Radio Funky Jazz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
05-02-2019
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: Dit jaar gestarte webradio/-televisiestation. Meer is er niet over te vertellen. Geen bronnen kunnen vinden voor het ontvangen van de prijzen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Radio Funky Jazz RFJTV
Slagzin Musicalement
Lancering 2019
Uitzendgebied
Land Vlag van Frankrijk Frankrijk
Stad Parijs
Uitzendgebied International
Frequenties Web
Website
Portaal:  Media

Radio Funky Jazz is een webradio en een web-tv RFJTV door Radio King in Val de Marne Frankrijk in 2019.

Programmering[bewerken]

RFJ is International Media dank aan Internet Explorer.

RFJ ' s programmering is een eclectische mix van muzikale genres : chanson, klassiek, jazz, rock, Funk, Audioboek .

Het station zendt geen reclame uit De uitzendingen worden gepresenteerd tussen 01:00 - 23:00, waarna een computer een selectie herhaalt van de muziek van eerder die dag.