Overleg gebruiker:WikiUpdater2018

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo WikiUpdater2018, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.012 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beoordelingsnominatie Crown Jewel[brontekst bewerken]

Hallo WikiUpdater2018, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Crown Jewel. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Floortje Désirée (overleg) 26 okt 2018 11:36 (CEST)[reageer]

Beoordelingsnominatie AEW Wrestling[brontekst bewerken]

Hallo WikiUpdater2018, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over AEW Wrestling. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Mvg, Verdel (overleg) 17 jan 2019 11:57 (CET)[reageer]

Experimenteren[brontekst bewerken]

Graag niet gaan experimenteren met tekst toevoegen en weer verwijderen op pagina's. Ook de opmerking "Hoeveel troep 1 persoon kan maken..." gaat over jouw bewerkingen. Graag je aandacht hiervoor. Je kunt experimenteren op je eigen Kladblok, de Zandbak, of gebruik de knop Toon bewerking ter controle voordat je een bewerking opslaat. Mvg, Verdel (overleg) 18 jan 2019 11:46 (CET)[reageer]

Graag nogmaals de knop Toon bewerking ter controle even onder je aandacht, gezien het aantal bewerkingen achter elkaar op de pagina AEW Wrestling. Verdel (overleg) 31 jan 2019 12:50 (CET)[reageer]

Verwijderen sjabloon[brontekst bewerken]

U heeft minstens 3 keer sinds de pagina is voorgedragen ter beoordeling het beoordelingssjabloon verwijderd. Het is niet aan u als aanmaker om dit sjabloon te verwijderen. Dat is voorbehouden aan de oorspronkelijke nominator en aan de moderator die de dagpagina afhandelt. U kunt op de dagpagina uw argumenten aanleveren waarom de pagina behouden zou moeten blijven. Mocht u toch doorgaan met het verwijderen van het sjabloon, kan dit leiden tot een blokkade. Mbch331 (Overleg) 28 jan 2019 21:36 (CET)[reageer]

Beste WikiUpdater2018,

Een collega wees me erop dat u nogal teleurgesteld bent over de verwijdering van de pagina AEW Wrestling. Ik snap dat z'n verwijdering een hele klap is en ik kan z'n klap niet zomaar verzachten. Wel kan ik extra toelichten waarom het besluit tot verwijdering genomen is.

Allereerst het misverstand over de verwijderreden. De pagina is niet verwijderd omdat de referenties onvoldoende waren. Ook is de verwijdering niet zomaar gedaan. De pagina is verwijderd omdat de pagina over AEW Wrestling een erg promotioneel karakter had. Wikipedia heeft namelijk een neutraal standpunt en biedt geen ruimte voor reclame. Ik snap dat dit argument niet eerder genoemd is en ik wil u ook best in de gelegenheid stellen de gebreken aan te pakken. Alleen kan dat niet in de hoofdnaamruimte maar in een kladblok. In uw enthousiasme is de pagina dusdanig promotioneel geworden dat behoud echt niet mogelijk is. Om een voorbeeld van reclame te geven:

De allereerste pay-per-view-evenement zal worden georganiseerd door The Young Bucks en Cody Rhodes, getiteld als Double or Nothing dat op 25 mei word gehouden in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada. De locatie biedt plaats aan meer dan 17.000 toeschouwers en wordt erkend als een van de meest opvallende stadions in Las Vegas. De MGM Arena was de locatie voor geweldige bokswedstrijden zoals Evander Holyfield tegen Mike Tyson of Floyd Mayweather vs. Manny Pacquiao Cody Rhodes kondigde op 7 februari aan dat de voorverkoop voor Double or Nothing op maandag 11 februari zal starten, fans die zich optijd registreren op AllEliteWrestling.com zullen een ​​pre-sale code ontvangen. De losse verkoop 1 start op woensdag 13 februari.

Als u dit zo leest. Is dit een tekst die u in een encyclopedie zou verwachten of een tekst die u in een reclamefolder zou verwachten?

Een anders probleem met de pagina is de structuur. Alinea's hangen er wat plompverloren bij en de pagina is meer een verzameling van losse elementen dan één verhaal. Ook zijn de tabellen niet goed vertaald.

Ik snap dat mijn bericht de boodschap er niet leuker op maakt maar hopelijk is nu wel duidelijk waarom de pagina verwijderd is. Mocht u in de gelegenheid gesteld willen worden om de pagina dusdanig aan te passen dat deze wel aan de uitgangspunten voldoet hoor ik het graag. Dan ga ik dat regelen.

Met vriendelijke groet,

Natuur12 (overleg) 18 feb 2019 09:51 (CET)[reageer]

Bericht over nominatie artikel[brontekst bewerken]

Hallo WikiUpdater2018,

Tot mijn spijt moet ik je melden dat ik zojuist het artikel Ajax Showtime ter beoordeling aan de gemeenschap heb voor moeten leggen. Naar mijn idee zijn er te weinig onafhankelijke bronnen die over het onderwerp geschreven hebben. De beoordeling vindt plaats op deze pagina. Gedurende de beoordelingsperiode kan het artikel nog gewoon bewerkt worden om het te verbeteren. Mocht je vragen hebben: stel die gerust hieronder, dan zal ik ze ook hier beantwoorden. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 1 mrt 2019 22:21 (CET)[reageer]

Zie ook:

Beste WikiUpdater2018, hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden het artikel Ajax Showtime aangemaakt waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk blijkt te zijn overgenomen uit een andere bron. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u namelijk een groot risico auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Dit artikel is om deze reden verwijderd. Wilt u alsnog een artikel over dit onderwerp aanmaken, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat door de "copyright disclaimer" onderaan uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL". Een andere optie is een e-mail te sturen vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nl-at-wikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat.

