Semique jazz orchestra

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
06-12-2018
Genomineerd: verbetering nodig   Verbetering gevraagd!

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Help mee dit artikel te verbeteren, zodat het voldoet aan de conventies van Wikipedia.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden. Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Het Semique Jazz Orchestra (SJO) is een big band uit de zuiderkempen, bestaande uit semi-professionele muzikanten uit de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Het Semique Jazz Orchestra werd in 2006 opgericht door trombonist Koen Tobback. Het repertoire bestaat uit het werk van onder meer Count Basie, Duke Ellington, Quincy Jones, Sammy Nestico, Thad Jones, Francis Boland, Stan Kenton en Bill Holman.

Het orkest trad de afgelopen jaren op in meerdere jazzclubs, waaronder de Hnita Jazz club, de USA Antwerp Jazz club[1] , Jazzclub Lokeren en Houtum Street. Daarnaast organiseert het Semique Jazz Orchestra ook eigen concerten.