Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2018 05

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


Eurovisiesongfestival 2019[brontekst bewerken]

Beste Zanaq,

Naar aanleiding van jouw bewerking op Eurovisiesongfestival 2019 heb ik enkele opmerkingen. Als eerste heb ik opgemerkt dat je veel tijdsvormen ("zal de 64ste editie worden" -> "is de aangekondigde 64ste editie", bijvoorbeeld) hebt veranderd. Verder zie ik dat je het kopje "Deelnemers" vernoemd hebt naar "Aangekondigde deelnemers", en dat je bij hetzelfde kopje de laatste drie kolommen in de tabel even 'onzichtbaar' hebt gemaakt. Mijn algemene vraag nu is wat jouw argumentatie is voor jouw wijzigingen. Als actieve bewerker op pagina's m.b.t. het festival weet ik dat wij al jaren hetzelfde format aanhouden (d.w.z.: de spreekvorm op de pagina, vier kolommen in de tabel bij deelnemers (ook als er nog geen artiest/nummer aangekondigd is), etc.). Op zijn tijd gebeurt het dan wel dat er - met alle respect - een gebruiker als jij langskomt, die wij verder nooit zien op de desbetreffende pagina, en die dan iets van deze jarenlange consistentie verandert. Bij dezen dan ook de vraag of je jouw bewerkingen iets beter toe kan lichten: waarom geloof jij dat jouw bewerkingen beter zijn dan de voorgaande variant? Dat is mij namelijk niet helemaal duidelijk.

Met vriendelijke groet,

Jesper2306 (overleg) 18 mei 2018 20:50 (CEST)[reageer]

Wikipedia is geen glazen bol. Het is de bedoeling dat de inhoud van het artikel ook klopt als het allemaal niet plaatsvindt. Lege kolommen bevatten geen informatie. Zie ook Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180510. Ik hoop dat het woord festijn niet behoort tot hetzelfde format dat we al jaren aanhouden. Groet. — Zanaq (?) 19 mei 2018 06:44 (CEST)

Botactiviteit[brontekst bewerken]

Beste,

Uw botaccount heeft meer dan drie jaar geen bewerkingen uitgevoerd op de Nederlandstalige Wikipedia. In overeenstemming met het lokale botbeleid wordt de botbit over drie maanden verwijderd. Als u uw botbit wilt behouden, kunt u dat aangeven door naar Wikipedia:Bots/Bevestigingen te gaan.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 29 mei 2018 20:02 (CEST)[reageer]