René van Leeuwen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
10-10-2018
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: Man met baan. Relevantie blijkt niet uit het artikel

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Zie artikel Dit artikel gaat over de Nederlandse presentator.
René van Leeuwen
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Volledige naam René van Leeuwen
Geboren 1988
Origine Nederland
Beroep Presentator
Bekend van Dumpert
Portaal  Portaalicoon   Media

René van Leeuwen (1988)[1] is een Nederlandse presentator die vooral bekend is van zijn werk bij Dumpert. Van Leeuwen heeft sociologie aan de Erasmus Universiteit gestudeerd in Rotterdam. Voordat hij werkzaam was bij Dumpert schreef hij een wekelijkse column voor de Volkskrant en was werkzaam bij Humanitas Rotterdam.

Dumpert series[bewerken]

Dumpertreeten[bewerken]

Hij is vooral bekend van DumpertReeten[2]. In deze serie, die wekelijks op Dumpert verschijnt kijkt René meestal samen met een gast naar filmpjes die eerder op Dumpert zijn geüpload. Na het kijken van een filmpje geven René en de gast(en) een "reeting" aan het filmpje in de vorm van billen. Daarnaast presenteert Van Leeuwen de series Dumpert Filmt je Werkplek, DumpertEten en DumpertDaten. [3]