Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2008 09

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Stop.png
Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


4-in-lijn[bron bewerken]

Hallo Zanaq, in welke zin is 4-in-lijn een gewenst artikel, anders dan dat het een viercilinder lijnmotor is is er toch niet over te zeggen ? Als 4-in-lijn gewenst is dan ook 3-in-lijn, 5-in-lijn, 6-in-lijn en wat er nog meer voor varianten bestaan ? Groet, Ricknl 1 sep 2008 14:09 (CEST)

Hoi. Dat het een gewenst artikel is kun je zien aan de hoeveelheid artikelen die er heen linken. Dat er best wat over te vertellen is kun je zien op en:Straight-4. En ja, ik denk dat die andere ook een artikel verdienen waar best iets substantieels in kan staan, zie en:Straight-3, en:Straight-5, en:Straight-6. Groetjes. — Zanaq (?) 1 sep 2008 14:14 (CEST)

Neurofeedback[bron bewerken]

Dag Zanaq, sorry, ik was net een beetje geprikkeld. Een paar dagen geleden las ik (om een vergeten reden) dit artikel en ik moet eerlijk zeggen: ik begreep er niets van. Omdat ik Max en Mkleen als goed volk ken, heb ik aangeboden te helpen. Deze hulp is niet op het inhoudelijke vlak bedoeld, maar puur op het begrijpelijk maken van de taal. Zelf vind ik het stuk nog steeds moeilijk. Veel moeilijke woorden en nog steeds veel ingewikkelde zinsconstructies. Het gaat in stappen. Eerst de logica (zodat de kar die van A naar B moet rijden ook inderdaad ongeveer in B uitkomt); dat is nu haast klaar. Het stuk van het computerspel vond ik prima, omdat het gewoon laat zien wat er gebeurt. Zoals jij het had neergezet, werd het weer abstract. Er is ook wel iets te zeggen voor jouw versie, hoor. Hij is kort en krachtig en misschien moet deze het ook wel worden? Ik zou het wel zeer waarderen als je je bezwaren op het overleg kenbaar zou maken, waarvoor ik je bij dezen van harte wil uitnodigen. Het voelt echt heel vervelend als je uren aan iets besteeed hebt en als je dan nog eens kijkt, is het opeens weg. Vriendelijke groet, beetjedwars 11 sep 2008 12:13 (CEST)

Geen probleem hoor: ik vatte het niet vervelend op, en inmiddels is de oude versie hersteld. Uiteraard vind ik mijn versie een verbetering, maar ik wil dat niet per se doordrukken. Ik denk overigens dat de manier om een artikel tegen verwijdering te beschermen meestal niet het toevoegen van informatie is maar het weghalen daarvan. Maar dat is mijn pov ;-) Groetjes. — Zanaq (?) 11 sep 2008 12:20 (CEST)
Okay, weghalen kan altijd nog. Ik wil het eerst zover krijgen dat iemand met HAVO kan begrijpen wat er eigenlijk staat. Begrijpelijke taal. En ik dacht dat dat ook jouw probleem met dit stuk was, als ik je opmerkingen in het sjabloon goed begrijp. Maar ik kan me vergissen. Overigens zijn je op- en aanmerkingen wat mij betreft nog steeds welkom. Het wegdoen van het computerspel; mogen we het daar morgen of zo nog eens over hebben? groet, beetjedwars 11 sep 2008 12:30 (CEST)
Is goed hoor :-) Ik zal eens kijken of ik nog concrete aanmerkingen heb, maar ik vind dat met mijn eerdere aanmerkingen eigenlijk wat weinig is gebeurd: het artikel ging in de tegenovergestelde richting voort :-P Groetjes. — Zanaq (?) 11 sep 2008 12:33 (CEST)
Dan ga ik nu maar eens je eerder aanmerkingen lezen. beetjedwars 11 sep 2008 12:37 (CEST)
Ok :-) — Zanaq (?) 11 sep 2008 12:40 (CEST)
Sorry, ik heb de paar dingen die je daar toevoegde gelezen, maar dat heeft me niet echt geholpen. Het zou geweldig zijn, als je daar nog een poging zou wagen, misschien wat uitgebreider, liefst een puntsgewijze opsomming van concrete zaken die je hinderen.
Alvast bedankt, Vriendelijke groet, beetjedwars 11 sep 2008 12:52 (CEST)
Ik zal kijken of ik daar iets voor kan bedenken, maar ik beloof niets :-P Groetjes. — Zanaq (?) 11 sep 2008 15:21 (CEST)

Aanpassing blokkaderichtlijnen[bron bewerken]

Beste Zanaq, op Gebruiker:Josq/Blokkaderichtlijnen heb ik een voorstel uitgewerkt om de blokkaderichtlijnen aan te passen. Ik ben benieuwd naar je aanbevelingen op de bijbehorende overlegpagina. Dit berichtje verzend ik naar een klein aantal Wikipedianen waarvan ik betrokkenheid en uiteenlopende visies op dit onderwerp vermoed. Vriendelijke groet, Josq 15 sep 2008 09:24 (CEST)

Dank voor je bericht, ik zal er binnenkort naar kijken en misschien commentaar leveren. Groet. — Zanaq (?) 15 sep 2008 12:20 (CEST)

Hulp[bron bewerken]

Hi,

Kan jij mischien even helpen op mijn gebruikerspagine? Ik zou heel graag willen dat de balk die ik nu rechts heb ook links komt zodat ik daar gebruikersboxen in kan doen. Zou jij daar even naar willen kijken? Mij lukt het niet. Ik heb even een tijdelijke versie van mijn gebruikerspagina Hier neergezet. Alvast heel erg bedankt. SterkeBakoverleg 15 sep 2008 12:26 (CEST)

Hoi. Ik zal daar binnenkort (op zijn vroegst vanavond) even naar kijken. Groetjes. — Zanaq (?) 15 sep 2008 13:06 (CEST)

Ok ;-) alvast bedankt. SterkeBakoverleg 15 sep 2008 13:43 (CEST)

Dat ziet er gecompliceerd uit. Ik zou aanraden het in subpagina's onder te verdelen en die als sjabloon te gebruiken, zodat elk onderdeel apart te testen en te controleren is. Daarnaast zou op mijn 1024 pixels brede scherm de "middentekst" dan nog maar de helft van de ruimte hebben die het nu heeft. Ik denk dat dat lelijk wordt. Groetjes. — Zanaq (?) 15 sep 2008 19:13 (CEST)

Overleg_gebruiker:195.85.188.62/Archief[bron bewerken]

Ehm, zo staan bedrijfsnaam, IP en "vergrijp" toch nog steeds op 1 pagina en nog steeds googlebaar? Ik zou er gewoon een permalinkarchiefje van hebben gemaakt, wat niet op de pagina staat verdwijnt vanzelf ook uit google. Niels? 15 sep 2008 23:30 (CEST)

Dat was wellicht beter geweest, bedankt voor de oplettendheid Ik heb de oplossing van MoiraMoira weer teruggezet. Groetjes. — Zanaq (?) 16 sep 2008 07:39 (CEST)

Demotech, nieuwe poging[bron bewerken]

Wil je s.v.p. nog eens kijken? Zie mijn overlegpagina > Demotech. Ons eerder overleg hier. Bij voorbaat dank. Jognet 30 sep 2008 11:26 (CEST)

Aldaar beantwoord. — Zanaq (?) 30 sep 2008 12:42 (CEST)
Dank je. __ Jognet 30 sep 2008 14:34 (CEST)