PAUZE Magazine

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

PAUZE Magazine is een Nederlands magazine dat wordt verspreid onder middelbare scholen. Het gratis blad verschijnt zes keer per schooljaar en heeft een oplage van 330.000 stuks. Iedere editie heeft een speciaal onderwerp als thema, zoals WK, style of muziek. Verder zijn er vaste rubrieken zoals Eerste uur en Laatste uur en worden cd's, films, boeken en games gerencenseerd.

De website is een aanvulling op het magazine. Hier zijn naast het lezen van artikelen veel prijzen te winnen, te denken aan bioscoopkaartjes, cd's, dvd's en boeken. Daarnaast kunnen scholieren lid worden en deelnemen aan het forum. De website kent diverse rubrieken als 'Studentenstad van de maand', 'Uitgaansreport' en 'Bericht uit de kantine'. De redactie spoort de bezoeker aan zelf actief deel te nemen aan de site door het schrijven van recensies en deel te nemen aan discussies.

In 2011 is besloten om na ruim 20 jaar, in verband met de sterk teruglopende advertentie-inkomsten, te stoppen met de gedrukte versie van Pauze.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]