Royal Caribbean International

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Samenvoegen van Ten minste één Wikipediagebruiker vindt dat de tekst van Oasis class in dit artikel ingevoegd zou moeten worden, of dat er een duidelijkere afbakening tussen deze artikelen dient te worden gemaakt. Als de tekst wordt ingevoegd, dient dat artikel een redirect te worden (hier melden).
Samenvoegen van Ten minste één Wikipediagebruiker vindt dat de tekst van Quantum class in dit artikel ingevoegd zou moeten worden, of dat er een duidelijkere afbakening tussen deze artikelen dient te worden gemaakt. Als de tekst wordt ingevoegd, dient dat artikel een redirect te worden (hier melden).
Hoofdkantoor van Royal Caribbean International in Miami

Royal Caribbean International is een Amerikaans bedrijf dat cruiseschepen exploiteert. Het heeft een hoofdzetel in Miami (Florida). Het werd in 1968 opgericht en het is een merknaam van Royal Caribbean Cruises Ltd. Het bedrijf heeft vijfentwintig schepen in bedrijf, waarvan elk schip een naam heeft dat eindigt op "of the Seas". Royal Caribbean exploiteert twee resorts die particulier eigendom zijn en die als halte worden gebruikt op sommige routes langs het Caribische gebied en de Bahama's.

Vloot[bewerken]

Oasis of the Seas
Freedom of the Seas
Voyager of the Seas
Legend of the Seas
Monarch of the Seas
Independence of the Seas

Oasis class[bewerken]

Quantum class[bewerken]

Freedom class[bewerken]

Voyager class[bewerken]

Radiance class[bewerken]

Vision class[bewerken]

Sovereign class[bewerken]

Niet meer in dienst voor de RCCL[bewerken]

Externe links[bewerken]