Overleg gebruiker:Writeroscar

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Vragen die u mij hier stelt, beantwoord ik ook hier. Als ik een vraag stel op uw overlegpagina, antwoord dan alstublieft daar. Bedankt!
----> Laat een nieuw bericht achter <-----

Als iets er niet meer is, moet je het niet verwijderen in een encyclopedie[brontekst bewerken]

Ik heb je bijdragen van vanmiddag grotendeels teruggedraaid. We schrijven hier met zijn allen aan een encyclopedie, en beschrijving van hoe het vroeger was is daar een belangrijk onderdeel van. Jouw bewerkingen waren er echter vooral op gericht om de geschiedenis te wissen en te vervangen hoe het nu is. Hoe het nu is mag *ook* in een encyclopedie, maar niet door eerst de geschiedenis te herschrijven of te wissen.

Daar komt bij, dat het verwijderen van artikelen via WP:TBP loopt. Een sjabloon op een artikel plaatsen en zonder overleg of discussie verwijderen is gelukkig niet de procedure. De door jou aangemerkte artikelen zijn niet op de beoordelingslijst geplaatst, waardoor ze ook niet zullen opvallen. Een extra reden om jouw nominatie ongedaan te maken. Edoderoo (overleg) 18 okt 2018 21:42 (CEST)

Je bent een beetje vaag omdat ik deze middag vele aanpassingen heb gedaan. Ik schrok een beetje van het woordje grotendeels. Ik zie doormiddel van de volglijst dat je het hebt over 3 nominaties. Prima als het gaat om de nominaties. Ik was in de veronderstelling dat dit via een bot gebeurde. Je terugdraaiactie voor het lemma Lijst van wijken en buurten in Nederland is wel wat typisch. Hier horen alleen huidige gemeentes te staan. Het gaat namelijk om data van het CBS. Waarbij je mijn toevoeging voor Midden-Groningen ook hebt verwijderd. Prima als geschiedenis, maar we hoeven ook niet net te doen alsof er niets veranderd is.

Prima, voor wat betreft de CBS lijst heb je inderdaad gelijk, die geeft de huidige stand van zaken weer. Ik vraag me een beetje af of zo'n lijst dan wel in een encyclopedie hoort, maar dat is niet zozeer jouw beslissing, maar ook niet per se een probleem, als die lijst voldoende wordt bijgewerkt. Wikipedia heeft het begrip encyclopedie in 16 jaar toch al geherdefinieerd, daar is op zich niets mis mee. Maar dat is dan weer mijn mening, er zijn er ook die mij daarom juist verketteren ;-) Wat mij betreft is het hiermee geheel afgehandeld, hopelijk voor jou ook? Edoderoo (overleg) 19 okt 2018 09:31 (CEST)

Hallo Writeroscar, Ik denk dat in dit artikel over een Gronings ziekenhuis de Groninger W.A. Scholten wordt bedoeld, in plaats van de Purmerendse W.A. Scolten. Ik heb dat aangepast. Mocht is het niet zo zijn, hoor ik dat graag. - groeten, vis →  )°///<  ← overleg 27 nov 2018 15:03 (CET)

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van ziekenhuizen die gebruikmaken van een Epic Systems EPD dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181231 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 1 jan 2019 01:04 (CET)

Healthy Ageing Network Northern Netherlands[brontekst bewerken]

HAllo Writeroscar, ik heb je artikelen Healthy Ageing Network Northern Netherlands met de redirects HANNN en Healthy Ageing Network ter beoordeling voorgelegd aan de Wikipedia gemeenschap op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190113. Dit platform lijkt één van de vele overleggen, werkgroepen en platforms die we in Nederland hebben. Als er geen bijzondere wapenfeiten zijn dan is het mijns inziens niet geschikt voor een artikel hier. De Geo (overleg) 13 jan 2019 19:41 (CET)

Hallo Writeroscar, De alinea over drankgebruik op Terschelling heb ik uit het artikel gehaald, omdat het de facto weinig tot niets met het onderwerp te maken heeft. - groeten, vis →  )°///<  ← overleg 23 jul 2019 17:45 (CEST)

Dag Writeroscar, deze nominatie was niet op de beoordelingslijst vermeld en ik heb het nominatiesjabloon daarom weggehaald. Uiteraard staat het vrij de pagina opnieuw te nomineren. Mvg, Encycloon (overleg) 20 jun 2020 11:55 (CEST)

Een Wikipedia-gebruiker heeft een of meer artikelen die u hebt gestart, of waar u aan hebt gewerkt, genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Lijst van afleveringen van Family Matters.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20221016#Lijst van afleveringen van Family Matters en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 17 okt 2022 00:55 (CEST)