SVMHCB

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
15-09-2020
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

SVMHCB is de supportersvereniging Van MHC Bommelerwaard uit Zaltbommel en is opgericht op 27 september 2019.

Zij focussen zich op het supporten van het eerste herenelftal van de lokale MHC.

Leden[bewerken | brontekst bewerken]

Onduidelijk is hoe veel leden de SVMHCB heeft en wie dit zijn. Op hun Instagram-account worden regelmatig foto’s en video’s gepost. Hierbij worden de gezichten van de leden zorgvuldig geblurred.

Controverse[bewerken | brontekst bewerken]

September 2020 werd de vereniging door het bestuur van de Hockeyclub aangesproken n.a.v. verschillende incidenten in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021.[bron?] Deze ongeregeldheden hebben geleid tot een officiële waarschuwing met een eventueel stadionverbod wanneer nogmaals de normale menselijke normen en waarden overschreden worden. De SVMHCB heeft tot op heden niet gereageerd.[bron?]