Peter Nauts

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-01-2019

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: niet neutraal, door onderwerp zelf geschreven

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Peter Nauts - (Juni 1994) is een in Brunssum geboren bekende social influencer. Wekelijks maakt hij, met zijn zachte G, vrolijke sketch video's voor honderdduizenden volgers op het internet. In tegenstelling tot andere social influencers maakt hij met name video's op Facebook en Instagram. Hierop gaan zijn video's vaak viral. Op zijn Youtube kanaal post hij op zijn tijd langere video's en challenges.

Peter Nauts is vaker te gast bij de populairste Youtube accounts en series, speelt in de film van Dylan Heagens en is vaak te horen op de radio waar hij deel uitmaakt van Sanders vriendenteam op 3FM. Buitenom zijn Social media carrière is Peter fulltime werkzaam in een ziekenhuis als verpleegkundige.

Samen met zijn beste vriendin Susanne Isenborghs won hij het RTL4 programma Playback Je gek.