Saber Moudou

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
21-11-2020
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)


Saber Moudou
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Werk
Beroep Acteur
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

Saber Moudou is een Nederlandse televisieacteur.

Moudou speelde onder andere drie seizoenen in de populaire scripted reality jeugdserie 'Brugklas' in de rol van Ramzi Abouab.[1] In het zevende seizoen van de serie overleed zijn personage, wat tot commotie onder de veelal jeugdige kijkers leidde.[2] De serie won in 2017 de Gouden Stuiver voor beste jeugdprogramma.[3]. Verder was Moudou te zien in de NPO Zapp-televisieseries 'Kicke' en 'Zara en de magische kicksen'.[4][5]

Filmografie[bewerken | brontekst bewerken]

Televisie[bewerken | brontekst bewerken]

  • 2018 – Zara en de magische kicksen (6 afleveringen), als Coach Momo
  • 2017-2019 – Brugklas (57 afleveringen), als Ramzi Abouab
  • 2016 – Kicke (30 afleveringen), als Sami Havik

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]

(en) Icoontje film Saber Moudou in de Internet Movie Database