Perpetuous Dreamer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Perpetuous Dreamer is een project én pseudoniem van Armin van Buuren (Leiden, 25 december 1976), een wereldberoemde Nederlandse trance-dj. Hij werkt hierin samen met de Nederlandse zangeres, model en actrice Elles de Graaf.

De grootste hit van Perpetuous Dreamer was "The Sound Of Goodbye", deze was een enorme hit in de trance/dance-scene toentertijd. Het wordt nog steeds als één van de grootste trance-platen van Armin van Buuren gezien. In de Nederlandse Top 40 behaalde de single als hoogste positie 'maar' de 26ste plaats en bleef 5 weken lang in de lijst, en ondanks dat werd de plaat met open armen ontvangen op grote dance-feesten in Nederland en daarbuiten.

"Dust.wav" deed het iets minder, het behaalde namelijk niet de landelijke hitlijsten (wel de dance-hitlijsten), maar was net als "The Sound Of Goodbye" een krachtige vocale trance-plaat, ingezongen door Elles de Graaf. Nog een andere single is "Future Fun Land", de aller eerste single van Perpetuous Dreamer, die net zoals "Dust.wav" de Top 40 nooit behaalde. Er zijn geen plannen om een album uit te brengen van het werk en sinds twee jaar is er ook niks meer vernomen van Perpetuous Dreamer.

Discografie[bewerken]

Singles[bewerken]

Single met eventuele hitnotering(en) in de Nederlandse Top 40 Datum van
verschijnen
Datum van
binnenkomst
Hoogste
positie
Aantal
weken
Opmerkingen
The Sound Of Goodbye 2001 1-9-2001 26 5

Externe links[bewerken]