Overleg gebruiker:Yordi23

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op Wikipedia, Yordi23! Pagina's die je kunnen helpen bij het zetten van de eerste stappen:

Vergeet ook niet je bijdragen aan overlegpagina's te ondertekenen met 4 tildes (~~~~), dan verschijnt automatisch je gebruikersnaam en de datum en is het voor iedereen duidelijk wie wat zegt!

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen! Mocht je nog een vraag hebben, stel hem gerust op mijn overlegpagina of aan de Helpdesk!


Hoi Yordi, we hebben hier op Wikipedia een heel strict beleid voor afbeeldingen, zie ook WP:BGM. De door jou geuploadde afbeelding van Maldini heb ik dan ook verwijderd omdat die voor 99,9% zeker niet onder een "vrije licentie", maw er is expliciet toestemming gegeven voor ongelimiteerd kopiëren en wijzigen, valt. Mocht ik daarin ongelijk hebben, laat het me even weten. Groet en nog veel succes hier, de linkjes hierboven kunnen nog wel eens helpen. «Niels» zeg het eens.. 6 dec 2006 02:50 (CET)[reageer]

Nog een tip[brontekst bewerken]

Hoi Yordi, op het artikel Paolo Maldini heb je meerdere bewerkingen kort na elkaar gedaan. Elke keer een pagina opslaan kost extra serverruimte en maakt bovendien de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken kun je zien hoe het artikel er na je wijzigingen uitziet. Zie ook de links hierboven, met name welkom voor nieuwelingen voor wat meer informatie. Groet, «Niels» zeg het eens.. 6 dec 2006 03:20 (CET)[reageer]