Overleg gebruiker:Wubbel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met twee van de drie uit de bewerkingsonderzoeken gekomen accounts en een IP-adres doorgaan met diverse ongewenste handelingen te weten het voeren van een bewerkingsoorlog hiermee en toevoegingen te doen die het neutrale standpunt alsmede de verifieerbaarheid van deze encyclopedie schaden en het onzorgvuldig omgegaan met biografieën van levende personen zijn onderstaande accounts en IP-adres op 23 februari 2013 geblokkeerd en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt wegens sokpopmisbruik. Dit is tevens via een uitgevoerde checkuserprocedure nagekeken voor de recent gebruikte twee accounts.

Gebruiker kon indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoorden en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, Presnec heeft daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Bij doorgaan met bewerken ingelogd of oningelogd verviel echter deze mogelijkheid daar bij nader onderzoek werd vastgesteld dat dit het geval was via:

Gebruiker is nu voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan zich enkel nog wenden tot de arbitragecommissie.