Overleg portaal:Spanje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Proficiat Al, het beste van je nieuwe portalen! Schitterend werk geleverd! Flag of California.svg DimiTalen 8 jan 2007 17:42 (CET)

Bedankt! Hij is er heel mooi uitgekomen (alleen wel van fr:Portail:France gekopieerd ;) ).Al 8 jan 2007 21:40 (CET)
Ik ga er een standaardportaal van maken. Al 8 jan 2007 21:41 (CET)

Portaalmedewerkers[bewerken]

Kan ik me hier aanmelden als Portaalmedewerker? Ik als Spanjeganger en redelijke kenner van het land, wil graag meewerken aan dit portaal. Saludos, Torero 23 mrt 2007 21:52 (CET)

Natuurlijk, heel graag zelfs. Er kan nog een hoop verbeterd worden aan dit portaal. Al 28 mrt 2007 16:53 (CEST)

Ik heb me al volop op het onderdeel geschiedenis van spanje gestort dus reken mij er ook maar bij :) Bovendien is m'n pa een echte spanjekenner die er al sinds de tijd van Franco komt :) a1979s 4 apr 2007 07:17 (CEST)

Meehelpen aan artikelen over Spanje op Wikipedia[bewerken]

Bij de gewenste artikelen wordt een artikel gevraagd over vervoer in Spanje. Moet dat een vezamellemma worden met links naar sublemma's ?Dr. Emmett Brown 22 mei 2008 08:17 (CEST)

Kaartjes[bewerken]

Ik hoop dat ik hier goed ben. Ik heb het kaartje met de locatie van Barcelona veranderd in een ander. Voordat ik dit voor elke stad in Spanje ga doen, dacht ik dat ik maar even overleg zou plegen om te kijken of ik wel goed bezig zou zijn...:

- Mensen die niet in het land wonen of er vaak mee geconfronteerd worden, zijn niet gewend om een land te bekijken zonder buurlanden. Een kaart van Duitsland "los" zou ik nog wel herkennen, maar pak-m-beet Cambodja zou mij niks zeggen. Ik denk dat dit voor veel mensen geldt. Met Spanje moest ik dus ook even goed kijken voordat ik het herkende.
- Alle gebieden/grenzen die staan aangegeven maken het nog extra lastig de locatie te vinden. Die provincies zijn m.i. niet van belang voor de Stad Barcelona (als ze daarin geïnteresseerd zijn, komen ze er met doorklikken naar de provincie terecht).

Groet, Joost 99 17 jul 2010 16:42 (CEST)