Herschrijven van de tekst geniet echter de voorkeur daar teksten uit andere bronnen meestal niet voor een encyclopedie bedoeld zijn en dus niet de juiste opzet hebben. Teksten op Wikipedia horen altijd neutraal geschreven te zijn. Reclame-uitingen, recensies of teksten die één bepaalde mening vertolken zijn per definitie ongeschikt voor Wikipedia. Zo'n tekst kan dus alsnog ongeschikt zijn en verwijderd worden, ook na vrijgave via bovengenoemde procedure. Een nieuw geschreven tekst voor Wikipedia past daarnaast bijna altijd beter qua stijl en opbouw dan vrijgegeven teksten.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen via de helpdesk.

Met vriendelijke groet, Mbch331 (Overleg) 3 mrt 2019 08:46 (CET)[reageer]

Terugplaatsing artikel[brontekst bewerken]

Hallo WikiUpdater2018, je verplaatsverzoek van AEW Wrestling is vooralsnog niet ingewilligd, omdat je hier nog niet op hebt gereageerd. Zou je dat hieronder kunnen doen? Dan zal ik het artikel in je kladblokruimte zetten. Mvg, Encycloon (overleg) 27 mrt 2019 18:25 (CET)[reageer]

King of the Ring[brontekst bewerken]

Sjablonen van enwiki werken hier niet. Probeer uit te zoeken of er gelijkaardige sjablonen bestaan op nlwiki. ik heb jouw wijzigingen teruggedraaid. Mvg DirkVE overleg 13 aug 2019 12:40 (CEST)[reageer]

Dag WikiUpdater2018, ik heb dit artikel voor directe verwijdering genomineerd. Het bevatte zogezegd geen zinvolle inhoud. Daarnaast flarden en zinnen in het Engels. U zou kunnen overwegen voor dit soort opzetten het persoonlijk kladblok te gaan gebruiken. Zie ook WP:Kladblok voor meer info. Gezien eerdere problemen is het misschien te overwegen om iemand te vragen u te helpen met het bewerken op Wikipedia. Zie WP:COACH voor meer info. Ik reken op uw begrip, MVG Arch (Overleg) 28 aug 2019 03:59 (CEST)[reageer]

Dag WokiUpdater2018, ik heb de pagina verplaatst naar Gebruiker:WikiUpdater2018/Estadi Johan Cruijff, waar je er in alle rust een volwaardig artikel van kunt maken. Met vriendelijke groet, Encycloon (overleg) 28 aug 2019 08:00 (CEST)[reageer]

Premièredatum[brontekst bewerken]

De premièredatum in de infobox wordt pas toegevoegd als de film is uitgebracht. Indien de film nog niet is uitgebracht, wordt dit beschouwd als een 'toekomstvoorspelling'. Ik vind het zelf geen al te beste afspraak - ik heb er in het verleden dan ook vaak over geklaagd - maar het is nu eenmaal het consensus dat in het verleden bereikt is, zoals je hier kan lezen. Mvg, Zotteteen1 (overleg) 28 aug 2019 10:56 (CEST)[reageer]

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:58 (CEST)[reageer]

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:06 (CEST)[reageer]

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:57 (CEST)[reageer]

Toekomstige premièredata films[brontekst bewerken]

Beste WikiUpdater2018. De mogelijk geplande premièredata van films kunnen genoemd worden in het artikel maar worden niet vermeld in de infobox, enkel NA de première. De zin "première staat vast, zie bron..." slaat nergens op want uit het verleden hebben we geleerd dat premièredata NOOIT vaststaan en in heel veel gevallen verschuiven. Daar is in het verleden reeds meerdere malen discussie over geweest en er is beslist dat we deze dus niet op voorhand al in de infobox plaatsen. Hoewel er wel bij de productie een geplande premièredatum kan aangegeven worden en desnoods gecorrigeerd na de première zelf. Mvg DirkVE overleg 7 nov 2019 19:19 (CET)[reageer]

Bewerkingen[brontekst bewerken]

Gezien de bewerkingen op Death Stranding wil ik graag nogmaals even de knop Toon bewerking ter controle onder de aandacht brengen. Dit voorkomt een lange onoverzichtelijke paginageschiedenis.

Ook als je iets vertaald van een andere Wikipedia, kun je onderaan de pagina dit sjabloontje neerzetten (ingevuld). {{Bronvermelding anderstalige Wikipedia|taal=|titel=}}
Probeer wel handmatig te vertalen omdat machinevertalingen vaak krom lopende zinnen geven. Mvg, Verdel (overleg) 9 nov 2019 14:26 (CET)[reageer]

Ik heb het kopje 'verhaal' op Death Stranding geschrapt omdat het hier een machinevertaling betreft. Mocht je dit alsnog willen toevoegen dan graag even handmatig vertalen. Groet, Verdel (overleg) 11 nov 2019 11:14 (CET)[reageer]