Sjabloon:Zandbak

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Sjabloondocumentatie​

Doel

Sjabloon om te wijzen op de oefenpagina en daarvoor geen artikel te gebruiken, vaak in combinatie met {{welkom}}.

Gebruik voor bezoekers die rommel maken

Zonder opgeven van artikel

{{zb}} resulteert in:

Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

Met opgeven van artikel

{{zb|voetbal}} resulteert in:

Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen op het artikel voetbal niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

Gebruik voor bezoekers die de rommel zelf weer opruimen

Zonder opgeven van artikel

{{zb||hersteld}} (let op: twee pipes!) resulteert in:

Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Het is mogelijk om veranderingen aan te brengen in de artikelen, maar het is natuurlijk de bedoeling dat die veranderingen bijdragen aan de kwaliteit van Wikipedia. We hebben gezien dat u een ongewenste verandering weer netjes terugdraaide, maar we willen wel vragen voor experimenten voortaan de speciaal daarvoor gemaakte Wikipedia-zandbak te gebruiken.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

Met opgeven van artikel

{{zb|voetbal|hersteld}} resulteert in:

Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Het is mogelijk om veranderingen aan te brengen in de artikelen, maar het is natuurlijk de bedoeling dat die veranderingen bijdragen aan de kwaliteit van Wikipedia. We hebben gezien dat u een ongewenste verandering op het artikel voetbal weer netjes terugdraaide, maar we willen wel vragen voor experimenten voortaan de speciaal daarvoor gemaakte Wikipedia-zandbak te gebruiken.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.