uniek voor Ineas, maar vanuit mijn ervaring gecombineerd met jouw omschrijving lijkt het me een veel gebruikte truc, een normaal verschijnsel zo benadrukken dat het uniek lijkt te zijn.
  • Ineas heeft een gewone vergunning in Nederland, geen notificatie (zoals Hamburg Mannheimer. Het klopt dus niet bron
  • De consument heeft zelf de controle over het verzekeren. Geweldig, maar hoort niet thuis op Wikipedia. Waarin verschilt Ineas hier van anderen?
  • De informatietechnologie waarvan Ineas gebruik maakt zorgt voor directe interactie met de consument. Zonder toelichting (wat voor unieke software gebruikt Ineas? Op wat voor manier krijgt dit uiting? Wat zorgt ervoor dat dit uniek is?) en bronvermelding hoort dit hier niet thuis
  • Mede hierdoor is er sprake van een efficiënt proces en laag kosten-niveau (weinig loonkosten) Dat zie ik niet. Veel interactief contact met de klanten betekent juist veel personeelkosten... svp uitleg met bronnen of weglaten. Hoe verhouden de loonkosten van Ineas zich t.o.v. een vergelijkbaar bedrijf? Stel: de loonkosten zijn normaal gesproken 20% van de omzet (geen idee of dat klopt, dat zul je uit moeten zoeken), hoe hoog zijn de loonkosten van Ineas dan?
  • Ineas is net als andere maatschappijen als Centraal Beheer, FBTO en OHRA een direct writer. Dat is niet waar, of Ineas pleegt een zwaar delict. Ineas heeft geen vergunning of notificatie om als verzekeraar op te treden. bron, een inschrijving van een verzekeraar ziet er zo uit. Het feit dat ze (nog) bij Nederlandse verzekeringsmaatschappij heeft er alles mee te maken dat er nog een categorie Nederlandse tussenpersoon moet komen.
  • Externe link naar consumentenbond: sorry, voor origineel onderzoek is op Wikipedia geen ruimte.
  • Graag uitleg waarom je mijn bewerkingen eruit hebt gehaald. Ik heb deze informatie ontleend aan de eigen website van Ineas en Intsure en van de site van de AFM.

Neushorn 22 aug 2007 18:13 (CEST)[reageer]

    • Ineas was de eerste Europese online verzekeraar Nog afgezien van het feit dat Ineas geen verzekeraar is, bij een dergelijke bewering hoort bronvermelding. Neushorn 23 aug 2007 07:32 (CEST)[reageer]
Wieske, ik adviseer je dringend het bovenstaande aandachtig te lezen en met bronvermeldingen aan te tonen dat de AFM registers onjuist zijn. Wanneer je weer zonder meer mijn bewerkingen teruggdraaid krijg je een waarschuwing en dien ik een blokkadeverzoek in. Simon(neushorn) 27 aug 2007 14:16 (CEST)[reageer]
In antwoord op je opmerking over het al dan niet werkzaam zijn in het Verenigd Koninkrijk: Deze passage heb jij ZELF in het artikel opgenomen en heb ik laten staan (alleen Engeland veranderd in Verenigd Koninkrijk). Ik zal jouw onjuiste bewerking uit het artikel weghalen. Simon(neushorn) 27 aug 2007 14:33 (CEST)[reageer]