Princess Household Appliances

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Princess Household Appliances is een Nederlandse fabrikant van consumentenelektronica (met name de kleine huishoudelijke apparaten). Het bedrijf is gevestigd in Tilburg. Het innovatieve merk is een uitdrager van het Dutch Design (onder andere Jan des Bouvrie heeft producten ontworpen voor Princess).

Hoe het begon[bewerken]

Princess is opgericht in 1994 in Breda. Onder het motto ‘ondernemen is entertainen’ heeft Princess de wereld veroverd en was onder andere grondlegger van de bakplaat, waarmee het begrip ‘funcooking’ in miljoenen huishoudens wereldwijd een nieuwe betekenis heeft gekregen.

Princess anno nu[bewerken]

Vandaag de dag is Princess onderdeel van de Smartwares Group en biedt een omvangrijk assortiment van meer dan 180 verschillende huishoudelijke artikelen in 20 categorieën, variërend van waterkokers tot stofzuigers en van heteluchtfriteuses tot multicookers. Inmiddels worden Princess producten in meer dan 63 landen wereldwijd verkocht en heeft menig huishouden een Princess apparaat in huis staan.

Visie: een merk voor iedereen[bewerken]

Princess streeft ernaar bijzondere momenten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Dit doen ze door trends en ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen naar betaalbare huishoudelijke producten die qua luxe niet onderdoen voor designmerken. Daarbij zorgen ze ervoor dat Princess producten meer doen dan je verwacht. Of het nu gaat om een veilige filter in je friteuse die spatten tegengaat, een extreem stille stofzuiger, een staafmixer met extra messen voor net dat beetje extra kracht, of een waterkoker met veilige cool touch wand: Princess producten doen je keer op keer versteld staan van hun mogelijkheden.

De Princess kernwaarden[bewerken]

Spannend[bewerken]

Familiemomenten zijn bijzonder en daar horen bijzondere producten bij. Princess voegt plezier toe in huis door het bieden van producten die tot de verbeelding spreken en die dankzij hun unieke kwaliteiten het dagelijks leven verrijken. Waar Princess verschijnt, verdwijnt het gevoel van routine.

Verrassend[bewerken]

Princess producten zijn verrassend in design, voorzien van slimme functionaliteiten en veranderen je in een ware chef. Veel van onze producten hebben wij zelf bedacht, ontworpen en gepatenteerd en kennen een wereldwijd succes. Meerdere malen hebben Princess producten een award gewonnen voor beste design, prijs en/of kwaliteit.

Betaalbaar[bewerken]

Een fijn en comfortabel dagelijks leven is binnen ieders bereik. Princess producten zijn namelijk niet alleen gemakkelijk in gebruik en aantrekkelijk om te zien, ze zijn ook nog eens verrassend betaalbaar.

Stap in de wereld van Princess en You’ll be amazed![bewerken]

Dankzij Princess kan iedereen zich het gevoel van luxe, design en gemak veroorloven tegen een betaalbare prijs.