Overleg gebruiker:Wikipediaan Emmen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met twee van de drie uit de bewerkingsonderzoeken gekomen accounts en een IP-adres doorgaan met diverse ongewenste handelingen te weten het voeren van een bewerkingsoorlog hiermee en toevoegingen te doen die het neutrale standpunt alsmede de verifieerbaarheid van deze encyclopedie schaden en het onzorgvuldig omgegaan met biografieën van levende personen zijn onderstaande accounts en IP-adres op 23 februari 2013 geblokkeerd en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt wegens sokpopmisbruik. Dit is tevens via een uitgevoerde checkuserprocedure nagekeken voor de recent gebruikte twee accounts.

Gebruiker kon indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoorden en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, Presnec heeft daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Bij doorgaan met bewerken ingelogd of oningelogd verviel echter deze mogelijkheid daar bij nader onderzoek werd vastgesteld dat dit het geval was via:

Gebruiker is nu voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan zich enkel nog wenden tot de arbitragecommissie.

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van misdadigers dat is genomineerd door Vernoeming. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150211 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 12 feb 2015 01:06 (CET)[reageer]