Overleg portaal:In het nieuws

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Doel van Portaal:In het nieuws: om als navigatiehulpmiddel te dienen en zo gebruikers de mogelijkheid te geven om op basis van recent nieuws de encyclopedie te betreden en hierover meer informatie op te zoeken.


Gerelateerde pagina's:

Archiefpagina's

archief 1
archief 2
archief 3
archief 4

verkeerde maand wordt vermeld[bewerken]

Momenteel (26 juni) wordt mei 2016 -onterecht- vertoond. Geen idee hoe ik dit kan aanpassen. Iemand? vr groet Saschaporsche (overleg) 26 jun 2016 23:52 (CEST)

Het betreft de pagina Portaal:In het nieuws/Eerder in het nieuws. Alice2Alice (overleg) 27 jun 2016 09:26 (CEST)
Dat komt omdat het oudste bericht van Sjabloon:Hoofdpagina - in het nieuws al meer dan een jaar bijna nooit meer verplaatst wordt naar Portaal:In het nieuws/Eerder in het nieuws. Dit viel nooit zo op, omdat Nederduivel deze pagina maandenlang aanvulde met nieuws. Deze maand heeft Nederduivel zijn bijdragen direct in het maandartikel (Juni 2016) gezet. Op zich ben ik daar wel voorstander van. Als je de nieuwsberichten eerst in Eerder in het nieuws zet, dan moet je later de volgorde omdraaien als je de berichten wilt verplaatsen naar het maandartikel. Daarnaast zie je nu ook de bronnen + auteur in de bewerkingsgeschiedenis van het maandartikel. Nadeel is dat de functie van Eerder in het nieuws komt te vervallen, tenzij berichten van In het nieuws weer consequent worden verplaatst naar Eerder in het nieuws of er moet een mogelijkheid zijn om het maandartikel als sjabloon in te voegen. Airflow (overleg) 27 jun 2016 11:56 (CEST)

En nog steeds wordt de verkeerde maand getoond..... Juni terwijl het inmiddels juli is šŸ™ˆ Vr groet Saschaporsche (overleg) 21 jul 2016 17:50 (CEST)

Je kunt het aanpassen door de wijzigingen door te voeren in Portaal:In het nieuws/Eerder in het nieuws, zoals hierboven toegelicht. Alice2Alice (overleg) 21 jul 2016 20:24 (CEST)

Wikinews[bewerken]

Voor diegene die dit regelmatig onderhouden/volgen/andere geĆÆnteresseerden. Zie Wikipedia:De_kroeg#Wikinews.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 22 jan 2017 03:07 (CET)

Dit is overigens niet bedoeld als een oproep, maar het lijkt me logisch dat iemand die dit volgt, hierin geĆÆnteresseerd is (zie ook mijn reactie daar).Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 22 jan 2017 03:08 (CET)