Overleg gebruiker:Woordenbrij

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Roxane van Iperen[bewerken]

Hallo Woordenbrij, zie hier en hier. Ben jij van plan een artikel over Roxane van Iperen aan te maken? Groet, Kattiel (overleg) 14 dec 2019 15:53 (CET)

Dag Kattiel, Dat heb ik enkele weken geleden wel overwogen, maar ik ben momenteel nog druk met allerlei andere artikelen en ik heb Wikidata ontdekt, dus het zal er dit jaar niet meer van komen. Dus ga gerust je gang. Leuk onderwerp! Als ik iets kan bijdragen, dan verneem ik dat graag.
Goede artikelen trouwens over Geke Linker en Gisela Söhnlein. Volgens het artikel in je referentie van Yad Vashem zou ‘Scherpenzeel (Gelderland)’ de geboorteplaats van Geke Linker zijn; dus voor Wikidata ben ik daarvan uit gegaan. Bij de vereniging Oud-Scherpenzeel en in de Open-Archieven heb ik helaas geen geboorteakte kunnen vinden. Het blijft dus onzeker. Ik probeer volgende week nog eens om er achter te komen.
Prettig weekend! Groeten, Woordenbrij (overleg) 14 dec 2019 16:14 (CET)
Dank voor de complimenten Woordenbrij. Eigenlijk ben ik momenteel ook druk, met de biografieën van het Utrechts Kindercomité. Ik zie wel of ik Roxane van Iperen tussendoor kan doen. Wordt dan een kort artikel, dus misschien wil je meekijken en aanvullen. Groet, Kattiel (overleg) 15 dec 2019 11:53 (CET)
Prima, Kattiel, Succes en ik zal in de gaten houden of je iets over Roxane van Iperen publiceert. Groeten, Woordenbrij (overleg) 16 dec 2019 10:08 (CET)
Uitgevoerd Uitgevoerd Kattiel (overleg) 18 dec 2019 14:01 (CET)
Dat ziet er goed uit Kattiel ! En supersnel gedaan. Complimenten. Geniet van de mooie dag. Vriendelijke groeten, Woordenbrij (overleg) 18 dec 2019 15:08 (CET)